2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bayanlar benim bugün randevum vardi ben cikinti göremiyorum dedi kiz gibi dedi 18 haftamdayim. Basta erkek gibi diyorlardi simdi kiz :) Bu degismez herhalde degilmi oylamaya katilayimnmi?

Kızlar ateş ölçer işini ne yapacaksınız, deneyimli annelerden fikir alalım? Şuan e bebekte Braunun arkadaşlarımın önerdiği modelleri baya indirimde 6520-6020 vs, almadan önce bi sizlere danışayım

Ben de oğluma braun kulaktan ateş ölçer kullandım. 3020 sanırım bizimki, ben öyle hatırlıyorum. 2015te almıştım eski model olabilir. Ben gayet memnunum ama şöyle birşey var ki klasik tip bi ateş ölçeriniz de olsun elinizin altında. Biz oğlumda idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı ateş yüzünden 2 kere acillik olduk. Diş ateşi olsun, üşütme olsun kulaktan ölçer büyük rahatlıktı. Ama uzun süreli ve çok yüksek ateşte doktorumuz kol altından ölçmemizi istedi. Ha bu kulaktan ölçer çok kullanışlı demek değil, tahmin edersiniz ki çocuklar hele ki hasta ve ateşliyken sabit durup ateşini ölçmenizi beklemiyorlar. Kol altından ölçmek daha da zor oluyor tabii ki kulakta ölçmek hem kolay hem de çabuk oluyor. Bence hem kulaktan ölçer ateş ölçer hem de klasik eski tip bi kol altı ateş ölçer alın :)

Kızlar ateş ölçer işini ne yapacaksınız, deneyimli annelerden fikir alalım? Şuan e bebekte Braunun arkadaşlarımın önerdiği modelleri baya indirimde 6520-6020 vs, almadan önce bi sizlere danışayım
Braun kulaktan ateş ölçer çok çok iyi koltuk altı derece ilk başlarda kullanışlı ama bebek büyüdükçe çok huylanıyor eziyet haline geliyordu hatta ama kulaktan ateş ölçer dönüm noktası oldu eziyetlerin

bir garip oblomov Canim tablodaki eksikleri tamamlayalim. Ismi Cesur, ilk trimester kilo 56

İnşalalh hayırlısı ne ise o olsun 1. Doğumum normaldi bu da normal olsun isterdim ama olmayacaksa da yapacak yok inşalalh o aylara gelmeyi nasip etsin

Canim benimde plesanta asagidaydi ama takma ilerde yukari cikar dedi doktorum. Insallah cikar simdilik takmiyorum ama eger cikmazsa normal dogum yapamam diye uzulurum. Ilki benimde normaldi buda oyle olsun istiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun. Yavrucaklar saglikli olsunlarda.

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin inşallah...

Sagol canim insallah hep saglicakla kucaklayalim miniklerimizi.

Aminn cnm inşaallah

slm kizlar benim bugün randevum vardi ben cikinti göremiyorum dedi kiz gibi dedi 18 haftamdayim. Basta erkek gibi diyorlardi simdi kiz :) Bu degismez herhalde degilmi oylamaya katilayimnmi?
Kesin konuşmadığı için fikrimce bekleyebilirsin. Öyle çok kişi tanıdım sonradan cinsiyet farklı dendiğini

Aynen hayırlısı ne ise o olsun inşalalh sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız yavrularımızı

Evet canim var instagramim tesekkur ederim hemen bakacagim

Klasik şeyleri çok sık göre göre bıktım artık. Kızlarda hep aynı tül etekler, hep aynı kafasından büyük bandanalar, hello kityler.. Erkeklerde bi türlü ne işe yaradığını anlamadığım kral tacı deseni, denizci temaları.. Hep aynı tarz kapı susleri, hep ayni tarz lohusa taclari ve terlikleri, hep aynı tarz hediyelikler.
Değişik birşeyler tasarlamaya kalksan ya elinde yapacaksın tek tek emekli iş, ya da alışılmışın dışında birşey yaptırmak istersen fiyatlar cok yükseliyor.

Alışılmışın dışında yaptırmak istediğinde gördüğüm en en en pahalı seçenek modokodaydı.. İnanılmaz güzel yatak takımları vardı bir mobilya mağazasında.. (Mağaza ismini hatırlayamadım, oda takımını haidi mobilyadan almıştım oğlumun, bu mağaza da haidinin karşı çaprazındaydı) Resmen aşık olmuştuk eşimle takıma ama aşkımız fiyatını duyana kadar sürmüştü.. Şu bildiğimiz yatak yan korumalı, bir yorgan, bir yastık olan takımlar var ya ona aksesuar yastıklar ekliydi ve fiyatı 15bin demişlerdi ben sürekli aynı şeyler olsa da kendimizden birşey katarak kişiselleştirebiliriz diye düşünüyorum ya :) Ayrıca gözün korkmasın, önümüz yaz. Havalar ısınınca evim evim güzel evim moduna gireceğiz :) evdeyken de yapılıyor bitiyor farketmiyorsun bile :) ben oğlumun doğum, mevlüt ve diş buğdayında herşeyi kendim hazırladım. Allah nasip ederse kızımınkileri de hazırlamak istiyorum, emekli iş evet ama elin alışınca çabucak bitiyor :)

Katiliyorum canim m, artik gına geldi. Ben artik sadeligi özler oldum. ben anlamiyorum hep bi abarti icindeyiz ve herkes hurra bu akıma kapilip gidiyor.kendi adetlerimizi gectim baska milletlerde ne var ekler olduk cinsiyet prtisi, babyshowerler hastane girisi hastane cikisi vs vs. Almanyada yasiyorum almanlara gipta ediyorum tum abartilardan uzak anneler odalari degil kendini cocuga hazirliyor. Tabi ki guzel bir mutluluk bir can geliyor insan en guzelini istiyor ama bence bu kadar özenti abarti cok fazla. Sanki yillardir bastirilmis duygularimiz varmis da birden patlama yasiyormus gibi ne varsa alip uyguluyoruz. Bana cok komik geliyor.

Bi de herkese yakışmıyor, biraz görmemiş gibi oluyor herkesin evladı kendi için çok çok kıymetli tabii ki, hepimiz en iyisini istiyoruz. Ama bazen dozunu kaçırıp çocuğumuz için değil de, etrafa gösteriş olsun seviyesine getiriyoruz. Zaten çocuk bi yaşa gelene kadar olan ne hastane suslemeleri, ne ilk doğum günleri vs hiç birini anlamıyor. Kendimiz için yapıyoruz çocuk bahane

Kizlar Biraz önce korkunç bir kabus gördüm ve uyandığımda karnım çok sertti taş gibi eşim de gece çalıştığı için korkmaya devam ettim uyandigimda çünkü çok etkilendim ruyamdan daha önce bu kadar korktugumu hatırlamıyorum böyle.. o karnımdaki sertlik acaba kasilmamiydi? ikinci bebişim ama unuttum kasilma öyle mı oluyordu ki ağrı da vardı hatta o an.. geçti şimdi cok şükür sertlik de ağrı da

Hayirlara ciksin canim, rüyamin serrinden sana siginirim Allahim demek gerekiyormus 3 kez. Ben de dun gece kabus gordum nasil korktuysam uyandigimda oturdum agladim ki normalde hic oyle aglayan sizlayan bir karekter degilimdir. Sanirim hormonlardan daha hassaslastik bilincaltindaki korkular vs ruyalara yansiyor. Esin yok belki ama bak biz variz burada

Gunaydin kizlar
1 saattir yatagin icinde debeleniyorum uyanmamak icin nasil aciktim anlatamam aclikla uyandim sabahin besinde
Canim dun baktim cekilis varmis ona da katildim saolasin

Kizlar su hazirliklar konusunda duygu dusuncelerimizi aktarirken abartiya detaya kacmasak artik sevmemenizi bildirmekten cok heves kirma boyutuna geldi asiyor hatta. Tamam sevmezsin sevme yapmazsin yapma bende abartilari sevmiyorum her seyimde sadelikten yanayim ama bebegim canimdan bir parc icin ozenmeyeyim mi ozenmeyelim mi? Kendimizden bir sey katarak eglenerek ozenerek bebislerimize hazirlik yapmanin guzelligini hazzini her kadin yasaMali benceBurda bir cok kisi imkani dahilinde bir seyler yapacak belki abartacak ama bu herkesin kendi istegi artik heves kirma boyutuna gelen yorumlar yazilmasa daha guzel olacak. Burda yaptigimiz her seyi paylasacagiz ya hu ne gerek vardi ne masraf vs vs diyerek paylasilanlara bakmayacaginizi saygi duyacaginizi umuyorum insallahta oyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…