- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.761
Kızlar ateş ölçer işini ne yapacaksınız, deneyimli annelerden fikir alalım? Şuan e bebekte Braunun arkadaşlarımın önerdiği modelleri baya indirimde 6520-6020 vs, almadan önce bi sizlere danışayım
Braun kulaktan ateş ölçer çok çok iyi koltuk altı derece ilk başlarda kullanışlı ama bebek büyüdükçe çok huylanıyor eziyet haline geliyordu hatta ama kulaktan ateş ölçer dönüm noktası oldu eziyetlerinKızlar ateş ölçer işini ne yapacaksınız, deneyimli annelerden fikir alalım? Şuan e bebekte Braunun arkadaşlarımın önerdiği modelleri baya indirimde 6520-6020 vs, almadan önce bi sizlere danışayım
Ya orası öyle tabi bebişlerimiz sağlıklı olsun öncelik oBende şuan 70 kg. Oldum canım. Yapacak bişey yok. Bebişler sağlıklı olsunda...
İnşalalh hayırlısı ne ise o olsun 1. Doğumum normaldi bu da normal olsun isterdim ama olmayacaksa da yapacak yok inşalalh o aylara gelmeyi nasip etsin
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin inşallah...
Aminn cnm inşaallahHaklisin inşallah rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip eder ezelde ne takdir edildiyse o olur lakin tedbiri bırakmamak lazım uzulmemek lazım ama gelde anlat bunu kendime inşalalh sen de yavrunu sagsalim kucağına alırsın duadan başka yapabilcek birşey yok
Kesin konuşmadığı için fikrimce bekleyebilirsin. Öyle çok kişi tanıdım sonradan cinsiyet farklı dendiğinislm kizlar benim bugün randevum vardi ben cikinti göremiyorum dedi kiz gibi dedi 18 haftamdayim. Basta erkek gibi diyorlardi simdi kiz :) Bu degismez herhalde degilmi oylamaya katilayimnmi?
Aynen hayırlısı ne ise o olsun inşalalh sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız yavrularımızıbir garip oblomov Canim tablodaki eksikleri tamamlayalim. Ismi Cesur, ilk trimester kilo 56
Canim benimde plesanta asagidaydi ama takma ilerde yukari cikar dedi doktorum. Insallah cikar simdilik takmiyorum ama eger cikmazsa normal dogum yapamam diye uzulurum. Ilki benimde normaldi buda oyle olsun istiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun. Yavrucaklar saglikli olsunlarda.
Sagol canim insallah hep saglicakla kucaklayalim miniklerimizi.
Evet canim var instagramim tesekkur ederim hemen bakacagimbir garip oblomov
İnstagramın vardı değil mi oblomov? bakeandmore diye bir sayfa var. Bugün yelken temalı banner, tabak, bardak vs görünce aklıma sen geldin :) bakmanı tavsiye ederim, klasik alışılagelenin dışında ama çok şirin bir tekne var temada :) beğenirsin belki temayı fikir olur :)
Klasik şeyleri çok sık göre göre bıktım artık. Kızlarda hep aynı tül etekler, hep aynı kafasından büyük bandanalar, hello kityler.. Erkeklerde bi türlü ne işe yaradığını anlamadığım kral tacı deseni, denizci temaları.. Hep aynı tarz kapı susleri, hep ayni tarz lohusa taclari ve terlikleri, hep aynı tarz hediyelikler.
Değişik birşeyler tasarlamaya kalksan ya elinde yapacaksın tek tek emekli iş, ya da alışılmışın dışında birşey yaptırmak istersen fiyatlar cok yükseliyor.
Katiliyorum canim m, artik gına geldi. Ben artik sadeligi özler oldum. ben anlamiyorum hep bi abarti icindeyiz ve herkes hurra bu akıma kapilip gidiyor.kendi adetlerimizi gectim baska milletlerde ne var ekler olduk cinsiyet prtisi, babyshowerler hastane girisi hastane cikisi vs vs. Almanyada yasiyorum almanlara gipta ediyorum tum abartilardan uzak anneler odalari degil kendini cocuga hazirliyor. Tabi ki guzel bir mutluluk bir can geliyor insan en guzelini istiyor ama bence bu kadar özenti abarti cok fazla. Sanki yillardir bastirilmis duygularimiz varmis da birden patlama yasiyormus gibi ne varsa alip uyguluyoruz. Bana cok komik geliyor.Klasik şeyleri çok sık göre göre bıktım artık. Kızlarda hep aynı tül etekler, hep aynı kafasından büyük bandanalar, hello kityler.. Erkeklerde bi türlü ne işe yaradığını anlamadığım kral tacı deseni, denizci temaları.. Hep aynı tarz kapı susleri, hep ayni tarz lohusa taclari ve terlikleri, hep aynı tarz hediyelikler.
Değişik birşeyler tasarlamaya kalksan ya elinde yapacaksın tek tek emekli iş, ya da alışılmışın dışında birşey yaptırmak istersen fiyatlar cok yükseliyor.
Bi de herkese yakışmıyor, biraz görmemiş gibi oluyorKatiliyorum canim m, artik gına geldi. Ben artik sadeligi özler oldum. ben anlamiyorum hep bi abarti icindeyiz ve herkes hurra bu akıma kapilip gidiyor.kendi adetlerimizi gectim baska milletlerde ne var ekler olduk cinsiyet prtisi, babyshowerler hastane girisi hastane cikisi vs vs. Almanyada yasiyorum almanlara gipta ediyorum tum abartilardan uzak anneler odalari degil kendini cocuga hazirliyor. Tabi ki guzel bir mutluluk bir can geliyor insan en guzelini istiyor ama bence bu kadar özenti abarti cok fazla. Sanki yillardir bastirilmis duygularimiz varmis da birden patlama yasiyormus gibi ne varsa alip uyguluyoruz. Bana cok komik geliyor.
Hayirlara ciksin canim, rüyamin serrinden sana siginirim Allahim demek gerekiyormus 3 kez. Ben de dun gece kabus gordum nasil korktuysam uyandigimda oturdum agladim ki normalde hic oyle aglayan sizlayan bir karekter degilimdir. Sanirim hormonlardan daha hassaslastik bilincaltindaki korkular vs ruyalara yansiyor. Esin yok belki ama bak biz variz buradaKizlar Biraz önce korkunç bir kabus gördüm ve uyandığımda karnım çok sertti taş gibieşim de gece çalıştığı için korkmaya devam ettim uyandigimda çünkü çok etkilendim ruyamdan daha önce bu kadar korktugumu hatırlamıyorum böyle.. o karnımdaki sertlik acaba kasilmamiydi? ikinci bebişim ama unuttum kasilma öyle mı oluyordu ki ağrı da vardı hatta o an.. geçti şimdi cok şükür sertlik de ağrı da
Canim dun baktim cekilis varmis ona da katildim saolasinbir garip oblomov
İnstagramın vardı değil mi oblomov? bakeandmore diye bir sayfa var. Bugün yelken temalı banner, tabak, bardak vs görünce aklıma sen geldin :) bakmanı tavsiye ederim, klasik alışılagelenin dışında ama çok şirin bir tekne var temada :) beğenirsin belki temayı fikir olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?