2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim insallah iyisindir gordugun ruyanin etkisiyle kastiysan kendini o ksilmadir karnindaki korkma insallah bir seycik olmaz. Cok sık ruya goruyoruz bu donemde Rabbim kotulerinden korusun bol bol felak nas oku yatarken

Dün de bana aynı sey oldu sonra hareketlerini hissedemedim hiç bi ara wc ye gittiğimde de belli belirsiz leke gibi bişey gordum cok endiselendim sonra yattım hıc kalkmadım cok sukur bi daha bişey görmedim ama belim çok agrıdı rüyadanmı yorulmaktanmı bilemedim

Kizlar benm bebek bi tutturdu bas asagi yatmayi hala oyle yatiyo ve onceden olmayan kalktigimda bazen kasik agrisina sbep oluyo. Neden bebegmn kafasi asagida ? Sizinkiler nsl yatiyo

Kizlar benm bebek bi tutturdu bas asagi yatmayi hala oyle yatiyo ve onceden olmayan kalktigimda bazen kasik agrisina sbep oluyo. Neden bebegmn kafasi asagida ? Sizinkiler nsl yatiyo
Canım zaten yakın zamanda hepimizin bebeği baş aşağı duracak durması lazım,seninki erken dönmüş demekki.klasik doğum pozisyonu baş aşağı şekil.dik pozisyonda durursa da mideye çok baskı yapıyor nefes alamiyorsun.uyukrnen dinlenirken bacak arana yastık al faydasını görürsün inşallah

Kiz 15. Haftadan beri oyle yatiyo ne biliym korktm heryerde erken dogm olur ilerde fln yazmislar. Insallah oyle bsy olmaz ya dr lar kotu bsy demedi yorum yapmadi sadece bebek tepetaklak olmus bak diye gosteriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…