2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kiz 15. Haftadan beri oyle yatiyo ne biliym korktm heryerde erken dogm olur ilerde fln yazmislar. Insallah oyle bsy olmaz ya dr lar kotu bsy demedi yorum yapmadi sadece bebek tepetaklak olmus bak diye gosteriyolar
Canım benimkide baş aşağı duruyordu en son. Daha çok küçükler doğuma kadar kaç şekil yaparlar daha kimbilir:)

Öyle kötü bir şey ki Böyle olunca midemde acıma oluyor boğazıma büyük parça takılmış gibi oluyorum. Çok garip çok

ben hele geçen gün ölüyorum sandım o kadar kötüydüm birde onun üstüne sıcakta dışarı çıkmak zorunda kaldım patrona kötüyüm de diyemedim işten kaçıyor derdi kesin ama şükür sonra kendime geldim

Selam kızlar kontrolden geliyorum doktor kesin kız dedi :) sanırım burda en erken ben öğrendim ilk 11+6 da kız demişti çünkü :) bu arada doktor sola yat dedi. Gaz, şişkinlik, mide yanması için de ilaç veremem gebeliğin normal seyri bunlar dedi. Balık, fındık, fıstık, ceviz, sebze, et ve süt ürünleri ye dedi. hala kilo almamışım bu arada. Ayda bir kilo al dedi.

ben her ay bir kilo aliyorum hemen hemen hahah sisko olcam iyice

valla 3 paket değil 3 koli alsan bana mısın demez

En yakın zamanda kendime gelirim inşallah

Hayırlı, sağlıklı olsun canım.
Valla bende 2 ayda 6 kilo birden almıştım. Son 1 ayda sadece bir kilo almıştım. Ben de dombilik olucam

Kızla benimde kalbimde çarpıntı mı var kalbim çok mu hızlı atıyor anlayamadığım bir şey var. Kalbim sanki dışarıda atıyor. Çok rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu böyle şeyler?
bendede ayni bende hamilelikten öncede öyleydi simdi daha beter yerinden cikacak gibi hepp 100e yakin atiyo hic sorma...

Bu haftalardan sonra kilo almamız gerekiyor zaten normal bi durum benimki anormal iştahım hiç yok hala. Zaten akşam anca yarım tabak yemek yiyorum onda da hemen şişiyor karnım.
azda olsa ye sik sik ya canim. Zorla kenidnin ama tabi suyunu cikarmadan bende korkuyorum asiri kilo almaktan

Kizlar carpinti bendede oluyo yatinca geciyo. Sola donuk yatin azalir carpinti. Bide benm aile hekimim haftaya gel tetenos olcan dedi ama ben dha 20 haftalk olmadimki. Zarari olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…