2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızla benimde kalbimde çarpıntı mı var kalbim çok mu hızlı atıyor anlayamadığım bir şey var. Kalbim sanki dışarıda atıyor. Çok rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu böyle şeyler?
Hamilelikte çarpıntı oluyor canım ilk hamileliğimde çok korkmuştum bunda da aynısını yaşıyorum nabzımda genelde 100 civarı

Hayırlı olsun cnm. Ama şu doktorların şu aptal tahminlerine sinir oluyorum. Tam olarak görmediysen ne söylüyorsun neden insanlara hayal kurduruyorsun. Bundan sonra doğum yapmayı düşünenlere tavsiyem 17-18 haftadan önce tahmin yapacak doktora izin bile vermeyin kesin belli olsun öyle söylesin.

aynen canım katılıyorum sana ben doktoruma ilk başta sormayın söylemem dediği için içten içe baya kızmıştım. ama en güzelini yapmış 15. haftada kesin ve net söyledi şükürler olsun. 1 ay kız hayaliyle dolanıp 1 ay sonra erkek dese sinirden çatlardım heralde.

O zaman bugün bir an önce bitmeli. O kadar kötü geçiyor ki.
Hamilelikte çarpıntı oluyor canım ilk hamileliğimde çok korkmuştum bunda da aynısını yaşıyorum nabzımda genelde 100 civarı
Benim ki korku değilde stres yapıyorum. İyice daralma geliyor. Zaten bugün havada öyle kasvetli oturup bir köşede ağlayasım geliyor.

Gunaydin kizlar ben simdi doktordan geldim bi umut cinsiyetini ogrenirim diye husran yinee :) daha ufak bisey soylemek icin dedi 10 gun sonra 3lu testlerini yaptirirken ogrenirsin dedi. Fotografini paylasayim bi bakin teyzeleri :))

Ben de salıya gün aldım bugün. Doktor dedi bu hafta senin 20. Haftandı ayrıntılıya girmen lazımdı geç kalma dedi. 20. Haftam doluyomuş yani haftaya. Kocaman olmuştur bebişim, heyecanla bekliyorum görmeyi

Kizlar rüyam gercek oldu ogluşum geliyorrrrrrrrr

Hayırla sağlıkla gelsin canım, gözün aydın

Kiz 15. Haftadan beri oyle yatiyo ne biliym korktm heryerde erken dogm olur ilerde fln yazmislar. Insallah oyle bsy olmaz ya dr lar kotu bsy demedi yorum yapmadi sadece bebek tepetaklak olmus bak diye gosteriyolar

Canım henüz çok erken kaç çeşide döner o, benimde öyle oluyor evet baskı yapıyor, ağrı hissediyorsun ama geçici bir süre daha sonra pozisyon değiştiriyor.

Benim de carpintim var nabzim hep yüzün ustunde. Nabiz yüksekliği aşırı olmadıkça normalmis. Ben carpintinin psikolojik oldugunu düşünmüştüm ama kansizliktan kaynaklaniyormus

Ya arkadaslar benim hep ultrason olcumlerim geriden geliyor sat normalde 5 subat ama o tarihe uyumlu degiliz. Var mi sizlerdede uyumsuzluk olan ?

Benim de carpintim var nabzim hep yüzün ustunde. Nabiz yüksekliği aşırı olmadıkça normalmis. Ben carpintinin psikolojik oldugunu düşünmüştüm ama kansizliktan kaynaklaniyormus
Bende psikolojik olarak düşünüyordum. Ama bende her zaman kansızlık ve ciddi oranda B12 vitamin eksikliği var. Baş ağrılarım çarpıntı tarzı hızlı kalp atışlarım bunlardan kaynaklı mı?

Gunaydin kizlar ben simdi doktordan geldim bi umut cinsiyetini ogrenirim diye husran yinee :) daha ufak bisey soylemek icin dedi 10 gun sonra 3lu testlerini yaptirirken ogrenirsin dedi. Fotografini paylasayim bi bakin teyzeleri :))
17.hafta icin ufak mi dedi insaf ya kocaman çocuk. Hani pozisyon olarak gostermiyor dese tamam da, benim doktorum 12+1de kesin erkek dedi.

Bende psikolojik olarak düşünüyordum. Ama bende her zaman kansızlık ve ciddi oranda B12 vitamin eksikliği var. Baş ağrılarım çarpıntı tarzı hızlı kalp atışlarım bunlardan kaynaklı mı?
Kan ilacı kullaniyorsunuzdur herhalde. Alismamiz lazim sanirim cunku vebek buyuyunce organlara baski yapacak, daha cok nefes darlığı hissedecegiz. Siz yine de doktorunuza sorun tabii

Kan ilacı kullaniyorsunuzdur herhalde. Alismamiz lazim sanirim cunku vebek buyuyunce organlara baski yapacak, daha cok nefes darlığı hissedecegiz. Siz yine de doktorunuza sorun tabii
Kan ilacı kullanmıyorum. Yani elevit dışında hiç bir ilaç kullanmıyorum canım. Randevumuza da daha 1 ay var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…