- 26 Nisan 2017
- 58
- 58
- 88
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.841
Evet yaaa canim benim de bi kizim var acaba nasilocak kiskanclik
Tebrik ederim canım
Cok tesekkurlerr canimmmçok sevindim canım hayırlısı olsun
Ya arkadaslar benim hep ultrason olcumlerim geriden geliyor sat normalde 5 subat ama o tarihe uyumlu degiliz. Var mi sizlerdede uyumsuzluk olan ?
Kafasi 17+5 cikti bacagi 16+3 cikti 3 gun once. Bende anlamadm bu usg leriYa arkadaslar benim hep ultrason olcumlerim geriden geliyor sat normalde 5 subat ama o tarihe uyumlu degiliz. Var mi sizlerdede uyumsuzluk olan ?
Maşallah
Canım nasıl ufakmış şimdiye çoktan belli olmazı lazım. Belki pozisyondan dolayı görmemiştir. Şöyle ki benimki de ilk iki defa hemen açmıştı bacaklarını ve 11+6 olmasına rağmen kız demişti doktor yalnız bugün baya nazlı çıktı ayağını yerleştirmiş bacak arasına bir türlü göstermedi. Doktor git bi dolaş gel bir şeyler atıştır tekrar bakalım dedi yarım saat yürüdüm merdiven indim çıktım bir şeyler yedim gittim gösterdi :) doktorun uğraşmak istememiş bence.Gunaydin kizlar ben simdi doktordan geldim bi umut cinsiyetini ogrenirim diye husran yinee :) daha ufak bisey soylemek icin dedi 10 gun sonra 3lu testlerini yaptirirken ogrenirsin dedi. Fotografini paylasayim bi bakin teyzeleri :))
Gözün Aydın canımKizlar rüyam gercek oldu ogluşum geliyorrrrrrrrr
Yok canım erken doğumla ilgisi.24.haftaya kadar pozisyon cok değiştirebilir.benim bebisin baş sağda ayaklar soldaydi geçen ay.bu ay tam tersi pozisyona geçmiş.yerleri daralmaya başlayana kadar çok değişir pozisyonları.30.haftaya kadar yolu var.30.haftada baş aşağı olmazsa anneye çok rahatsızlık veriyor dik pozisyonda olmasiKiz 15. Haftadan beri oyle yatiyo ne biliym korktm heryerde erken dogm olur ilerde fln yazmislar. Insallah oyle bsy olmaz ya dr lar kotu bsy demedi yorum yapmadi sadece bebek tepetaklak olmus bak diye gosteriyolar
Çok haklısın canım. Ben de çok kızıyorum. Emin değilsen söyleme yani. İnsan kendini alıştırıyor çünkü o fikre. Farklı çıkınca hayal kırıklığı. O kadar erkek var ki valla korkmaya başladım değişecek diyeHayırlı olsun cnm. Ama şu doktorların şu aptal tahminlerine sinir oluyorum. Tam olarak görmediysen ne söylüyorsun neden insanlara hayal kurduruyorsun. Bundan sonra doğum yapmayı düşünenlere tavsiyem 17-18 haftadan önce tahmin yapacak doktora izin bile vermeyin kesin belli olsun öyle söylesin.
Sen kız istiyorsun galiba canım :) kaçıncı hafta kız dedi doktor. Kesin demediyse değişebilir maalesef. Öyle olabiliyor.Merhaba. Ya kızlar bebeğine kıza benziyor denilip de erkek olduğu anlaşılan var mı?
Hayırlı olsun cnm. Ama şu doktorların şu aptal tahminlerine sinir oluyorum. Tam olarak görmediysen ne söylüyorsun neden insanlara hayal kurduruyorsun. Bundan sonra doğum yapmayı düşünenlere tavsiyem 17-18 haftadan önce tahmin yapacak doktora izin bile vermeyin kesin belli olsun öyle söylesin.
Hayal kırıklığına uğramak en kötüsü 15 gün önce büyük ihtimal kız dedi şimdi büyük ihtimal erkek dedi.bacak arasını tam olarak açmıyor bebiş.arada kalmak net olmaması daha bi can sıkıcı.gonlum tabiki kız istiyor ama öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olması,tek bir tırnağını yaratmaya gücümüz yetmez.hakkimizda hayırlısı olsun,Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsinaynen canım katılıyorum sana ben doktoruma ilk başta sormayın söylemem dediği için içten içe baya kızmıştım. ama en güzelini yapmış 15. haftada kesin ve net söyledi şükürler olsun. 1 ay kız hayaliyle dolanıp 1 ay sonra erkek dese sinirden çatlardım heralde.
Bende dün öyleydim ayrıca nefes alırken de zorlanmaya başladım. Dün yine dayanılmaz miyom ağrım başladıKızla benimde kalbimde çarpıntı mı var kalbim çok mu hızlı atıyor anlayamadığım bir şey var. Kalbim sanki dışarıda atıyor. Çok rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu böyle şeyler?
Peki neden erkek dediler canım bacak arasını göremedikleri için mı yoksa görüp te mı şaşırdılar? Benim bebiş pek açmıyor bacak arasını iki defadir.once büyük ihtimal kız denildi şimdi büyük ihtimal erkek.Yaw benim ilk bebisime 5 aya kadar erkek dediler hemde 2 ayri doktor sonradan kiz oluverdi. :)) o yuzden hicbirsey dogana kadar net degil valla :))
Ust komsumuz erkek bekliyordu odasi modasi mavilere boyandi mavis mavis hazirliklar yapildi bir prenses geldi hersey elinde patladi :)
Bunlar isin cilveleri ta i Allah hepimize saglikli hayirli evlat versin :)
Simdi erkek diyor doktor 2. Bebisime gerci bende gordum pipiyi net bir sekilde ama yine de du bakwlim diyorum.
Kizlar bu arada ben birkac yerde okudum bu demir ferrum ilacini 20. Haftadan sonra takviye alin deniyor.
Ben 2 haftadir basladim decavit ve ferruma erken mi acaba iciyonuz mu?
Canım doktor bana decavit i yutması zor ve de ishal yapabiliyor dedi ki bana ishal yapmıştı gruba da yazmıştım buraya.dun gittiğimde.oceans mummy diye bir mutivitamkn verdi içerisinde demir folik asit balık yağı ve vitaminler var.simdilik çok memnun kaldım yan etkisi olmadı bende.sen de doktoruna bir danış istersenDecavit kullananlar nasil yutuyosunuz o hapi ? Bende folik yeni bitiyo dr bitince basla dedi ama hapla bakisiyorum. Kucukleri yutuyorum ama buyukler cok zor parcalamam lazim. Tadi da kotuyse yandim ben
Canım bende büyük hapları yutamıyordum. Alıştım mecburen . Bol suyla içmeyi dene...Decavit kullananlar nasil yutuyosunuz o hapi ? Bende folik yeni bitiyo dr bitince basla dedi ama hapla bakisiyorum. Kucukleri yutuyorum ama buyukler cok zor parcalamam lazim. Tadi da kotuyse yandim ben
Valla bilmiyom ki canim o zamanlar ilk heyecan birseyde bilmiyorum soramiyordum neye gore diyosunuz diye. Ne derlerse ona inaniyodum. 5 aydan sonra doktorum degistirdim kadin bakti 100%kiz dedi ondan sonra heh dedim bacak arasini da gordum. Hele bunda direkacak arasina bakti o da ne aa dedim bunu ben bile soylerim masalah erkek dedim doktor da aynen oyle dedi.Peki neden erkek dediler canım bacak arasını göremedikleri için mı yoksa görüp te mı şaşırdılar? Benim bebiş pek açmıyor bacak arasını iki defadir.once büyük ihtimal kız denildi şimdi büyük ihtimal erkek.
Yaw benim ilk bebisime 5 aya kadar erkek dediler hemde 2 ayri doktor sonradan kiz oluverdi. :)) o yuzden hicbirsey dogana kadar net degil valla :))
Ust komsumuz erkek bekliyordu odasi modasi mavilere boyandi mavis mavis hazirliklar yapildi bir prenses geldi hersey elinde patladi :)
Bunlar isin cilveleri ta i Allah hepimize saglikli hayirli evlat versin :)
Simdi erkek diyor doktor 2. Bebisime gerci bende gordum pipiyi net bir sekilde ama yine de du bakwlim diyorum.
Kizlar bu arada ben birkac yerde okudum bu demir ferrum ilacini 20. Haftadan sonra takviye alin deniyor.
Ben 2 haftadir basladim decavit ve ferruma erken mi acaba iciyonuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?