2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ya aslında eleviti de yeni içmeye başladım. Şekli ve tadı inanılmaz kötü kocaman. Suçu onun üstüne atmak istiyorum. Ondan sonra böyle oldum ben

Decavit kullananlar nasil yutuyosunuz o hapi ? Bende folik yeni bitiyo dr bitince basla dedi ama hapla bakisiyorum. Kucukleri yutuyorum ama buyukler cok zor parcalamam lazim. Tadi da kotuyse yandim ben

Gunaydin kizlar ben simdi doktordan geldim bi umut cinsiyetini ogrenirim diye husran yinee :) daha ufak bisey soylemek icin dedi 10 gun sonra 3lu testlerini yaptirirken ogrenirsin dedi. Fotografini paylasayim bi bakin teyzeleri :))
Canım nasıl ufakmış şimdiye çoktan belli olmazı lazım. Belki pozisyondan dolayı görmemiştir. Şöyle ki benimki de ilk iki defa hemen açmıştı bacaklarını ve 11+6 olmasına rağmen kız demişti doktor yalnız bugün baya nazlı çıktı ayağını yerleştirmiş bacak arasına bir türlü göstermedi. Doktor git bi dolaş gel bir şeyler atıştır tekrar bakalım dedi yarım saat yürüdüm merdiven indim çıktım bir şeyler yedim gittim gösterdi :) doktorun uğraşmak istememiş bence.

Kiz 15. Haftadan beri oyle yatiyo ne biliym korktm heryerde erken dogm olur ilerde fln yazmislar. Insallah oyle bsy olmaz ya dr lar kotu bsy demedi yorum yapmadi sadece bebek tepetaklak olmus bak diye gosteriyolar
Yok canım erken doğumla ilgisi.24.haftaya kadar pozisyon cok değiştirebilir.benim bebisin baş sağda ayaklar soldaydi geçen ay.bu ay tam tersi pozisyona geçmiş.yerleri daralmaya başlayana kadar çok değişir pozisyonları.30.haftaya kadar yolu var.30.haftada baş aşağı olmazsa anneye çok rahatsızlık veriyor dik pozisyonda olmasi

Yaw benim ilk bebisime 5 aya kadar erkek dediler hemde 2 ayri doktor sonradan kiz oluverdi. :)) o yuzden hicbirsey dogana kadar net degil valla :))
Ust komsumuz erkek bekliyordu odasi modasi mavilere boyandi mavis mavis hazirliklar yapildi bir prenses geldi hersey elinde patladi :)

Bunlar isin cilveleri ta i Allah hepimize saglikli hayirli evlat versin :)
Simdi erkek diyor doktor 2. Bebisime gerci bende gordum pipiyi net bir sekilde ama yine de du bakwlim diyorum.

Kizlar bu arada ben birkac yerde okudum bu demir ferrum ilacini 20. Haftadan sonra takviye alin deniyor.
Ben 2 haftadir basladim decavit ve ferruma erken mi acaba iciyonuz mu?

Çok haklısın canım. Ben de çok kızıyorum. Emin değilsen söyleme yani. İnsan kendini alıştırıyor çünkü o fikre. Farklı çıkınca hayal kırıklığı. O kadar erkek var ki valla korkmaya başladım değişecek diye

Merhaba. Ya kızlar bebeğine kıza benziyor denilip de erkek olduğu anlaşılan var mı?
Sen kız istiyorsun galiba canım :) kaçıncı hafta kız dedi doktor. Kesin demediyse değişebilir maalesef. Öyle olabiliyor.

Hayal kırıklığına uğramak en kötüsü 15 gün önce büyük ihtimal kız dedi şimdi büyük ihtimal erkek dedi.bacak arasını tam olarak açmıyor bebiş.arada kalmak net olmaması daha bi can sıkıcı.gonlum tabiki kız istiyor ama öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olması,tek bir tırnağını yaratmaya gücümüz yetmez.hakkimizda hayırlısı olsun,Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

Kızla benimde kalbimde çarpıntı mı var kalbim çok mu hızlı atıyor anlayamadığım bir şey var. Kalbim sanki dışarıda atıyor. Çok rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu böyle şeyler?
Bende dün öyleydim ayrıca nefes alırken de zorlanmaya başladım. Dün yine dayanılmaz miyom ağrım başladı ilaç aldım mecbur belki ondandır. Çok zor bir gece geçirdim. Ne sağıma ne soluma dönebiliyorum. Dümdüz sırt üstü yatmaya çalıştım robot gibi tabi uyuyamadım. Eşim sağolsun o olmasa yemeğimi bile alıp yiyemiyorum. Zorunlu ihtiyaçlarımı bile tek başına yapamıyorum. Sabaha doğru ilaç aldım biraz kendime geldim. Bekliyorum öyle ağrım hafiflesin diye... Allah kimseye yaşatmasın çok zor. Doğuma kadar sabretmekten başka çarem yok. Zaten erken doğum ihtimali var. Allah herkese yardım etsin. Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin...

Peki neden erkek dediler canım bacak arasını göremedikleri için mı yoksa görüp te mı şaşırdılar? Benim bebiş pek açmıyor bacak arasını iki defadir.once büyük ihtimal kız denildi şimdi büyük ihtimal erkek.

Decavit kullananlar nasil yutuyosunuz o hapi ? Bende folik yeni bitiyo dr bitince basla dedi ama hapla bakisiyorum. Kucukleri yutuyorum ama buyukler cok zor parcalamam lazim. Tadi da kotuyse yandim ben
Canım doktor bana decavit i yutması zor ve de ishal yapabiliyor dedi ki bana ishal yapmıştı gruba da yazmıştım buraya.dun gittiğimde.oceans mummy diye bir mutivitamkn verdi içerisinde demir folik asit balık yağı ve vitaminler var.simdilik çok memnun kaldım yan etkisi olmadı bende.sen de doktoruna bir danış istersen

Valla bilmiyom ki canim o zamanlar ilk heyecan birseyde bilmiyorum soramiyordum neye gore diyosunuz diye. Ne derlerse ona inaniyodum. 5 aydan sonra doktorum degistirdim kadin bakti 100%kiz dedi ondan sonra heh dedim bacak arasini da gordum. Hele bunda direkacak arasina bakti o da ne aa dedim bunu ben bile soylerim masalah erkek dedim doktor da aynen oyle dedi.

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Iki uc gundur kasik agrim vardi, dun bir baktim kahverengi lekeler gelmeye basladi oyle korktim ki!!! Hemen acile gittim doktor bebek normal dedi ve kanama.alani falan da gormedi progrestan verdi dinlen dedi ama lekelenmeler devam ediyor( sizce neden olabilir? Cok korkuyorum

Ben onceki hamileligimde de bunda da en basindan beri kullanmaya basladim ferrumu. Erken olurmuymus canim. Kan depolarimizin dolmasi lazim. Hem bebek hem bize yetmesi lazim. Ustelik dogumdan sonrada cok ihtiyac var. Ha bazilarina gereksiz goruyor doktorlar. Onlarinda kan degerleri yuksek oldugu icin daha sonra baslatiliyor. Benim degerim suan gayet normal sinirin 1-2adim ustunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…