2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bgn sorcam gidip ama benm dr da cins herseye dayancan katlancan vs diye cevap veriyo sinir ediyo beni :)

Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah :) cinsiyetide onemli degil ama insan ufak ufak hazirliklar yapmak istiyor. Bu 2.gidisim bu kez baska doktora gittim ogrenememek uzuyo insani. Cevap verenlere tesekkur ediyorum :) zaten sata gore geriden gelmesine bisey demedi doktor. Ultrasonda 15+3 gunluk gozuktu 1 haftalik fark var arada. 10 gun sonra bi dahaa gidicem insallah ogrenirimmm

Kızlar kabızlık problemi yaşıyorum ve bugün ilk defa çok yoğun bir şekilde kan geldi. Çok korktum bildiğiniz biryer kesilir ve kan akar ya öyle aktı. birkaç kere temizleyince durdu. ilk defa böyle birşey görüyorum. Bebeğe zarar verecek birşey midir ? bu durumu yaşayan oldu mu daha önce ?

Kan nereden geldi canım

Cok gecmis olsun. Fazla ikinmak rahimde kasilmaya sebep olabilir, zorlamayin kendinizi. Bol su, lifli gidalar, kayısı yemeye çalışın. 2 kaşık zeytinyağı için. Ihtiyac hissetmeseniz bile her gun ayni saatte tuvalete oturun ve bekleyin. Ben coook sıkıntı çektim ama vucut bi yerden sonra aynı saate alışıyor

Ben de bir ishal oluyorum bir kabız. Ortası yok yani anlamadım gitti.

Bu ara hangimizin bi ortası var ki bulantılarım kesildi allerji ile baş edemiyorum şimdi de depresyona giricem nerdeyse doktora sorucam bu allerji için hapşurunca kasığım ağrıyor tek taraflı korkuyorum valla

16. Haftada görmedi bacak arasını açmadı sadece benziyor kıza dedi. Ama görerek söylemedi ters duran bebeklerde böyle oluyor göremiyoruz dedi.

teşekkür ederim. denicem hepsini çok korktum çok fazla kanayınca inşallah tekrar olmaz bidaha asla zormalmicam kendimi

Bu ara hangimizin bi ortası var ki bulantılarım kesildi allerji ile baş edemiyorum şimdi de depresyona giricem nerdeyse doktora sorucam bu allerji için hapşurunca kasığım ağrıyor tek taraflı korkuyorum valla
Bende hapşurunca tek taraflı kaşığım agrıyor salı günü soracam bende neden oluyor ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…