2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba carter's ve mothercare kullananan anneler bu iki markanin kaliplari nasil nasil tercih etmeliyiz birde uzun kollu mu yoksa kisa kollu citcitli bodyler mi daha kullanisli K kuzucuk87

Kardesimde mothercare kullanmisti annem kaliplari normalden cok az buyuktu simdi nasil bilemiyorum tabi :)

Bu ara hangimizin bi ortası var ki bulantılarım kesildi allerji ile baş edemiyorum şimdi de depresyona giricem nerdeyse doktora sorucam bu allerji için hapşurunca kasığım ağrıyor tek taraflı korkuyorum valla
Bebek aşağıda değilse korkmayin birsey olmaz. Ben de surekli hapsuruyorum. Tekrar tere diyecegim size, denediniz mi

Merhaba carter's ve mothercare kullananan anneler bu iki markanin kaliplari nasil nasil tercih etmeliyiz birde uzun kollu mu yoksa kisa kollu citcitli bodyler mi daha kullanisli K kuzucuk87

Carters ürünlerinde modele göre değişiyor aslında. Poposunda desen olanların alt eşofmanı tayt tarzında, kalıpları tam ayına uygun gidiyor bence. Ama mesela hırkalı ya da pantalonlu modellerde bazen dar olabiliyor. Ben bir büyük alıyordum onlarda.
Mothercare ve h&m kalıpları aynı gibi. Biraz büyükçe. Mesela oğluma hastane çıkışı için 0-3 ay almıştım seti, doğduğunda büyük geldi sonradan içine sığdı uzun süre giydirdim :) şu an pijama tulumlarından giydiriyorum mesela, 22 ayını doldurdu ve normalin üstünde boyu olmasına rağmen 18-24 tulumların bacak boyu daha yeni tam olmaya başladı.
Uzun, yarım ve kolsuz hangisi kullanışlı bence sana bağlı. Ben çoğunlukla uzun kollu ve kolsuz giydiriyorum. Yazın yarım kollulardan alıyorum bazen tek giydirdiğimden. Kışın dahi evlerimizin içi sıcak oluyor. Ben kolsuz body üzerine uzun kollu kıyafetini giydiriyordum. Uyandığında yelek giydirdim, dışarı çıkacakken de hırka veya mont giydirdim. Hava çok soğukken dışarı çıkarken birkaç kere uzun kollu body giydirmiştim içine ama genelde uzun kollu bodyleri kıyafet gibi kullandım ben. Ama mesela mont giydirmek bazıları için zor oluyor, o zaman sanki kolsuz body yerine yarım kollu ve uzun kollular daha kullanışlı olur, bilemiyorum. Oğlum ağustos bebeğiydi, kışın ele avuca geliyordu. Bizimkiler şimdi kış bebesi olacak :) hee yarım kolluda bir de oğlumun koltuk altı pişik oluyordu benim. En çok da bu yüzden daha çok kolsuz bodylere yöneldik biz. Ama gene de senin kullanımına bağlı bence :)

Kızlar mothercare'da dümdüz beyaz veya krem hastane çıkışı tarzında zıbın takımı bulurmuyum? Daha hiç bakamadım. Süslemek için istiyorum düz olmasını

Cok tesekkur ederim canim sagolasin cartersten 4 lu 5li takimlardan aldm simdi farkli aylarda bakalm nasil olcak nasil gelcek diger gruba eklicem simdi bakarsin sende cok guzel bi indirm yakaladim

Cok tesekkur ederim canim sagolasin cartersten 4 lu 5li takimlardan aldm simdi farkli aylarda bakalm nasil olcak nasil gelcek diger gruba eklicem simdi bakarsin sende cok guzel bi indirm yakaladim

Güzel günlerde giydirirsin inşallah :)
Ya ben cesaret edemedim daha birşeyler almaya :) dün seçili ürünlerde %50 indirim başladı. Öncesinde de tüm ürünlerde 2.ürüne %40 vardı ama halen cesaret edemiyorum :) ya değişirse cinsiyet diye korkuyorum çünkü eşimin sülalesindeki ilk kız olacak benim kızçe, inanamıyorum sanırım :)

Bizim kesin canim herseyimiz net ortada:)) kiz olunca daha gec belli oluyo sanirim kontrolunuz ne zaman karsi komsumda hamile 7 buck aylik hamile cinsiyet kiz ama daha hiçbir doktor %100dememis canim diger gruba ekledim bakarmisin fiyat uygun olmusmu sence

Canim 12. Cuzu okudum hangi arkadas ilgileniyordu unuttum haber vereyim dedim. allah kabul eder ins.

Allah kıabul etsin canım ağzına sağlık

canım arkadaşım dar olduğu konusunda uyardı beni bende alacaktım baya bir şey beğenmiştim ama gözüm korktu özellikle yenidoğan alma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…