2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gectigimiz pazar ayni seyi yasadim o kadar kani gorunce solugu hastanede aldik ama o bolum yokmus gynokolog da telden servisteki kadina bi krem ismi verdi yapilacak baska birsey yok dedi. Krem de zaten kortisonluymus almadim bile. Ama iki gune gecti sukur bol su icmeye calis canim lifli gidalar tüket ins birsey olmaz

Ya aslında pazartesi günü gayet açıklayıcı şekilde kız olduğunu gösterdi doktorum ki öncesinde de defalarca kız gibi denmişti :) ben biraz sık gidiyorum bu ara bazı sıkıntılarımız yüzünden. Mantığım üst üste farklı doktorlar kız demişken yanılmazlar galiba dese de inanamıyorum çünkü aileler de inanamıyor. Sevinçten uçuyor olsalar da kesin demi diye sorup durunca ben de tereddüt ediyorum :))
Bence uygun olmuş :)) güzel günlerde mutlulukla giydirin inşallah :)

bir garip oblomov
Canım kalıpları mothercare kadar geniş değil hakikaten ama ben önceden demiştim 3400gr, 54cm doğan oğluma yenidoğan bodylerinden giydirdim. Elimdeki tek yenidoğan ürün o bodyler ve marks&spencerdan aldığım bir tane alt üst takımdı gerçi. Çoğunluğu 0-3tü. He yenidoğanları 40ı dolduğunda kaldırdım, 0-3leri hakkını vererek giydi. Şimdi de doğuma yakın doktorun söylediği kilosuna göre ya tek bir paket yenidoğan body alıcam, ya da 0-3ten başlıycam. Bence hemen yenidoğan ürünlere dalma, doğuma yakın kilosuna göre karar ver bence. Biraz aylarını çeşitli almakta fayda var, oğlum hızlı büyüdü. Elimin altında farklı bedenlerin olması kolayıma gelmişti.

Kizdir o zaman canim erkek olsaydi coktan gorunurdu ppsi:) ne guzel erkeklerden sonra kiymetli bir kiz:)

merhaba hanimlar.ben 10+6 gunlk hamileym.son 1 haftadr ozellikle yatarken cok agrim oluyo.ne saga yatabiliyrm ne sola.karnim mi kasigim mi anlayamiyorum.en son dr randevum23 mayisti dr söyledim agrim oluyo diye normal dedi ve o zamanlar cok yoktu.suanda geceleri cok zotluyo hatta uykudan uyandiriyo.bu normal mi.bir sonraki ramdevum 12 haziran ama ben onumuzdeki ptesi gidicem cok korkuyrm bisey olcak diye.sizlerdede boyle agri oldu mu

benimde randevuma daha var ama bi gözükücem doktoruma. sabah bu olayı yaşadım su içemeyen ben 3 litre su içtim korkudan.
inşallah bebişlerimize ve bize sağlık versin Allah

Ayakta falan kalmamaya calıs canım bol bol dinlen

Arkadaşlar durumlarınız nasıl yemek yapmada iftara misafir falan alabiliyor musunuz ?
Canım.merhaba misafir kimseyi cagirmayacagim maalesef çok.yoruluyorum bide bir haftadır evde yemek yapmıyorum eşimin ailesinin benim.aileme gidiyoruz geziyoruz o kapı senin bu kapı benim bu sene böle olsun dedik zor geçiriyorum çok çabuk yorludugumdan

yatiyorm surekli zaten ama bu agri tedirgin ediyo beni.progestan ve coraspin kullanıyorm dr onelm amaçlı verdi daha once dusuklerm oldugu icin.kimiside rahim buyumesi diyo ama sizinde oldu mu bu donemde bole agrilar
Benım de gecmisim cok parlak değil bu seferki hamileliğimde olmadı ben cok dikkat ettiö hiç iş yapmadım ilişki yasak yürüyüş yasak halada dikkat ediyorum cogu zaman yemek bile yapmıyorum

Ben oruç tutmuyorum ama çalışıyorum. İki gün önce 7 kişiyi birden ağırladım zor olmuyor çok fazla ama kendimi çok kötü hissetmediğim için zor gelmedi açıkçası.

Açıkçası ben yeni gelinim ilk ramazanımız o yüzden almak istiyorum gerçi kayınvalidemin hakkını yiyemem o dedi olmaz dinlen ama ben yinede alayım dedim :) Nunutte çok çeşit yapıyormusun canım ben sadece çorba ana yemek pilav yapayım diyorum bir-iki çeşitte salata sonuçta oruçlu olunsada yenilmiyor pek...

Çorba, pilav, tavuk sote yapmıştım. Barbunya vardı. Bolca kıvırcık havuç kırmızı lahana ve mısır dörtlüsüyle salata yapmıştım. Hazır közlenmiş patlıcan alıp onun salatasını yapmıştım. Bende bebişimle aynı aylık evliyim

Maşallah canım, tebrik ederim, gelsin kızçelerimiz

Arkadaşlar durumlarınız nasıl yemek yapmada iftara misafir falan alabiliyor musunuz ?

Bu sene almıcam ben canım. Kendi günlük yemeklerimi zor yapıyorum kimse kusura bakmasın beklemesin de misafir kabul etmemi. Çünkü biliyorum çağırsam yardım etmeyecekler. Kurulacaklar koltuğa hizmet bekleyecekler. Arabayla yolculuk da işkence olmaya başladı o yüzden uzak çağıranlara da gidemiyorum. Anlayış gösterecekler biraz üzgünüm
Amaa sen kendini iyi hissediyorsan alırsın :) Çorba ana yemek pilav yeter. Dediğin gibi zaten yenmiyor.

aynen ya benimde belim ağrıyor bugün niye öyle oluyor acaba
evet canım sağol sabah uyandığımda buraya yazdığımı bile unutmusum o an eşimden sonra kendime çok yakın hissettim burayi :)

Canim insallah iyisindir gordugun ruyanin etkisiyle kastiysan kendini o ksilmadir karnindaki korkma insallah bir seycik olmaz. Cok sık ruya goruyoruz bu donemde Rabbim kotulerinden korusun bol bol felak nas oku yatarken
sağol canım iyiyim şimdi şükürler olsun

Kizlar rüyam gercek oldu ogluşum geliyorrrrrrrrr
hayırlı olsun darısı başıma canım :)

Kızla benimde kalbimde çarpıntı mı var kalbim çok mu hızlı atıyor anlayamadığım bir şey var. Kalbim sanki dışarıda atıyor. Çok rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu böyle şeyler?
kesinlikle bendede oluyor bu hamileligimde çok yaşıyorum nedense

ayy ne iyi doktormus o öyle benimki anca iki hafta sonra gel desin göremedi mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…