- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.901
Sagol canim karisik aldim bakalm nasil gelecek 3 6 9 ay aldim
Canim bazen bende de oluyor ama normalmis bi yerde okumustumKızla benimde kalbimde çarpıntı mı var kalbim çok mu hızlı atıyor anlayamadığım bir şey var. Kalbim sanki dışarıda atıyor. Çok rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu böyle şeyler?
Gectigimiz pazar ayni seyi yasadim o kadar kani gorunce solugu hastanede aldik ama o bolum yokmus gynokolog da telden servisteki kadina bi krem ismi verdi yapilacak baska birsey yok dedi. Krem de zaten kortisonluymus almadim bile. Ama iki gune gecti sukur bol su icmeye calis canim lifli gidalar tüket ins birsey olmazKızlar kabızlık problemi yaşıyorum ve bugün ilk defa çok yoğun bir şekilde kan geldi. Çok korktum bildiğiniz biryer kesilir ve kan akar ya öyle aktı. birkaç kere temizleyince durdu. ilk defa böyle birşey görüyorum. Bebeğe zarar verecek birşey midir ? bu durumu yaşayan oldu mu daha önce ?
Bizim kesin canim herseyimiz net ortada:)) kiz olunca daha gec belli oluyo sanirim kontrolunuz ne zaman karsi komsumda hamile 7 buck aylik hamile cinsiyet kiz ama daha hiçbir doktor %100dememiscanim diger gruba ekledim bakarmisin fiyat uygun olmusmu sence
Kizdir o zaman canim erkek olsaydi coktan gorunurdu ppsi:) ne guzel erkeklerden sonra kiymetli bir kiz:)Ya aslında pazartesi günü gayet açıklayıcı şekilde kız olduğunu gösterdi doktorum ki öncesinde de defalarca kız gibi denmişti :) ben biraz sık gidiyorum bu ara bazı sıkıntılarımız yüzünden. Mantığım üst üste farklı doktorlar kız demişken yanılmazlar galiba dese de inanamıyorum çünkü aileler de inanamıyor. Sevinçten uçuyor olsalar da kesin demi diye sorup durunca ben de tereddüt ediyorum :))
Bence uygun olmuş :)) güzel günlerde mutlulukla giydirin inşallah :)
bir garip oblomov
Canım kalıpları mothercare kadar geniş değil hakikaten ama ben önceden demiştim 3400gr, 54cm doğan oğluma yenidoğan bodylerinden giydirdim. Elimdeki tek yenidoğan ürün o bodyler ve marks&spencerdan aldığım bir tane alt üst takımdı gerçi. Çoğunluğu 0-3tü. He yenidoğanları 40ı dolduğunda kaldırdım, 0-3leri hakkını vererek giydi. Şimdi de doğuma yakın doktorun söylediği kilosuna göre ya tek bir paket yenidoğan body alıcam, ya da 0-3ten başlıycam. Bence hemen yenidoğan ürünlere dalma, doğuma yakın kilosuna göre karar ver bence. Biraz aylarını çeşitli almakta fayda var, oğlum hızlı büyüdü. Elimin altında farklı bedenlerin olması kolayıma gelmişti.
Gectigimiz pazar ayni seyi yasadim o kadar kani gorunce solugu hastanede aldik ama o bolum yokmus gynokolog da telden servisteki kadina bi krem ismi verdi yapilacak baska birsey yok dedi. Krem de zaten kortisonluymus almadim bile. Ama iki gune gecti sukur bol su icmeye calis canim lifli gidalar tüket ins birsey olmaz
Ayakta falan kalmamaya calıs canım bol bol dinlenmerhaba hanimlar.ben 10+6 gunlk hamileym.son 1 haftadr ozellikle yatarken cok agrim oluyo.ne saga yatabiliyrm ne sola.karnim mi kasigim mi anlayamiyorum.en son dr randevum23 mayisti dr söyledim agrim oluyo diye normal dedi ve o zamanlar cok yoktu.suanda geceleri cok zotluyo hatta uykudan uyandiriyo.bu normal mi.bir sonraki ramdevum 12 haziran ama ben onumuzdeki ptesi gidicem cok korkuyrm bisey olcak diye.sizlerdede boyle agri oldu mu
yatiyorm surekli zaten ama bu agri tedirgin ediyo beni.progestan ve coraspin kullanıyorm dr onelm amaçlı verdi daha once dusuklerm oldugu icin.kimiside rahim buyumesi diyo ama sizinde oldu mu bu donemde bole agrilarAyakta falan kalmamaya calıs canım bol bol dinlen
Canım.merhaba misafir kimseyi cagirmayacagim maalesef çok.yoruluyorum bide bir haftadır evde yemek yapmıyorum eşimin ailesinin benim.aileme gidiyoruz geziyoruz o kapı senin bu kapı benim bu sene böle olsun dedik zor geçiriyorum çok çabuk yorludugumdanArkadaşlar durumlarınız nasıl yemek yapmada iftara misafir falan alabiliyor musunuz ?
Ben oruç tutmuyorum ama çalışıyorum. İki gün önce 7 kişiyi birden ağırladım zor olmuyor çok fazla ama kendimi çok kötü hissetmediğim için zor gelmedi açıkçası.Arkadaşlar durumlarınız nasıl yemek yapmada iftara misafir falan alabiliyor musunuz ?
Benım de gecmisim cok parlak değil bu seferki hamileliğimde olmadı ben cok dikkat ettiö hiç iş yapmadım ilişki yasak yürüyüş yasak halada dikkat ediyorum cogu zaman yemek bile yapmıyorumyatiyorm surekli zaten ama bu agri tedirgin ediyo beni.progestan ve coraspin kullanıyorm dr onelm amaçlı verdi daha once dusuklerm oldugu icin.kimiside rahim buyumesi diyo ama sizinde oldu mu bu donemde bole agrilar
Canım.merhaba misafir kimseyi cagirmayacagim maalesef çok.yoruluyorum bide bir haftadır evde yemek yapmıyorum eşimin ailesinin benim.aileme gidiyoruz geziyoruz o kapı senin bu kapı benim bu sene böle olsun dedik zor geçiriyorum çok çabuk yorludugumdan
Ben oruç tutmuyorum ama çalışıyorum. İki gün önce 7 kişiyi birden ağırladım zor olmuyor çok fazla ama kendimi çok kötü hissetmediğim için zor gelmedi açıkçası.
Çorba, pilav, tavuk sote yapmıştım. Barbunya vardı. Bolca kıvırcık havuç kırmızı lahana ve mısır dörtlüsüyle salata yapmıştım. Hazır közlenmiş patlıcan alıp onun salatasını yapmıştım. Bende bebişimle aynı aylık evliyimAçıkçası ben yeni gelinim ilk ramazanımız o yüzden almak istiyorum gerçi kayınvalidemin hakkını yiyemem o dedi olmaz dinlen ama ben yinede alayım dedim :)Nunutte çok çeşit yapıyormusun canım ben sadece çorba ana yemek pilav yapayım diyorum bir-iki çeşitte salata sonuçta oruçlu olunsada yenilmiyor pek...
Maşallah canım, tebrik ederim, gelsin kızçelerimizSelam kızlar kontrolden geliyorum doktor kesin kız dedi :) sanırım burda en erken ben öğrendim ilk 11+6 da kız demişti çünkü :) bu arada doktor sola yat dedi. Gaz, şişkinlik, mide yanması için de ilaç veremem gebeliğin normal seyri bunlar dedi. Balık, fındık, fıstık, ceviz, sebze, et ve süt ürünleri ye dedi. hala kilo almamışım bu arada. Ayda bir kilo al dedi.
Arkadaşlar durumlarınız nasıl yemek yapmada iftara misafir falan alabiliyor musunuz ?
Açıkçası ben yeni gelinim ilk ramazanımız o yüzden almak istiyorum gerçi kayınvalidemin hakkını yiyemem o dedi olmaz dinlen ama ben yinede alayım dedim :)Nunutte çok çeşit yapıyormusun canım ben sadece çorba ana yemek pilav yapayım diyorum bir-iki çeşitte salata sonuçta oruçlu olunsada yenilmiyor pek...
Oh ooh kızlar artmaya başladı maşallah, tebrik ederim canımSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik? Biz bugün cinsiyetimizi öğrendik Allahın izniyle inşallah kızım olacak
aynen ya benimde belim ağrıyor bugün niye öyle oluyor acabaDün de bana aynı sey oldu sonra hareketlerini hissedemedim hiç bi ara wc ye gittiğimde de belli belirsiz leke gibi bişey gordum cok endiselendim sonra yattım hıc kalkmadım cok sukur bi daha bişey görmedim ama belim çok agrıdı rüyadanmı yorulmaktanmı bilemedim
evet canım sağol sabah uyandığımda buraya yazdığımı bile unutmusum o an eşimden sonra kendime çok yakın hissettim burayi :)Hayirlara ciksin canim, rüyamin serrinden sana siginirim Allahim demek gerekiyormus 3 kez. Ben de dun gece kabus gordum nasil korktuysam uyandigimda oturdum agladim ki normalde hic oyle aglayan sizlayan bir karekter degilimdir. Sanirim hormonlardan daha hassaslastik bilincaltindaki korkular vs ruyalara yansiyor. Esin yok belki ama bak biz variz burada
sağol canım iyiyim şimdi şükürler olsunCanim insallah iyisindir gordugun ruyanin etkisiyle kastiysan kendini o ksilmadir karnindaki korkma insallah bir seycik olmaz. Cok sık ruya goruyoruz bu donemde Rabbim kotulerinden korusun bol bol felak nas oku yatarken
hayırlı olsun darısı başıma canım :)Kizlar rüyam gercek oldu ogluşum geliyorrrrrrrrr
kesinlikle bendede oluyor bu hamileligimde çok yaşıyorum nedenseKızla benimde kalbimde çarpıntı mı var kalbim çok mu hızlı atıyor anlayamadığım bir şey var. Kalbim sanki dışarıda atıyor. Çok rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu böyle şeyler?
ayy ne iyi doktormus o öyle benimki anca iki hafta sonra gel desin göremedi mıCanım nasıl ufakmış şimdiye çoktan belli olmazı lazım. Belki pozisyondan dolayı görmemiştir. Şöyle ki benimki de ilk iki defa hemen açmıştı bacaklarını ve 11+6 olmasına rağmen kız demişti doktor yalnız bugün baya nazlı çıktı ayağını yerleştirmiş bacak arasına bir türlü göstermedi. Doktor git bi dolaş gel bir şeyler atıştır tekrar bakalım dedi yarım saat yürüdüm merdiven indim çıktım bir şeyler yedim gittim gösterdi :) doktorun uğraşmak istememiş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?