2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Delirecegim sivrisineklerden uyuyamıyoruz oğlumla birkaç gündür nasıl kurtulcam bilmiyorum hiç geçen sene sineksavar losyonla idare etmiştim şimdi bebise zararı olur diye suremiyorum
Çocuğa yine surun losyon, çocukları çok rahatsız ediyorlar. Siz de fişe takilanlardan alın isterseniz, odaniza takarsiniz

gunaydin kizlar iki sorum var benim ilk gebeligimdexe oluyrdu yatarken rahim topla gibo olup sert sekilde elime geliyoe yani bebegin oldugu yeri elleyebiliyorum ilk kizimdada 14 haftada rahim kasilmalarim baslamisti boyleoluyordu sizdede oluyor mu bide cok karnim agriyor duzenli gelse dogum sancisi

Günaydın canım. Ben de hissediyorum elimde hatta görünüyor düz yatarken top gibi bi yerde..bi de sanki yer değişiyor. Uyandığımda baya göbeğe yakındı siskinlik ayağa kalkıp yürüyünce aşağı indi gene..

evet ayni dedigin gibi oluyor canim normal demekki agrilarin olurmu senin benim ilk gebeliktede agrili gecti hep bundada agrili geciyor acikcasi bunda rahat huzrlu gecirmeyi cok isterdim

gece çok fazla sırt üstü yatmışım her uyandığımda kasıklarım şişmişti ağrıyordu. benim önceden hapşururken ağrı olmuyordu ama artık oluyor sanırım büyüdükçe oluyor

Günaydın kızlar. Mutlu haftasonlarıııı

Günaydın canım, ben gece uyurken sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum. Ama hemen uykuya dalamazsam bir süre sonra canım acımaya başladığı için veya terlemeye başladığım için pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Sağa fala dönüyorum ama sırt üstü zaten çok yatamıyorum. Öksürürken değil ama hapşururken kasıklarım zong zong ağrıyor belim bükülüyor resmen.

Çocuğa yine surun losyon, çocukları çok rahatsız ediyorlar. Siz de fişe takilanlardan alın isterseniz, odaniza takarsiniz
fise takılanlardan denedik canım maalesef ise yaramadı
aynen arada ağrıyor hapsuruken agriyor canım ben sola alıştım hamileligin basindan beri sola yatınca daha rahat ediyorum saga yatınca kalbim sıkışıyor

Günaydın anneler bugun niyetlenmek istedim ama dün gece uzun zaman sonra cıkardım anlmadım niye öylr olduğunu

Günaydın kızlar. Dün henüz 10 günlük süreyi aşmadığım için kontrole gittim. Bebek 1 hafta önde gidiyormuş. Boyu 14.9 cm ve kilosu 151 grammış. Yalnız ultrasonda bebek çok aktif değildi. Uyuyor dedi doktor. Kalbi vs çok güzel atıyordu ama. Bebekler uyuyormu yahu anne uyanıkken yürür hareket ederken. Kafama takıldı.

ben sola yatmaya calisiyorum sag tarafa yatinca rahatsiz oluyor bevek bizimde cinsiyetimiz bet degil bacaklari tam acmadi erkege benzetti . hapsurmada ani hareket otururken ayaga kalktigimda keskin agri gidiyor kasiklarima

evet ayni dedigin gibi oluyor canim normal demekki agrilarin olurmu senin benim ilk gebeliktede agrili gecti hep bundada agrili geciyor acikcasi bunda rahat huzrlu gecirmeyi cok isterdim
Canim normal saniyorum ki. Benim tam.karın agrisi değilde bacak arası ağrısı diyim hep hissediyorum doktor magnezyum verdi de.daha kullanamadim

gece çok fazla sırt üstü yatmışım her uyandığımda kasıklarım şişmişti ağrıyordu. benim önceden hapşururken ağrı olmuyordu ama artık oluyor sanırım büyüdükçe oluyor
Ben de başlangıçta sola yatıyorum ama uyuyunca farketmeden sağa dönüyorum veya sırt üstü yatıyorum ve ağrı yapıyor. Hapşurunca veya öksürünce ayaklarımı kendime doğru çekince azalıyor ağrı ama çekmezsem baya canım acıyor.

Evet uyuyorlarmış ben de son gittiğimde hareketsizdi doktor uyuyor dedi hatta..

ben sola yatmaya calisiyorum sag tarafa yatinca rahatsiz oluyor bevek bizimde cinsiyetimiz bet degil bacaklari tam acmadi erkege benzetti . hapsurmada ani hareket otururken ayaga kalktigimda keskin agri gidiyor kasiklarima
Evet ani hareketlerde de aynı ağrı oluyor normal demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…