2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Anneler günaydın:) bişey sorcam anne karnında kız bebek ve erkek bebek hareketleri farlı oluyor mu? Mesela kıza kayar diyorlar erkek pıt pıt vururmuş. Aslı var mı acaba?

Anneler günaydın:) bişey sorcam anne karnında kız bebek ve erkek bebek hareketleri farlı oluyor mu? Mesela kıza kayar diyorlar erkek pıt pıt vururmuş. Aslı var mı acaba?
Canım o her bebekte değişir zannımca. Kızım ilk aylarda hep kayıyordu. Bu da heppit pıt yapıyor ama cinsiyeti bilmiyorum henuz.

Benimkide uyuyordu canım eli alnında selam verir gibi uyumuş sıpa

Uyku düzenleri yavaş yavaş oluşuyor artık bir yerde okumuştum :) bir de biz uyanık ve hareketliyken sallantı ile daha çok uyudukları da yazıyordu :)

Ben pıt pıt hissediyorum kızçelerimi :) cinsiyetle ilgisi yoktur :)

kızlar ben her sabah ve her akşam arabayla evime dönüyorum ya ee arabada baya bir sallanıyoruz acaba bebeğim sallanmaya alışır mı diye düşündüm geçen günhani fön makinesinin elektrik süpürgesinin sesine alışıp doğunca onların sesiyle uyuyan bebişler varmış ya

Tünaydın kızlar...
bir garip oblomov doğduktan sonra fön makinesine ve arabaya çok kolay alışıyorlar ama ne kadar ağlarsa ağlasın deneme bunları. Anında alışıyorlar zaten meyilliler. Biz sallamaya alıştırmıştık hem de çarşafta. Başıma bela oldu sonra. 1 yaşını geçtikten sonra bile öyle uyuyordu

Merhabalar kızlar . Bir sorum olacak size. Aranızda hiç benim gibi göğsünden sıvı gelen var mı ? Bir kaç gndur sutyenim batiyor

Sanada tunaydin canim. Benim kiz 22 aylik hala sallıyorumuyumuyo essek ipari. 2 hafta boyunca kendi kendine uyumasini denedim ama yok bir turluolmadikaranlik odada yanina yatiyorum ama karanlik maranlik demiyo kalkip oynuyo yatakta zipliyo. Haliylr ustume dusecek diye de korkuyorum 2 saat sonra anca uyuyor benimde canim cikiyo tabi daralti geliyor. Biraktim artik babasi sallayarak uyutuyor. Biraz daha buyunce alisir zaar

Benimki iki yaşına doğru alıştı sallamamaya ama bu sefer de yanımda yatmaya alıştı. Şuan 5 yaşına girdi hala yanımda yatıyor. Bebek doğmadan bi yolunu bulup odasına atmam lazım

Ben de ilk oğlumda senin gibi düşünmüştüm uyumadıgi bir gece açtım fön makinasını çocuğu da ayağımda sallıyorum bir yandan,sonuç fon makinası çalışmaktan yandı,sigortaları attırdı,çocuk hala uyumadi.aspiratoru de denemiştim ama o da ise yaramadı.uyumayan çocuğa pek birşey fayda etmiyor kısacası.

Acil şifalar diliyorum cnm. İnşallah çabucak atlatır ve sonrasında rahat bir hamilelik geçirirsin

yok kızlar ben bu yolları denerim demedim hani alışıyormuş ya arabaya binmesem mi fön makinesi elektrik süpürgesi kullanmasam mı acaba diyorum gerçi süpürme işini eşim yapıyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…