- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.981
Selam kizlar herhalde yazdigim arada kaynadi15 haftalik hamileyim.ve ikk defa kahverengi akintilarim.oldu yasayan var mi aranizda?
Kızlar dualariniza talibim haftaya cuma ameliyat olucam safra kesesinden çok fazla ağrı çekiyorum çıldırıyorum o derece artık almazsak safra kesesini benimde bebeğiminde hayatı tehlikeye girecek napicam bilmiyorum varmı boyle bişey yaşayan çevresinde
Kızlar dualariniza talibim haftaya cuma ameliyat olucam safra kesesinden çok fazla ağrı çekiyorum çıldırıyorum o derece artık almazsak safra kesesini benimde bebeğiminde hayatı tehlikeye girecek napicam bilmiyorum varmı boyle bişey yaşayan çevresinde
Cok gecmis olsun. Safra olarak bi tecrübem yok ama abimin eşine katater takılmıştı anesteziyle, böbrek taşı düşürüyordu. 4 aylık hamileydi. Şimdi yeğenim 7 yaşında maşallah hiç sıkıntı olmadı. Bir arkadaşım da hamileyken apandistini aldirmisti. Onun oğlu da 4 yaşında şimdi problem yasamadilar.Kızlar dualariniza talibim haftaya cuma ameliyat olucam safra kesesinden çok fazla ağrı çekiyorum çıldırıyorum o derece artık almazsak safra kesesini benimde bebeğiminde hayatı tehlikeye girecek napicam bilmiyorum varmı boyle bişey yaşayan çevresinde
Anne karnındaki sesler bu seslere benziyormus zaten canım,biz arabaya binmeden fon makinası kullanmadan hamilelik geçirsej bile bu seslere alışkın dogacaklaryok kızlar ben bu yolları denerim demedim hani alışıyormuş ya arabaya binmesem mi fön makinesi elektrik süpürgesi kullanmasam mı acaba diyorumgerçi süpürme işini eşim yapıyor çok şükür
Canım bendede iki gün önce oldu ama belli bellirsizdi rengindende emin değilim korkup doktora gittik cok sukur bişey yoktu eğer devamı gelirse sıkıntı olur ama devam etmiosa korkma dinlenSelam kizlar herhalde yazdigim arada kaynadi15 haftalik hamileyim.ve ikk defa kahverengi akintilarim.oldu yasayan var mi aranizda?
Bu araba işinden bende cok şüpheliyorum her gün kullananlardanız bide İstanbul trafiğinde günşn nerdeyse belli bir saati bakalım doğunca ne olacakyok kızlar ben bu yolları denerim demedim hani alışıyormuş ya arabaya binmesem mi fön makinesi elektrik süpürgesi kullanmasam mı acaba diyorumgerçi süpürme işini eşim yapıyor çok şükür
Selam kizlar herhalde yazdigim arada kaynadi15 haftalik hamileyim.ve ikk defa kahverengi akintilarim.oldu yasayan var mi aranizda?
Amin canım inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız. Benimde ayrıntılı 3 temmuz.Bebeklerimi gördüm bugün. Şükürler olsun bir sorun yokdoktorum hala kız gibi görüyorum diyor bakalım detaylıda kesinleşecek :) detaylı için 4 temmuza randevu aldım. Allahım onu da sorunsuz atlatmayı nasip eder inşallah
İnşallah canımAmin canım inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız. Benimde ayrıntılı 3 temmuz.
Canım sen söyleyince aklıma geldi.Oğlum doğduğunda eşim kolik müziği diye bir şey buldu.Fön makinesi, süpürge sesi kalp sesi gibi seslerden oluşuyordu.Telefonuma indirmistim. Valla ciddi ciddi işe yaradı bizimkinde. Onunla uyuttugumu sakinlestirdigimi hatırlıyorum. Yine o muzigi bulurum diye düşünüyorumkızlar ben her sabah ve her akşam arabayla evime dönüyorum ya ee arabada baya bir sallanıyoruz acaba bebeğim sallanmaya alışır mı diye düşündüm geçen günhani fön makinesinin elektrik süpürgesinin sesine alışıp doğunca onların sesiyle uyuyan bebişler varmış ya
Bebeklerimi gördüm bugün. Şükürler olsun bir sorun yokdoktorum hala kız gibi görüyorum diyor bakalım detaylıda kesinleşecek :) detaylı için 4 temmuza randevu aldım. Allahım onu da sorunsuz atlatmayı nasip eder inşallah
Canim benim bildigim fon makinesi kullandigimiz icin deil anne karninda suyun icindeki ugultuyla benzedigi icin dogunca fon makinesiyle uyuyabiliyorlar anne karnindaki huzuru cagristiriyormus:)ama sallanma konusunu bilemiyorum canim :)yok kızlar ben bu yolları denerim demedim hani alışıyormuş ya arabaya binmesem mi fön makinesi elektrik süpürgesi kullanmasam mı acaba diyorumgerçi süpürme işini eşim yapıyor çok şükür
Rabbim yardimcin olsun canim dualarimiz seninle insallah kolayca atlatirsiniz:)Kızlar dualariniza talibim haftaya cuma ameliyat olucam safra kesesinden çok fazla ağrı çekiyorum çıldırıyorum o derece artık almazsak safra kesesini benimde bebeğiminde hayatı tehlikeye girecek napicam bilmiyorum varmı boyle bişey yaşayan çevresinde
kızlar ben her sabah ve her akşam arabayla evime dönüyorum ya ee arabada baya bir sallanıyoruz acaba bebeğim sallanmaya alışır mı diye düşündüm geçen günhani fön makinesinin elektrik süpürgesinin sesine alışıp doğunca onların sesiyle uyuyan bebişler varmış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?