2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam kizlar herhalde yazdigim arada kaynadi 15 haftalik hamileyim.ve ikk defa kahverengi akintilarim.oldu yasayan var mi aranizda?

Canim bazilarimizin oldu kahverengi akintilari ama bebekte sorun olmadiklarimi ogrendiler tedbir amacli doktorlari kimisime progestan kullanmasini falan tavsite etti. Ama herkes bir degil kafana takana kadar git bi doktora ne var ne yok ogren. Sorun yoksa icin rahatlar. Gecmis olsun

Canim cok gecmis olsun Allah acil sifa versin.

hamileyken ameliyat oluyor mu canım hiç duymadım. acil şifalar dilerim inşallah bir an önce iyi olursun

Cok gecmis olsun. Safra olarak bi tecrübem yok ama abimin eşine katater takılmıştı anesteziyle, böbrek taşı düşürüyordu. 4 aylık hamileydi. Şimdi yeğenim 7 yaşında maşallah hiç sıkıntı olmadı. Bir arkadaşım da hamileyken apandistini aldirmisti. Onun oğlu da 4 yaşında şimdi problem yasamadilar.
Iyi bir doktor seçin ve güvenin, bol bol dua edin Allah'ın izniyle sıkıntısız atlatirsiniz

yok kızlar ben bu yolları denerim demedim hani alışıyormuş ya arabaya binmesem mi fön makinesi elektrik süpürgesi kullanmasam mı acaba diyorum gerçi süpürme işini eşim yapıyor çok şükür
Anne karnındaki sesler bu seslere benziyormus zaten canım,biz arabaya binmeden fon makinası kullanmadan hamilelik geçirsej bile bu seslere alışkın dogacaklar

Selam kizlar herhalde yazdigim arada kaynadi 15 haftalik hamileyim.ve ikk defa kahverengi akintilarim.oldu yasayan var mi aranizda?
Canım bendede iki gün önce oldu ama belli bellirsizdi rengindende emin değilim korkup doktora gittik cok sukur bişey yoktu eğer devamı gelirse sıkıntı olur ama devam etmiosa korkma dinlen

yok kızlar ben bu yolları denerim demedim hani alışıyormuş ya arabaya binmesem mi fön makinesi elektrik süpürgesi kullanmasam mı acaba diyorum gerçi süpürme işini eşim yapıyor çok şükür
Bu araba işinden bende cok şüpheliyorum her gün kullananlardanız bide İstanbul trafiğinde günşn nerdeyse belli bir saati bakalım doğunca ne olacak

Ben yaşamadım canım ama yaşayan çok arkadaş var. Uzun süredir kesilmediyse doktoruna görün mutlaka.

Bebeğinin ve senin sağlığın için gerekliyse olacaksın canım. Kötü düşünme. İnşallah atlatıp toparlarsın bir an önce.

Amin canım inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız. Benimde ayrıntılı 3 temmuz.

Benim de temmuzun ortasına denk geliyor ayrıntılı ultrason. 16.haftadaki kontrolumde karar vereceğim kendi hastanemde mi, başka bir yerde mi cekilecegime. Bazi yerlerde perinatolog, bazi yerlerde radyoloji doktoru çekiyor, bir farki var midir acaba? Fiyatlar da aşağı yukarı 500 600 civarında. Acaba devlet hastanesinde cektirsem de o parayla çocuğuma birşey mi alsam diye düşünmüyor değilim

Merhaba anneler :)
ben girene kadar bayaa konu olmuş hepsini okuyamadım ama ben bugün çok mutluyum sizinlede paylaşayım dedim bugün bizim bebeği hissettim hemde baya tekme attı iki defa hatta eşiminde eli karnımdaydı oda hissetti o kadar güzeldi ki iiiii Eşim diyor bu bildiğin sert tekme

Canım sen söyleyince aklıma geldi.Oğlum doğduğunda eşim kolik müziği diye bir şey buldu.Fön makinesi, süpürge sesi kalp sesi gibi seslerden oluşuyordu.Telefonuma indirmistim. Valla ciddi ciddi işe yaradı bizimkinde. Onunla uyuttugumu sakinlestirdigimi hatırlıyorum. Yine o muzigi bulurum diye düşünüyorum

Masallah canim size hep boyle sorunsuz ilerleyin insallah cinsiyetlerinizde umarim ayrintilida kesinlik kazanir ama kiz olsunlar ya ikiz kizlar daha sirinsaka bi yana Allah gonlune gore versin canim.

Canim benim bildigim fon makinesi kullandigimiz icin deil anne karninda suyun icindeki ugultuyla benzedigi icin dogunca fon makinesiyle uyuyabiliyorlar anne karnindaki huzuru cagristiriyormus:)ama sallanma konusunu bilemiyorum canim :)

Rabbim yardimcin olsun canim dualarimiz seninle insallah kolayca atlatirsiniz:)

Arabaya binmesen de onun hissettiği salınımı kesemezsinki :) hiç hareket etmememiz gerekiyor onun için :)) daha anne karnındayken senin çalıştırdığın süpürgeyi duymuş olmasından değil de karnındayken duyduğu midenin gurultusu, kalbinin atışı, nefes alıp verişin, kan akışı gibi seslerden dolayı bu seslere aşina doğarmış her insan :) aspiratör, fön makinesi ya da elektrik süpürgesi sesi gibi sesler de bu dediğim ve white noise, beyaz gürültü diye geçen seslerden olduğu için bebeği rahatlatırmış. Alıştırmak değil de, başvurulabilecek birşey bence :) anne karnındaki uğultuyu anımsatırmış. Sadece bebekler için değil, yetişkinler için de özellikle uyku problemi çekenlere tavsiye edilirmiş bu white noise :) şşşş ya da pışpış sesi de bu seslerdenmiş bu arada :)
Bir de aklınızda olsun sallamak değil de salınım bebekleri sakinleştirirmiş. Anne karnında hafif sallantıyı anımsatan türden sallamayı kastediyorlar bu salınımla. Mesela ayakta sallamak yerine bebeği kucağına alıp bebeği değil kendini bir sağ bir sola sallanmak ya da sallanan sandalyede yavaşça öne arkaya hareket etmek gibi sallanmalar.

Birşey daha; bana doğumdan sonra bir arkadaşım hediye olarak getirmişti. Fisher price marka hipopotam projektör diye geçen bir ürün var. Çok hafif bir ışığı var projektörünün ve 2 farklı müzik çalıyor. Biri bu white noise sesler. Oğlumda kullandım. Alışkanlık haline getirmedi yani onsuz uyumaz değil ama 2 yaşına merdiven dayadı halen daha uyumamak için direniyorsa lambayı kapatıp projektörü açıp bu müziğini de açtığımda mayışır :)

Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah kolaylıkla sağlıkla atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…