2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Masallah canim size hep boyle sorunsuz ilerleyin insallah cinsiyetlerinizde umarim ayrintilida kesinlik kazanir ama kiz olsunlar ya ikiz kizlar daha sirinsaka bi yana Allah gonlune gore versin canim.
Sağol canım benim hepimiz için sorunsuz olur inşallah. Cinsiyet belirsizliği kötü yaa :) alışverişe detaylıdan sonra başlayacaktım zaten ama insan kesin olarak bilmek istiyor

Arkadaşlar durumlarınız nasıl yemek yapmada iftara misafir falan alabiliyor musunuz ?
canim ben hamileliğimin en başından beri hic anlamadan, çok şükür sıkıntı yasamadan geçiren biriyim, çoğu zaman onu unutup yaşıyorum, kendime güvenle misafir çağırdım dun aksam ağırladım ama belimin agrisindan ölüyordum, cidden yardımcı olan yoksa birdaha düşünün iftar davetinde

Amin canım inş atlatırız sağ salim bende tam 4.5 aylık oluyorum risk tabiki var ama olmazsam bişey olma riski daha yüksek diyot doktorlar rabbime sığınmaktan başka çarem kalmadi

Kızlar devit3 ampul kullanan var mı? Ne kadar sürede emiliyor acaba. Bugün içtim ama etkisini ne zaman görürüm

Kızlar devit3 ampul kullanan var mı? Ne kadar sürede emiliyor acaba. Bugün içtim ama etkisini ne zaman görürüm
Ben hamilelikten hemen önce kullanmıştım. Cok cok düşüktü d vitaminim.
Ampulu ictikten sonra bir kac gun guneslenmeye özellikle özen gösterin. Iki ayda bir ampul diye tavsiye etmişti doktorum. Iki ay sonra bir daha tahlil yaptırıp artmadiysa tekrar kullanmayi sorabilirsiniz doktorunuza

Etkisini görürüm derken ne demek istediğini anlayamadım tam ama değerdeki artıştan mı bahsediyorsun? Ben hamileliğimden önce kullanmıştım. Değerim çok çok düşüktü. Haftada 1 olarak 3 ampül kullanmış, 4 hafta sonra 1 ampül daha kullanmıştım. Son ampülden 1 ay geçtikten sonra da tahlilimi yenilemişti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…