2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merak ettiğim birşey var sayın anne adayları :)
Hani meraktan hamileliğin başında cinsiyet için çin takvimi ve rus takvimine bakılıyor ya, sizlerde bu tahminlerin tutma durumu nedir? :)
Çin takvimi ve rus takvimi erkek diyordu. Doktor da erkek dedi :)
Ama cinsiyet geni babadan geçiyor, anneyle ilgili hiçbirşeyin cinsiyeti etkileyecegini sanmıyorum. Eglence icin bunlar

Bende aşırı bir halsizlik var canım. Doktor d vit eksikliğinden olabilir dedi de. Değer yükselmeye ne zaman başlar demek istedim. Yükseldikçe belki halsizliğim azalır. Benim değerim 16. 3 haftada bir ya da ayda bir içicem ben.

Benim degerim 4tü :) hamilelikte hic baktirmadim, kim bilir ne olmuştur Allaha emanet elinizden geldiği kadar gunese cikmaya çalışın. Ampul de olsa güneşte aktif oluyor

Hayırlı olsun canm darısı benimde basima :)

Senin ne zamandi canim kontrol.

Merak ettiğim birşey var sayın anne adayları :)
Hani meraktan hamileliğin başında cinsiyet için çin takvimi ve rus takvimine bakılıyor ya, sizlerde bu tahminlerin tutma durumu nedir? :)

Cin erkek dedi rus kiz dedi. Oglus geliyor kismetse

Çin takvimi ve rus takvimi erkek diyordu. Doktor da erkek dedi :)
Ama cinsiyet geni babadan geçiyor, anneyle ilgili hiçbirşeyin cinsiyeti etkileyecegini sanmıyorum. Eglence icin bunlar

Biyolojik olarak annenin de etkisi olabilir-miş :) x ve y kromozomları farklı ortamlarda uzun süre yaşayabiliyormuş diye okumuştum. Araştırmaya göre biri bazik diğeri ise asidik ortama dayanıklıymış. Hani tatlı yersen şu ekşi yersen şu cinsiyet diyorlar ya, o aslen hamileliğin süresince yediğin değil de hamile kaldığın dönem etkilermiş. Yani anneden gelen x kromozumuna ulaşacak olan babadan gelen x ya da y kromozu ortamın ph derecesinden etkilenebilirmiş :) bu durumdan yola çıkarak insan vücudunun astrolojiden etkilendiği de bir gerçekse çin ve rus takviminin doğru olabileceğini savunanlar var. Yani denizlerdeki gel git olayı gibi insan vücudunun da güneş ve aydan etkilendiğini, çin takviminin esas aldığı yaş ve hamile kalınan dönemin astrolojiden etkilenerek oluşturulduğunu okumuştum :) mantıken olabilirliği var bence, yani ben kısmen ikna oldum okuduklarımdan ama bu kesinlik sağlamaz ki kesinlik de vermiyordu olabilir deniyordu. Bu yüzden merak ettim :)
Ben hamile kaldığım ayı geçtim günü biliyorum ve bende doğru çıktı çin takvimi :)

Beb bundan sonra ole seylere hayatta inanmam Çin erkek diyordu rus kiz dedi kiz cikti.

Peki çin takvimine bakarken adet tarihini değil de hamile kaldığın ayı mı baz aldın? Mesela benim adet tarihim şubat ama hamile kaldığım tarih mart :) çin takviminde hamile kaldığın aya bakmalıymışsın. Bende mesela şubat erkek diyor, mart kız :) adet tarihime bakarsam tutmadı, hamile kaldığım aya bakarsam tuttu :)

Geçmiş olsun canım, toparlarsın inşallah. Değerin fena değilmiş yani hatta bana göre baya iyiymiş :) benim 4,5tu değerim :)) şimdi daha yeni 15 üstünü gördüm :)

Asilama olduğu icin ben de hamile kaldığım günü biliyorum. Zaten cin takvimi adet tarihine ortalama 2 hafta ekleyip hamile kaldigin ayi o sekilde hesap ediyor. Yani hamileligin basinda bakmıştım simdi tekrar bakmadım. Ama çin takviminde erkek çıktı doktora da erkek dedi.

Benimde çin de Rus da kız dedi nub,keseye göre bebeğin durduğu taraf falan hep kız dendi hatta burdan bir arkadaşımız doğduğun yıldan şimdiki yıla kadar olan hesaplamayı söylemişti kanin tazeligi mı ne hesaplanıyordu:) ondada kız çıktı :) sadece ismetbeyinbiricikhanimi arkadaşımızdi sanırım onun hesaplamasına göre erkek çıkmıştı bakalım bende çok merak ediyorum

MinikKelebegimm canım 15 haziran da:) gün sayıyorum maalesef geçmiyor gibi geliyor bir de bu sefer de ogrenememe korkusu var bı yandan içimde

Ne çin ne rus takvimi ben alyans yöntemine inanıyorum :dd çin erkek rus kız demişti bende. Yanlış hatırlamıyosam çin sadece anne bilgilerinden hesaplıyor, rus anne ve baba bilgilerinden zaten bu yüzden o zamanlar da rus takvimi daha mantıklı gelmişti bana. Aslında hiçbiri mantıklı değil tabi düşününce ne alaka :d

mrb canm bende de inanilmaz.bir halsizlik vardi surunuyordum megersem d ve demir eksiliginden oluyor mus bide kan sekerim dusuyormus vitaminleri aldiktan 3 gun sonra toparladim sukur azaldi ve git gide azaliyor

Yushus acicik kalmis hadi sık disiniinsallah ogrenirsin canim hayirli haberlerle donersin sende. Kiz istiyodun dimi
evet canım hem erkek hem kız evlat duygusunu yaşamayı çok isterim o yüzden bu sefer ki kız olsun istiyorum :) Allah hayırlısını versin eşim hep bir kızı bense oğlum olsun isterdim bakalım bnm gönlüme göre verdi Allahım ilk cocugumu şimdi bu seferde onun istediği olsun isterim ve kendimde merak ediyorum oğlan anası duygusunu yasayinca :))

bir de alyans meselesi var dimi o da yapıldı bana ondada hem oğlum doğru çıktı bu ikinci bebiş de kız çıkıyor bakalım erkek olursa bebişim herkes şok olacaktır heralde çünkü herkes kız diyor komşumuz bile kız hissediyormus bir ben erkek hissediyorum bakalim merakla bekliyoruz

Geçen ay göstermedi diye cinsiyeti halası gitmiş hemen kız bebis için tulum almış çok şaşırdım görünce "abla daha belli değil niye aldın" falan dedim ama o da kız hissediyor demekki :))neyse dedim kız değilse bile kızım olana kadar saklicam bunu dedim en fazla 4 çocuk düşünüyorum ben hiçbiri kız olmasa da artık Allah uzun ömür verirse torun için saklarim o tulumu cok beğenmiş görmüş almış Sağolsun üç çocuğu var ucude kız inşallah onunda bir oğlusu olur Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlı olanı versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…