2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hadi insallah canim Allah gonlunuze gore verir. Bende senin gibi dusunuyordum hem kiz hem erkek. Rabbim kismet ederse yasayacam o duyguyu insallah. Masallah 4 cocuk dusunuyon ha. Ben daha pes bundan sonra ama banada kalmiypr kismette varsa geliyolar benim ikiside planli olmadi cunku. E birazda rahat davraniyor olursaolsun gozuyle bakiyordum. Bundan sonra ciddi korunma gerekli:))

Kızlar bana çin Rus takvimi ve de alyans kız diyor ama doktor en son erkek olabilir dedi. @ismetbeyinbiricikhanimi da kız dedi.eger oğlum olursa tüm teorileri çiğneyip geçmiş olacagim,cignememek ümidiyle inşallah
Insallah canim 2 erkek sonrasi 1 kiz gelir sanada. Rabbim gonlune gore versin.

Aya baktim canim hazirana kadar erkek diyordu cin takvimi.ki oglum olsun cok istemis bakmistim.hayirlisi olsun.

Benim degerim 4tü :) hamilelikte hic baktirmadim, kim bilir ne olmuştur Allaha emanet elinizden geldiği kadar gunese cikmaya çalışın. Ampul de olsa güneşte aktif oluyor

Geçmiş olsun canım, toparlarsın inşallah. Değerin fena değilmiş yani hatta bana göre baya iyiymiş :) benim 4,5tu değerim :)) şimdi daha yeni 15 üstünü gördüm :)

İkinizin değeri çok düşükmüş gerçekten. Benimki de az ama sınıra yakın en azından. Peki halsizliğiniz oluyor muydu? Gerçi benim büyük ihtimal enfeksiyon yüzünden halsizliğim. kanımda enfeksiyon çıktı

mrb canm bende de inanilmaz.bir halsizlik vardi surunuyordum megersem d ve demir eksiliginden oluyor mus bide kan sekerim dusuyormus vitaminleri aldiktan 3 gun sonra toparladim sukur azaldi ve git gide azaliyor
Benim d vitamini aşırı düşük değil canım ama biraz daha yükselmesi lazım. Demirim çok iyi çıktı. Bakalım pazartesi günü doktora gideceğim tekrar araştırıcaz nedenini.

Kas ve kemik ağrısı şikayetim vardı aslında. Yorgunluğum da vardı ama bunu oğluma ve yaşamıma bağlamıştım, doktor d vitamini eksikliğinden de yorgunluk hissedebilirsin demişti. Değerim biraz düzelince kas ve kemik ağrılarım azaldı bir de uyku isteğim azalmıştı daha dinç hissediyordum hakikaten :) ama mesela annemde de düşük çıktı, annemin hiçbir ekstra şikayeti yoktu. Rutin kontrolde çıkınca eksiklik olduğunu öğrenmişti annem.

Alyans bende de doğru çıktı. Hatta kime yaptıysak doğru çıktı. Birkaç çocuk sahibine sağlama amaçlı yaptık onlarda bile doğru çıktı :) hatta alyansa göre kız-erkek-kız sıralamasıyla 3 evladım olacakmış :) Allah bilir tabi orasını hayırlısı bakalım :)

Vucudumda cok fazla pul pul deri dokuntusu var. Sacimizdaki kepeğe benziyor. Bacaklarim, ayaklarim, kollarim vs. Mesela çorabımı veya taytimi çıkarırken un serpmiş gibi uçuş uçuş dağılıyorlar. 2 litre de su içiyorum. Bebe yağı da suruyorum ama bir kac saat sonra geri geliyor. Baska yaşayan var mi benzer birsey

Gunaydin kizlar
Ben yine saat 5 te uyandim tatil gunum gece ilk defa acayip bisi oldu heralde hic saga ya da sirt ustu donmemisim surekli solda kalmisim tuvalete kalktim karnimda bir agirlik gobegimi elledim gobek deligimin alti yumru gibi sismis bebegimdi heralde karnim baya gerilmis ovaladim biraz sonra yumusadi. Yasayan var mi boyle bisi resmen karnima dusmus kesebirde sabah kalkinca karnim cok yumusak gun icinde cok sertlesiyor acaba yediklerimizlede mi alakali cozemedim bu durumu surekli karni sert duran var mi sabah kalksa bile? Birde ben cok cok derinden sanki tekme hissediyorum ama anlik yakalayamiyorum kesem baya yukardaydi acaba ic karnim mi genis anlamadim bakalim 20. Haftamda ne olacak. Ama hala o gidiklanma hissi suruyor onunda ne oldugunu anlamadim hala bebegim mi yoksa gaz mi?

Günaydın canım bebek hareketleri bu dönemde tekme gibi olmaz çünkü kemikleri sert olmadığı için güçlü hareket edemez bebek artık büyüdüğü için dönme hareketlerini hissederiz dalgalanma gibi o bölgede gaz hareketleri belli oluyor aslında senin ilk gebelik olduğu için ayırt edemeyebilirsin gaz hareketleriyle neredeyse çok benziyor sonra o farkı anlarsın
Sertlik yumuşaklık durumuna gelince benimde her Zaman çok sert değil gün içinde daha sert oluyor bebek pozisyonu da etkiyor çokta küçük değiller artık kendilerini belli etmeye başladılar

Alyans yöntemi nasıl oluyor ?

Gunaydin hamisler güzel havanın tadını çıkaralım burası güllük güneşlik cinsiyet konusulmus ben bütün tabuları yıktim sanırım yapılan bütün tahminler cin rus taze kan hesaplama vs.hatta burdada bakmislardi kız deniyordu iyice kendimi 3.kıza odaklamisken oğlus olacağını öğrendik tutmadı hicbiri

Bende tinylove almak istiyordum ama cok pahalandi yurtdisi urunlerine fon geldikten sonra simdi bu paralara defer mi diye dusunuyorum
Aynen emsallerinden çok daha pahalı geldi bana da. Kararsız kaldım bakalım ya sadece park yatak alacağım ya da bir bundan bir de ahşap beşik alacağım.

Bende de var aynısı özellikle karın çevremde çok oluyor. Artan progesteron hormonundan kaynaklanıyormuş ama gebelikten önce de bazen oluyordu bende. Ben de çok su içiyorum bi de mecit efendinin kakao yağı kremini kullanıyorum o biraz daha iyi geliyo bana.

Karnımda bir kıpırdanmalar var benim de ama ben gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum :d bazen elimi karnıma koyduğumda pıt pıt bir şeyler hissediyorum ama emim değilim bebek mi.

Eki Görüntüle 2004392 Eki Görüntüle 2004391 Eki Görüntüle 2004390 kızlar ben bunu çok beğendim. Oldukça fonksiyonel ve kullanışlı buldum. Sizce nasıl, özellikle deneyimli anneler?
Canım bu tur beşikler ilk 5-6 ay kullanışlı oluyor sonrasında bebek sürekli kalkmaya kendini sarkitmaya başlıyor,uyutup içinde bırakmak hı güvenli olmuyor hareketlenmeye başladıktan sonra.ben park yatağı hepsine tek geçerim.iki oğluma da park yatak aldım.kademesi var.bebekken üst tarafta yatiriyorsun.buyudukce Altan indirebikiyosun yatağını.ayrica sallama aparatı da var ayaklarına takılan.sallamak istediğinde sallayabiliyorsun da.benim oğlanlar 4 yaşına kadar yattilar park yatakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…