2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynen canım zaten küçük görübüyor en fazla 6-7 ay yatar ama pratik ve küçük olması çok hoşuma gitti. Hani salonda otururken falan yanımıza alırız. Aslında ben şöyle düşündüm bunu bebekken uyutmak için kullanırım biraz büyüdüğünde uyanıkken ana kucağı niyetine kullanırım bir yere giderken de taşırız falan.

park yatak alırsam da bunu düşünüyorum üff ne zor şeyler ya böyle tecrübesizken ne alacağını bilmiyorsun. Şimdi bilmeden her şeyden alıp da evin içini eşyayla da doldurmak istemiyorum zaten küçücük evimiz.

Canım kızın olacqk inşallah susluleri var bu yatakların,ben oğluma aldığım üstten tülleri fkn vardı,şehzade yatağı olarak geçiyordu.internetten bulursam buraya atayım..ayrıca gezmeye fkn giderken götürmek için en kullanislisi puset.gittigin evde,hastanede nereye yatıracağım derdi olmuyor uyutup yanına aliyorsun.ama daha ilk çocuğun olcak dediğin gibi salonda yanınızda kullanmak için az önce gösterdiğin modelin daha basitleştirilmiş var beşik olarak alabilirsin.ama dediğim gibi çok fazla para vermemek lazım kullanacakları 5-6 ay oluyor en fazla.uyuyunca bile güvenip birakamiorsun dönerse kalkarsa düşerse endisen oluyor

anladm canm hayirlisi bakalim bsy ckmaz ins

cNim mrb. park Yatak bende dusunuyorum. fakat onun bir buyugu birde kucugu var almadan once gezip bi ebatlanirina bK ben internetten yanlislikta kucugunu getiriyodum tesedaufen gittigm bi avm de gordum ebatlarini vazgectim

kizlar bende de hem cin hem rus hem ay hem yas hepsi yanlos cikti kiz dediler oglum olacak bende sadece alyans testi dogru cikti. bide nub teorisi die bi topik var arastirirsaniz ordaki arkadaslar 11. haftada erkek demisti onlar bildi

Merak ettiğim birşey var sayın anne adayları :)
Hani meraktan hamileliğin başında cinsiyet için çin takvimi ve rus takvimine bakılıyor ya, sizlerde bu tahminlerin tutma durumu nedir? :)
Çevremdeki herkeste tutmasına rağmen çin takvimi ben de tutmadi canım, erkek diyordu.. Ama rus takviminde kız diyordu ve o tuttu..

Bende Çin ve Rus takvimi kız diyordu. Bi arkadaş yüzük testi yaptı kız dedi. Forumdaki nub teorisinde bir kişi ısrarla kız dedi. Çevremdeki hemen herkes bi sebep olmasa bile kız dedi. Benim içimden inatla erkek geçiyordu. Doktor da 16. Haftada erkek dedi. Yanılma olursa bilemiyorum ama bende hiç birisi tutmadı gözüküyor :)))

Anladım canım sağol
Benim cildim de aşırı kuru aynı dediğin gibi. Kremler de işe yaramıyor. İçten nemlendirmek şart ama çok su içemiyorum.

Canım benim de gece tuvalete kalktığımda karnım taş gibi oluyor. Sebebinin uzun süre idrarı tutmaktan ve gazdan olduğunu düşünüyorum. Sabahları da sert oluyor ama akşama doğru daha fazla oluyor yemek yedikçe. Tabi benimle kıyaslama canım benim yük daha fazla.

Canım ben sedef hastasıyım, ayak sedefi benimki. Ayaklarımda pul pul deri döküntüleri mevcut, hamilelikte kanımızda salgılanan kortizon miktarının artışı deri rahatsızlıklarına iyi gelirmiş (bana iyi geliyor) ama bazılarında da buna sebep olurmuş. Genelde cildi çok kuru olan kişilerde görülürmüş böyle döküntü artması. Bana hamileliklerimde doktorum sade vazelin (güllüsü, kakaolusu falan değil) kullanmamı tavsiye ediyor. Yağ vs değil. Su içmek çok önemli tabiki, ama birde vazelin kullanrak cildini nemlendirmeyi dene bakalım.

Merak ettiğim birşey var sayın anne adayları :)
Hani meraktan hamileliğin başında cinsiyet için çin takvimi ve rus takvimine bakılıyor ya, sizlerde bu tahminlerin tutma durumu nedir? :)
Rus çin vb takvim tutmadı bende. Birde şu doğum tarihi yaş ay toplanıp tek çift sayı muhabbeti vardı o da tutmadı. Haa doktor bebeğin cinsiyetini yanlş görmüşse bilemem. Kız bebek diyorken bu hesaplar oğlum olacağını öğrendim

Benim dudaklarim cok catlar ve ne kullanirsam kullanayim geçmez. Sadece vazelin iyi geliyor. Ama vazelinin ham maddesi petrol olduğu için şu an kullanmak içime sinmiyor. Bende de 10 senedir seboreik dermatit var ama sadece saçımda. Vucudumda ilk kez oluyor böyle kuruluk. Su icmeye ve bebe yağı sürmeye çalışıyorum ama şimdilik faydasini gormedim

Bende de tahminlerin hiçbiri tutmadı bir tek nub a göre kız olduğunu tahmin ediyordum ben. Nub teorisinin doğru olduğunu düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…