2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Kesinlikle canim yaglar fayda etmiyor benimde denemedigim kalmamisti. Tek care vazelin benim icin surmezsem cok kotu oluyor. Kizima hamileyken hep kullandim bunda da kullaniyorum napim yoksa ayakkabi giyemeyecek hale geliyor.

Kesinlikle canim yaglar fayda etmiyor benimde denemedigim kalmamisti. Tek care vazelin benim icin surmezsem cok kotu oluyor. Kizima hamileyken hep kullandim bunda da kullaniyorum napim yoksa ayakkabi giyemeyecek hale geliyor.
Canim vazelinin ustunde petrol ve turevlerinden uretilmistiri okuduktan sonra eve sokmamaya basladim hamileykende kullanma istersen

Doktor bana kullanabilirsin dediği için kızıma hamileyken hep kullandım. Hiç öyle araştırma falan da yapmamıştım. Ayy başka ne kullanacam o zaman ben hiç birşey iyi gelmiyor onun dışında. Dediğim gibi ayakkabı giyemeyecek duruma geliyorum, kuruyor çatlıyor kanıyor. Şimdi siz böyle deyince içime kurt düştü tabi, artık kullanamam bile bile...

Herkese ii pazarlar barizde cuma günü üçlü tarama sonuçlarımızı aldık çok şükür bi sıkıntımız yokmuş darısı tüm bekleyenlere inşl hayırlı haberler alırız hep
Gozun aydin o zaman canim. Bende 4 lu sonucumu bekliyorum. Insallah hepimiz sguzel sonuclar aliriz

Erkek anneleri aklima geldi sorayim dedim. bebislerinizin yurume zamani orumcek dedigimiz icine oturtulan yuruteclerden kullandiniz mi? Erkek bebisler icin zararli olduğunu duymustum. Hic cocuk doktoruna bunu danisan oldu mu?

Erkek anneleri aklima geldi sorayim dedim. bebislerinizin yurume zamani orumcek dedigimiz icine oturtulan yuruteclerden kullandiniz mi? Erkek bebisler icin zararli olduğunu duymustum. Hic cocuk doktoruna bunu danisan oldu mu?
Kiz erkek fark etmiyor canim her bebek icin zararli hem kemik gelisimi hem tembellik yapiyormus devrilme riskide var. Zamani gelince yuruyorlar nasilsa bebegimi oyalamak vs gibi dusuncelerle bir sey almak istemiyorum.

Kizlar ben kendimi bildim bileli ilaca vitamine falan karsiyim simdi bebegimle her seyimi paylastigim icin vitamin kullaniyorum mecburiyetten yani. Ama ben hic yarar gormedim sanki bugun bulasik makinesi bosaltip yerlestirmekten ve orguden baska bisi yapmadim hep yattim uzandim ama cok halsizlik var kemiklerim agriyor sanki. Gecenlerde enerjik oldugunu yazanlar vardi ben ne zaman enerjik olacagim acaba ya da yasin etkisi var midir?

aynen öyle valla bende ciddi korunma düşünüyorum evet canım hep hayalimde iki kız iki erkek evlat sahibi olmak vardı kısmet tabiki bilemeyiz biz :)biz de üç kız üç erkek kardesiz:)) ilerde torunum olursa hem amcası olsun hem halası veya hem teyze hem dayısı olsun isterim ondan Yani :)) bir de şuan zaten düşünmüyorum ilk ikisi okula falan başlasın kendi başlarına gidip gelebilsinler anca o zaman düşünüyorum bakalım kismet..

Kilo almadim, karnim çıkmadı, yaşım 25 ama bende de bi hantallik var. Çabuk yoruluyorum, canım hic birsey yapmak istemiyor. Vitamin de kullanıyorum. Orucu da bıraktım tutmuyorum. Ama o halsizlik hali hep var. Feraha çıkacağımız zaman da sanırım vücut ağırlaşmış olacak

Öyle deme o zaman 30 yaş üstü olanlar benim gibi ölsünler yani :) yaşla ilgisi yok canım bence genel bir durum yada havalarda ki geçiştende olabilir...

Al bendende o kadar hiçbirşey yapmak istemiyorum sürekli uyuma isteği hep bi halsizlik. Biz ne zaman düzelecez

Ayy kizlarrr bende tam tersi hic yerimde duramiyorum 4 aylik hamileyim devamli biziklet kullaniyorum kizim var hergun parktayiz evdede ayni devamli birseyle ugrasiyorum kendimi cok enerjik hissediyorum cok meyve tuketiyorum ondanmi acaba

Kiz erkek fark etmiyor canim her bebek icin zararli hem kemik gelisimi hem tembellik yapiyormus devrilme riskide var. Zamani gelince yuruyorlar nasilsa bebegimi oyalamak vs gibi dusuncelerle bir sey almak istemiyorum.
Canım MinikKelebegimm yürüteç değil de hoppalayı demiş galiba. Hopala yürüteç kadar zararlı değil diye biliyorum ama kemik gelişimi tam olmadan hepsi zararlı tabi. Belli aylardan sonra kullanmak lazım onu da.

Ayy kizlarrr bende tam tersi hic yerimde duramiyorum 4 aylik hamileyim devamli biziklet kullaniyorum kizim var hergun parktayiz evdede ayni devamli birseyle ugrasiyorum kendimi cok enerjik hissediyorum cok meyve tuketiyorum ondanmi acaba
Ohh maşallah ne güzel :) Bisiklet yasak degil mi? Kızınız mı olacak oglunuz mu, belki cinsiyettendir enerji

Ben oğlum sıralamaya başladıktan sonra dediğin tip örümcek de denen yürüteç modelinden aldım. Evde fisher price fil yürüteç vardı, bunun haricinde de yürüme arkadaşı denen itmeli birşey gelmişti hediye. Ama oğlum sıralamaya başladıktan sonra daha güvenli hissettiği bir destek arayışına girdi, hiçbirinin yüzüne bakmadı. Sürekli onu tutup yürümesini sağlamaktansa gün içerisinde çok uzun olmamak üzere yürütece koydum ben de. Peg prego markasının 5080 kodlu yürüteci var elimde şu an. Oturduğu ünitenin seviyesi ayarlıydı, bacakları sarkık kalmayacak şekilde yüksekliğini ayarlamıştım. Yürüteci yürütmek için ayağa kalkmak ve adım atmak zorunda kalıyordu, yorulunca yürütece oturuyordu. Doktoruna da sordum, o da uzun süre tutma dedi bir de oturduğu yüksekliğine dikkat et dedi. Ben de çok uzun süre tutmuyordum içerisinde dediğim gibi.

bir garip oblomov
Canım aslında ben de senin gibi çocuğu oyalamak için annenin kolaya kaçtığı bir alet olarak görüyordum yürüteci. Teoride evet öyle görünüyor ama pratikte öyle olmuyormuş :) aslında tam tersi anneyi daha çok uğraştırıyor. Devrilme riski yoktu benim kullandığımda, hatta emniyet amaçlı bariyeri vardı nesnelere fazla yaklaşmasın diye ama bebekler çok zeki :) oğlum birşeylere uzanacak üzerine çekecek diye korkumdan yürüteçteyken daha fazla stres oluyordum ama oğlum o yürütecin içerisinde kendi başına yürümekten çok mutlu olmuştu. Zaten hepi top 2-3 ay kullandım. Oğlum yaşına girmeden yürüdü. Aldığımda da sıralamaya başlamıştı. Ha ama etrafımdan gördüğüm kadarıyla çocuk yürüme alıştırmalarına başlamadan yürütece konursa ve yürüteç yüksekliği ayarlanmayıp çocuk oturduğu yerden sadece ayaklarını sürüyerek kendini itebilecek gibi bırakılırsa yürüteçler çocuğu tembelleştiriyor ve yürümeyi geciktiriyor. Biz de tembelleştirir korkusuna almamıştık ama sıralamaya başlayıp sadece ellerini bırakmaya korktuğu dönemde alıp yüksekliği de dinlenmek için oturduğu sürmek için ise ayağa kalkıp adım atmak zorunda olacağı seviyede tuttuk. Bence bu şekilde oğlum cesaretlendi ve daha çabuk kendi başına yürüdü diye düşünüyorum. Ama kangurular gibi sanırım uzun süre kullanmak omurgaya baskı yapabilir, aynı şekilde yükseklik olayına da dikkat edilmezse bacak arasını da sıkıştırabilir. Ama galiba dikkatli ve bilinçli kullanımla faydalı hale getirilebilir :)

Yaşla alakası yoktur tansiyonun düşüyordur belki bu dönem sık rastlanır tansiyon düşmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…