- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.081
SAĞOL canım paşaları çiftlicem kısmetseHayirlisi olsun canim
Gozun aydın canım ben de bu gidişle üçleyecem kesin olmamakla beraberSAĞOL canım paşaları çiftlicem kısmetse
Benim dudaklarim cok catlar ve ne kullanirsam kullanayim geçmez. Sadece vazelin iyi geliyor. Ama vazelinin ham maddesi petrol olduğu için şu an kullanmak içime sinmiyor. Bende de 10 senedir seboreik dermatit var ama sadece saçımda. Vucudumda ilk kez oluyor böyle kuruluk. Su icmeye ve bebe yağı sürmeye çalışıyorum ama şimdilik faydasini gormedim
Canim vazelinin ustunde petrol ve turevlerinden uretilmistiri okuduktan sonra eve sokmamaya basladim hamileykende kullanma istersenKesinlikle canim yaglar fayda etmiyor benimde denemedigim kalmamisti. Tek care vazelin benim icin surmezsem cok kotu oluyor. Kizima hamileyken hep kullandim bunda da kullaniyorum napim yoksa ayakkabi giyemeyecek hale geliyor.
Gozun aydin o zaman canim. Bende 4 lu sonucumu bekliyorum. Insallah hepimiz sguzel sonuclar alirizHerkese ii pazarlar barizde cuma günü üçlü tarama sonuçlarımızı aldık çok şükür bi sıkıntımız yokmuş darısı tüm bekleyenlere inşl hayırlı haberler alırız hep
Kiz erkek fark etmiyor canim her bebek icin zararli hem kemik gelisimi hem tembellik yapiyormus devrilme riskide var. Zamani gelince yuruyorlar nasilsa bebegimi oyalamak vs gibi dusuncelerle bir sey almak istemiyorum.Erkek anneleri aklima geldi sorayim dedim. bebislerinizin yurume zamani orumcek dedigimiz icine oturtulan yuruteclerden kullandiniz mi? Erkek bebisler icin zararli olduğunu duymustum. Hic cocuk doktoruna bunu danisan oldu mu?
aynen öyle valla bende ciddi korunma düşünüyorumHadi insallah canim Allah gonlunuze gore verir. Bende senin gibi dusunuyordum hem kiz hem erkek. Rabbim kismet ederse yasayacam o duyguyu insallah. Masallah 4 cocuk dusunuyon ha. Ben daha pes bundan sonra ama banada kalmiypr kismette varsa geliyolarbenim ikiside planli olmadi cunku. E birazda rahat davraniyor olursaolsun gozuyle bakiyordum. Bundan sonra ciddi korunma gerekli:))
Kizlar ben kendimi bildim bileli ilaca vitamine falan karsiyim simdi bebegimle her seyimi paylastigim icin vitamin kullaniyorum mecburiyetten yani. Ama ben hic yarar gormedim sanki bugun bulasik makinesi bosaltip yerlestirmekten ve orguden baska bisi yapmadim hep yattim uzandim ama cok halsizlik var kemiklerim agriyor sanki. Gecenlerde enerjik oldugunu yazanlar vardi ben ne zaman enerjik olacagim acaba ya da yasin etkisi var midir?
Kizlar ben kendimi bildim bileli ilaca vitamine falan karsiyim simdi bebegimle her seyimi paylastigim icin vitamin kullaniyorum mecburiyetten yani. Ama ben hic yarar gormedim sanki bugun bulasik makinesi bosaltip yerlestirmekten ve orguden baska bisi yapmadim hep yattim uzandim ama cok halsizlik var kemiklerim agriyor sanki. Gecenlerde enerjik oldugunu yazanlar vardi ben ne zaman enerjik olacagim acaba ya da yasin etkisi var midir?
Al bendende o kadar hiçbirşey yapmak istemiyorum sürekli uyuma isteği hep bi halsizlik. Biz ne zaman düzelecezKilo almadim, karnim çıkmadı, yaşım 25 ama bende de bi hantallik var. Çabuk yoruluyorum, canım hic birsey yapmak istemiyor. Vitamin de kullanıyorum. Orucu da bıraktım tutmuyorum. Ama o halsizlik hali hep var. Feraha çıkacağımız zaman da sanırım vücut ağırlaşmış olacak
CanımKiz erkek fark etmiyor canim her bebek icin zararli hem kemik gelisimi hem tembellik yapiyormus devrilme riskide var. Zamani gelince yuruyorlar nasilsa bebegimi oyalamak vs gibi dusuncelerle bir sey almak istemiyorum.
Ohh maşallah ne güzel :) Bisiklet yasak degil mi? Kızınız mı olacak oglunuz mu, belki cinsiyettendir enerjiAyy kizlarrr bende tam tersi hic yerimde duramiyorum 4 aylik hamileyim devamli biziklet kullaniyorum kizim var hergun parktayiz evdede ayni devamli birseyle ugrasiyorum kendimi cok enerjik hissediyorum cok meyve tuketiyorum ondanmi acaba
Erkek anneleri aklima geldi sorayim dedim. bebislerinizin yurume zamani orumcek dedigimiz icine oturtulan yuruteclerden kullandiniz mi? Erkek bebisler icin zararli olduğunu duymustum. Hic cocuk doktoruna bunu danisan oldu mu?
Yok canim bisiklet yasak degil hatta dogurana kadar binenler var.oglum olacak insallah:)Ohh maşallah ne güzel :) Bisiklet yasak degil mi? Kızınız mı olacak oglunuz mu, belki cinsiyettendir enerji
Yaşla alakası yoktur tansiyonun düşüyordur belki bu dönem sık rastlanır tansiyon düşmesiKizlar ben kendimi bildim bileli ilaca vitamine falan karsiyim simdi bebegimle her seyimi paylastigim icin vitamin kullaniyorum mecburiyetten yani. Ama ben hic yarar gormedim sanki bugun bulasik makinesi bosaltip yerlestirmekten ve orguden baska bisi yapmadim hep yattim uzandim ama cok halsizlik var kemiklerim agriyor sanki. Gecenlerde enerjik oldugunu yazanlar vardi ben ne zaman enerjik olacagim acaba ya da yasin etkisi var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?