2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Acil şifalar inşallah canım. Çok çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle üstesinden gelirsin inşallah.
Bebişinde sende sağlıkla iyileşirsiniz hemen.

Kızlar 2 gun once ultrasonda minigimi gördüm çikolata yedim girmeden ondan mi bilmem nasıl kıpır kipirdi maşallah ilk defa böyle hareketliydi gerçi haftalar ilerledi büyüdü hareketlendi dr erkek dedi bir de zaten suna baksana hiç durmuyor ordan da belli erkek olduğu dedi anne karnında bebek cinsiyete göre daha hareketli mi oluyor yani erkek bebek bekleyenler sizde de böyle mi ben 3 gündür bebegimi de hissetmeye basladim gobegimin altından bana dokundu minigim içerde nasıl oynuyorsa artık ve cok duygulandim kızlar hiç başka biseyle karistirmayacaksiniz emin olun bebeginiz olduğunu hemen anliyorsunuz

Erkek anneleri aklima geldi sorayim dedim. bebislerinizin yurume zamani orumcek dedigimiz icine oturtulan yuruteclerden kullandiniz mi? Erkek bebisler icin zararli olduğunu duymustum. Hic cocuk doktoruna bunu danisan oldu mu?

CANIM 4 AY falan oturttum öyle çokta gezdirmedim 10-15 dakika aralıklarla gün içinde

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese.

Benim bebeğim kız olmasına rağmen çok hareketliydi hiç durmuyordu yerinde. O zaman cinsiyetini bilmiyorduk bizde kesin erkek diyorduk hareketliyse erkektir düşüncesiyle.

ben 2 gün evdeydim sadece bi süpürge yaptım hep yatmak istiyorum uyku hali sürekli oğlumda böyle değildim ne zaman enerjik olcam bilmiyorum allerjime bağlıyordum ama sizde öyleymişsiziniz valla hayattan soğumak üzereyim dün bize 10 dk uzaklıkta ki avm ye gittik onda bile geldim 2 saat uzandım çok halsizim

Kızlar bir şey sorcam.
Telefondaki hamilelik uygulamalarına doğum tarihini girdiğimde 15+2 hafta görünüyor. Burada girdiğimde 16. haftası içinde görünüyor. İkisi aynı şey mi? Yani 15+2 olmak 16. haftanın içinde olmak mı?

Evet cnm bendim doktora mı Gittin nasıl düzelmiştir inşaallah doktor neler söyle di

canım geç dönebildim kusura bakma. gittiğimde sordum 1 ay önce böyle böyle demiştiniz, son durum ne düzelmiş mi diye... şu an şeklinde o gibi bir konum göremiyorum, bi sıkıntı yok dedi. yavaş yavaş kendini yukarı çekmiş plasenta o zaman. senin son durumun ne?

günaydın arkadaşlar... gene kaybolup geldim ben. çünkü soğuk algınlığı kaptım. bilirsiniz doğru dürüst ilaç ve bitki çayı kullanımı da olmadığından yatarak geçirdim. öksürüğüm hâlâ geçmedi ama işe başlayabildim tekrar. umarım herkeste herşey yolundadır

evet canım. 15. haftayı bitirdin, 16. haftayı ilerletiyorsun yani 16. haftanın içindesin demek.

Kızlar günaydın,,

bulantılarım bir nebze olsun azaldı ama hala geçmiş değil bu arada kaç gündür akıntım var beyazımsı sinirlerimi bozuyor. son yaptığım idrar tahlilinde biraz enfeksiyon çıkmış doktor bir kereliğine monural şase alabilirsin ya da kültür yapalım dedi ama ben bol su ile idare ediyorum. gebelikte çok oluyormuş halbuki gebeliğin ilk haftalarındaki idrar tahlilinde hiçbir şey yoktu.

Merak ettiğim birşey var sayın anne adayları :)
Hani meraktan hamileliğin başında cinsiyet için çin takvimi ve rus takvimine bakılıyor ya, sizlerde bu tahminlerin tutma durumu nedir? :)

bende çin de tuttu, rus da tuttu, alyans da tuttu, mayaların yıla göre çift-tek oluşu da tuttu :) hepsi kız diyordu, kız olacağını öğrendik :)

hoppala denilen şey bebişin zıpladığı değil mi örümcek dediği yürüteçtir.

ah tatlım nerde bilinçli ve faydalı kullanacak anne tabi vardır ama ben hep sabah kalkar kalkmaz tvyi açıp içine bebeğini koyup onu oyalama yolu olarak kullananlara denk geldim sanırım

kızlar benim 2 gündür afedersiniz popomun deliği sızlıyor sizde de oluyor mu? Allahtan kabız değilim kabız olsam basur olma ihtimalim yüksek sanırımdoktora soracağım sanırım damarlar mı ne genişliyormuş ya ondan mı acaba baya rahatsız oldum hafta sonu

Günaydın, mutlu haftalar kızlar.
bir garip oblomov benimde bacaklarımın içleri kasığa yakın olan yerler ve kalça kemiklerim inanılmaz sızlamaya başladı iki gündür. Eklemlerden açılmalar başlıyor sanırım yavaş yavaş. Ama erken gibi gelio bana bilmiyorum
Yarın kontrolüm var detaylıya giricem veya başka bir görüntüleme merkezine de yollsyabilir beni bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…