2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
günaydın kızlar :)) çatlaklar için ne kullanıyosunuz ya yardımcı olun bana göbüş kaşınmaya başladı aktara gidicem ama ne almalıyım kakao yağı falan mı ??

günaydın kızlar :)) çatlaklar için ne kullanıyosunuz ya yardımcı olun bana göbüş kaşınmaya başladı aktara gidicem ama ne almalıyım kakao yağı falan mı ??
Canım ben lierac jel ve bi sürü yağ karışımı kullanmıştım ilk hamileliğimde. Ama doktorum illaki çatlarsın beyaz tenlisin demişti. Dengeli yavaş kilo almak gerekiyor, ben birden almıştım. Karnım harita gibi oldu. Beyaz tenliysen çatlama riskin yüksek. Yine kullan tabi. Kakao yağı susam yağı hindistan cvz yağı deneyeblesn

Günaydın canım. Lierac jel çok öneriyorlar. Ama doğal yöntem olarakta badem yağı ve hakiki zeytanyağı kullanın diyolar.

yok canım benim öyle değil çok iş yaparsın koşturursun halsiz düşersin ya öyleyim hafta içi çok yormamaya çalışıyorum kendimi ama sanırım yoruluyorum acısıda pazar günü evdeyken çıkıyor bebişimin beşiğini bile elleyemedim gardrop düzenlemeliyim yapamadım böyle giderse elimi hiçbir işe süremeyeceğim

bebek yağı kullanıyorum canım johanson babynin light yazanından bende çatlama vs yok henüz belki erkendir daha

Canım ben yaptırdım bi sorun yok sende gibi benim sonuçlarda böyleydi hadi gözün aydın

Bende beyaz teliyim hem de baya bir beyaz. Hiç çatlamam olmadı ilk hamileliğimde. Genç kızken nasılsam öyle kaldım çok şükür. İnşallah bunu da sapasağlam atlatırsam zaten başka da çocuk düşünmüyorum.

seda1500 canım kendini benimle bir tutma benim bu ikinci hamileliğim. İlkinde 20. haftada hissetmiştim bende. Henüz senin için erken. 5. ayına gir o zaman net bir şekilde hissetmeye başlayacaksın.

hem deri yapısıyla hemde orantılı kilo alımıyla diyorlar inşallah bizde senin gibi oluruz

Kızlar kalçamın sağ tarafında üstte ağrı başladı. Böyle kramp ağrısı gibi ama değil gibi. 2-3 gündür sürekli olarak ağrı vuruyor gidiyor. Tarif edemiyorum tam olarak ne ağrıyan yeri (çizgi şeklinde gibi) ne de ağrı şeklini.

Ayy kızlar nolur yapmayın böyle ya, valla kendimi kötü hissediyorum. Burada kiminin 2. kiminin 3. gebeliği. Sadece duygularımızı paylaşmak için bebişin tekmelerinden hareketlerinden bahsediyoruz ama daha hissetmeyenler hemen korkuya kapılıyor. Hepimiz bir değiliz, genelde ilk gebelikte 20. hafta net hissettiğimiz haftadır. Daha o günlere gelmeden endişeye kapılmayın. Her bebekte bir olmuyor. bazısı çok harektli bazısı durgun oluyor. Kendinizi başkasıyla kıyaslamayın.

Merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrason için ne düşünüyorsunuz? Fiyatlar nasıl? Ben 20. Hafta bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…