2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnşallah atlatırsın cnm. Benim doktorum beyaz tenlilerin daha yatkın olduğunu söyledi çatlamaya. Bi de kilo alımı önemli. Ben son 5 ayda 19 kilo aldım. Öyle olunca hızlıca çatlamaya başladım 7. Ayda. Bunda dikkat ediyorum dengeli ve yavaş almaya çalışıyorum

Pek çok anlayamadım 17 neden 7 ile çarpıldı 119'a neden 1 eklendi? Bu çıkan sonuç gün sayısı mı? Öyleyse bu durumda güne göre mi hesaplıyorsunuz?

kızlar günaydın şükürler olsun 17 haftalık olduk oğluşumla
MaşaAllah cnm

Ne güzel cnm çok sevindim senin adına ben daha doktora gitmedim o Zamndan beri 3 hafta oldu bu ayın 23 gibi ayrıntılı ultrasona giricem inşaallah bende inşaallah güzel haberler alırım

Merhaba iyi haftalar kızlar
4lü testi yaptırdık bugün inşallah haftaya çıkacak.
Bizim minik hazırlıksız yakalanmıştı sanki ellerini başının arasına almıştı minnoşum :)))
Doktor cinsiyete kız dedi ama kendi doktorum değild haftaya kendi doktorum net olarak söyler inşallah :)

Eklentiler

• IMG_3017.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrason için ne düşünüyorsunuz? Fiyatlar nasıl? Ben 20. Hafta bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.
Beni doktprum ayrıntılı için devlete yönlendirdi canım , boşa Para verme orda çektir ben kabul ederim dedi. Bana devletin verdiği tarihe göre ben 23. Haftada oluyorum.

Benim kafamı karıştırdı bu sistem açıkçası. Şuan 15+2 günlük görünüyorum ve 5 gün sonra 4 aylık oluyorum diye düşünüyordum bende.
5 gün sonra tam 16 haftalık oluyorsun canım 112 gün 4 aya tekabül etmez aslında mantık basit normal hayatımızda kullandığımız hesap 120 gün 4 aydır ama senin kendi hesaplayışın varsa kafanı daha çok karıştırmak istemem ben de hala hafta hesabını anlamış değilim

yarın 17+1 olacağım burda takvimde 18. hafta içindeyiz yazacak bu ayın 21inde 19+2 olunca doktor randevum var 20. haftanın içindesiniz yazacak bakalım ayrıntılı çekecek mi? yani tam 20 haftalık oluyor muyum benim kafamı kurcalayan da bu sorular

oyy keyfe bak anasının karnında ekmek elden su gölden

oyy keyfe bak anasının karnında ekmek elden su gölden

Ahaha dimi baya rahat çıktı bu :)
CAnım birde bişey soracağım ultrason kağıdındaki sayısal değerlerin fotosunu atsam anlat mısın ?
Doktor 163 gram dedi ama boyunu söylemedi bende bir türlü anlamadım

Eklentiler

• IMG_3019.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 81
Ay kurcaladıkça karıştı kafam. Hafta kavramına bakınca 16 hafta 4 ay oluyor. Ama dediğin gibi bunu güne döktüğümde 4 ay olmam için 17+1 olmam gerekiyor. Gittikçe küçülüyoruz

ayy kızlar biz yarın tam 4 aylık oluyor muşuz 17+1 120 gün ay hesaplarını anladım hafta hesabınıda doğurunca anlarım heralde

AYYY büyüyoruz ya zaman daha hızlı geçmeye başladı sanki ne dersiniz

benim 2. gebeliğim bende daha hissetmiyorum ve bu herkeste bir olmuyor kimse telaşa kapılmasın

Tam beni anlatmışsın anca 1 kilo aldım gibi göbek çok çok az ama 25 yaşındayım ve hayatımda olmadığım kadar uyuşuğum kendime sinir oluyorum. Erkek Bebek böyle yapar dediler ona verdim artık bende ama sıkıldım bu halimden

canım değerler okunmuyor ama bir kaç ölçüm yapıldıktan sonra bebeğin uzunluğu ve kilosu belli oluyor hesaplamasını ben tam bilmiyorum. bizim doktor baş vücut bacak uzunluğu hepsi ayrı ayrı ölçtü sonra tahmini kilo ve boyunu söyledi

erkek bebek mi yaparmış valla örgüye özenmesem onu bile yapmayacağım o kadar uyuşuğum bende işe zor geldim bugün bu arada benim göbüş dünden beri küçüldü şişkinlikti o indi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…