- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.161
en fazla 1,5 litrekızlar benim oğlanda 163 gr olmuş doktor suyu biraz az sıkışmış gibi dedi 3 litre su iç dedi siz ne kadar su içiyorsunuz
valla gebeliğin başından beri böyleyim ben inanmıyordum erkek yapar diyenlere hala da saçma geliyor ama her işini kendi yapan her yere yürüyen ben gitti uyuşuk bir insan oldum Ramazan olmasa yemek bile yapmayacağım resmenerkek bebek mi yaparmışvalla örgüye özenmesem onu bile yapmayacağım o kadar uyuşuğum bende işe zor geldim bugün bu arada benim göbüş dünden beri küçüldü şişkinlikti o indi sanırım
19+2 de ayrıntılı yapmazlar bence 20.haftadan itibaren yapılıyor. Benim de bir sonraki kontrolüm 19.haftada doktor büyük ihtimal birkaç hafta sonra tekrar çağıracak. Doktorlar burdaki gibi hesaplamıyor mesela 16+0 dan 16+6 ya kadsr 16.hafta diyorlar, burda 17.hafta diyor.5 gün sonra tam 16 haftalık oluyorsun canım 112 gün 4 aya tekabül etmez aslında mantık basit normal hayatımızda kullandığımız hesap 120 gün 4 aydırama senin kendi hesaplayışın varsa kafanı daha çok karıştırmak istemem ben de hala hafta hesabını anlamış değilim
yarın 17+1 olacağım burda takvimde 18. hafta içindeyiz yazacak bu ayın 21inde 19+2 olunca doktor randevum var 20. haftanın içindesiniz yazacak bakalım ayrıntılı çekecek mi? yani tam 20 haftalık oluyor muyum benim kafamı kurcalayan da bu sorular
erkek bebek mi yaparmışvalla örgüye özenmesem onu bile yapmayacağım o kadar uyuşuğum bende işe zor geldim bugün bu arada benim göbüş dünden beri küçüldü şişkinlikti o indi sanırım
Öyle miymiş. Olabilir bak bende de birkaç haftadır acayip bi enerji patlaması var çünkü :dvalla gebeliğin başından beri böyleyim ben inanmıyordum erkek yapar diyenlere hala da saçma geliyor ama her işini kendi yapan her yere yürüyen ben gitti uyuşuk bir insan oldum Ramazan olmasa yemek bile yapmayacağım resmendikkat ettim kızı olanlar hep hareketli çevremde görümcem doğumuna 1 hafta kala cam siliyordu enerji patlaması vardı bende onun çeyreği olsa yetecek
kızlar benim oğlanda 163 gr olmuş doktor suyu biraz az sıkışmış gibi dedi 3 litre su iç dedi siz ne kadar su içiyorsunuz
Valla bana büyükler hep öyle dediler çok uyuşuğum uyuyorum dediğimde oğlun olacak dediler ve doğru çıktı bilmem tesadüf mü artıkÖyle miymiş. Olabilir bak bende de birkaç haftadır acayip bi enerji patlaması var çünkü :d
Benimki kız olmasına rağmen uyuşukluğum hat safhada kolum kalkmıyorvalla gebeliğin başından beri böyleyim ben inanmıyordum erkek yapar diyenlere hala da saçma geliyor ama her işini kendi yapan her yere yürüyen ben gitti uyuşuk bir insan oldum Ramazan olmasa yemek bile yapmayacağım resmendikkat ettim kızı olanlar hep hareketli çevremde görümcem doğumuna 1 hafta kala cam siliyordu enerji patlaması vardı bende onun çeyreği olsa yetecek
Bu konuda katılıyorum sana. Gerçi bir günüm diğer günümü tutmuyor. Ya enerjiğim ya da yok gibi hissiz gibi uyuşmuş bırakılmış gibi oluyorumBenimki kız olmasına rağmen uyuşukluğum hat safhada kolum kalkmıyorşuan bunu yazarken bile telefonu tutuyorum diye kolum ağrıyor
Günaydın :)
Valla topikteki anneler ne kadar erkenci ben yatakta çıkamıyorum bir türlükahvaltıdır evi toparla derken bu saat oldu
Bu arada benim göek inanılmaz büyüdü herkes senin iç karnın hiç yokmuş diyor neredeyse beş aylık gibi 8-9. ayları düşünemiyorum böyle giderse
çalışmasam bende kalkmazdımçalışmamayı kadınları için nimet olarak göreceğim aklıma gelmezdi kıymetini bilin 37. haftaya kadar mecburi çalışacağım
O zaman durum bu. Ve bence de en mantıklısı bu. Artık bu ayrıntılar üzerinde hesaplama yapıcam.bir garip oblomov
hasta oldum diye 3 gün raporluydum da evde yatarken kendimi bi tuhaf hissettim sanki sürekli bi yerlere yetişmeliyim, öyle yatmak yanlışmış gibikalkmasıydı kahvaltısıydı 10,30-11'i buluyordum, 3 gün de olsa güzeldi
Canım 4 haftayı sen 1 ay kabul ediyorsun , gün olarak bu durumda 7×4 senin hesabına göre her ayı 28 günmüş gibi varsayıyorsun. Halbuki 1 ay 30 31 gün bu durumda her aydan 2 veya 3 gün eksik hesaplamış oluyorsun. Bu yüzden kafan karışıyor. Boşver kafanı çok karıştırma hafta hesaplayalım biz :)Ay kurcaladıkça karıştı kafam. Hafta kavramına bakınca 16 hafta 4 ay oluyor. Ama dediğin gibi bunu güne döktüğümde 4 ay olmam için 17+1 olmam gerekiyor. Gittikçe küçülüyoruz
Benim göbeğim de küçüldü yaerkek bebek mi yaparmışvalla örgüye özenmesem onu bile yapmayacağım o kadar uyuşuğum bende işe zor geldim bugün bu arada benim göbüş dünden beri küçüldü şişkinlikti o indi sanırım
Bir önce ki sayfanın son postunda iki görsel paylaştım canım. Onlara bakınca olayı çözdüm. Mesela şuan 3 ay 17 günlük olduğumu biliyorum.Canım 4 haftayı sen 1 ay kabul ediyorsun , gün olarak bu durumda 7×4 senin hesabına göre her ayı 28 günmüş gibi varsayıyorsun. Halbuki 1 ay 30 31 gün bu durumda her aydan 2 veya 3 gün eksik hesaplamış oluyorsun. Bu yüzden kafan karışıyor. Boşver kafanı çok karıştırma hafta hesaplayalım biz :)
dün baya bir korktum ben ama normal sanırımBenim göbeğim de küçüldü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?