- 18 Temmuz 2013
- 835
- 1.034
- 63
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.181
Zaten belli bir aya kadar gaz ve şişkinlikten kocaman oluyormuş göbüşler. Ama 4-5. aydan sonra inip normal şekilde büyümeye başlıyormuş.dün baya bir korktum ben ama normal sanırım
Eyvah o Zaman ne olacak halimizBenimki kız olmasına rağmen uyuşukluğum hat safhada kolum kalkmıyorşuan bunu yazarken bile telefonu tutuyorum diye kolum ağrıyor
Bilemedim valla Tüm tahlillerim de tekrar yapıldı çok şükür her şey yolunda ama anlamadım bu hali bu hafta vitamin desteğine başladım o işe yarasa barikkk91
Erkek bebek mi uyuşuk yaparmışyok ya bence anne ile alakalı birşey bu. Ne bileyim vücudumuzda bi vitamin ya da kansızlık bünyede birşey eksik bence. Ben oğlumda daha enerjiktim ya, kendi işimi yapmak zor gelmezdi. Şimdi kız dedi doktor; bıraksalar bütün gün uyurum, bırak kolumu parmağımı kaldırasım yok
Benim doktorum da özel muayenehanesi olan bir doktor tavsiye etti başkasına da gidebilirsin ama ona çok güveniyorum dedi. Orası da 500 tl imiş nakit biraz pahalı ama bakalım araştırayım biraz en iyisiBeni doktprum ayrıntılı için devlete yönlendirdi canım , boşa Para verme orda çektir ben kabul ederim dedi. Bana devletin verdiği tarihe göre ben 23. Haftada oluyorum.
verygoody ben çok açtım ultrasona girdigimde ve doktor çok hareketli bi bebek dedi benimki de erkek ama cinsiyetle hareketin bi alakası olduğunu sanmıyorum.
bir garip oblomov @mtad2611 Nunutte benim de gobegim küçüldü. 1 ay önce çok daha fazlaydi. Şimdi daha yaygin ve daha az belirgin. Sabah kalktığımda sıfır resmen, akşamları şişiyor. Anlamıyorum bebek olsa bi yere gidemez, şişlik ve yiyip ictiklerimiz de o kadar aşırı mı yani?
Çatlak konusunda lierac cok duydum ama ben kimyasal bir kremi karnima boca etmek istemiyorum açıkçası. Maksat bol su içerek icerden nemli tutmak, disaridan da hangi yağı sursen olur bence. Badem yağı en iyisi diyor saracoğlu ama ben onu saç ve kaş için kullandim çok fayda gordum, o yuzden karnimda tuylenme yapar diye korkuyorum.
Bir de,,, su içme meselesi var. Doktorlar ikiye ayrılmış durumda, bir kısmı bebegin suyunun annenin içtiği suyla hic bir alakası yok diyor. Diğer kısmı var diyor. Amniyon sivisinda azalma olanlar kati meyve sikacaginda tazr havuc suyu yapıp icebilirler, çok etkili hem de doğal
verygoody ben çok açtım ultrasona girdigimde ve doktor çok hareketli bi bebek dedi benimki de erkek ama cinsiyetle hareketin bi alakası olduğunu sanmıyorum.
bir garip oblomov @mtad2611 Nunutte benim de gobegim küçüldü. 1 ay önce çok daha fazlaydi. Şimdi daha yaygin ve daha az belirgin. Sabah kalktığımda sıfır resmen, akşamları şişiyor. Anlamıyorum bebek olsa bi yere gidemez, şişlik ve yiyip ictiklerimiz de o kadar aşırı mı yani?
Çatlak konusunda lierac cok duydum ama ben kimyasal bir kremi karnima boca etmek istemiyorum açıkçası. Maksat bol su içerek icerden nemli tutmak, disaridan da hangi yağı sursen olur bence. Badem yağı en iyisi diyor saracoğlu ama ben onu saç ve kaş için kullandim çok fayda gordum, o yuzden karnimda tuylenme yapar diye korkuyorum.
Bir de,,, su içme meselesi var. Doktorlar ikiye ayrılmış durumda, bir kısmı bebegin suyunun annenin içtiği suyla hic bir alakası yok diyor. Diğer kısmı var diyor. Amniyon sivisinda azalma olanlar kati meyve sikacaginda tazr havuc suyu yapıp icebilirler, çok etkili hem de doğal
Çok aydınlatıcı bir bilgi teşekkür ederim :)Nayro
Ölçüm kağıdında yazan fl değerinin açılımı fetal lenght demek. Yani bebeğin boyu için yapılan ölçüm. 20mm demiş, 2cm demektir. Bu bebeğinin kaval kemiğinin boyu. Fl ölçümünü 7 ile çarparsan boyunu elde edersin; 2x7=14cm yani bebeğinin boyu :)
Küsüratı da varmış fl ölçümünün, miniğin aşağı yukarı 15cm işte kabaca :)
Benimde karnım 1-2 hafta öncesine kadar daha şişti. Ama şuan tam olarak inmiş durumda değil. Hala yiyip içtiğim zaman patlayacakmış gibi şişiyorum. En azından eskisi kadar gaz rahatsızlığı vermiyor. Bir de iç karın darlığı mı derler artık öyleyim sanırım. Çok büyük göbüşle dolandığım oldu. Bide hayatımda hiç bu kadar göbek ve göğüs büyüklüğü yaşamadığım için aşırı kaşınmaya başladım. Bende bitkisel ve daha uygun fiyatlı çözmeye çalışıcam.verygoody ben çok açtım ultrasona girdigimde ve doktor çok hareketli bi bebek dedi benimki de erkek ama cinsiyetle hareketin bi alakası olduğunu sanmıyorum.
çalışmasam bende kalkmazdımçalışmamayı kadınları için nimet olarak göreceğim aklıma gelmezdi kıymetini bilin 37. haftaya kadar mecburi çalışacağım
dün baya bir korktum ben ama normal sanırım
kızlar listede bilgileri eksik olanlar cinsiyeti ismi belli olupta yazmadıklarım varsa beni etiketleyin lütfen çoğu kişi etiketlemeden cinsiyet yazdı arada gördüklerimi yazdım ama kaçırdıklarım olmuştur mutlaka
Gözün aydın canım çok güzel çıkmış test sonucunKızlar ikili testim riskli diye Nifty testi yaptırmıstım sonuçlarım geldi. Doktorum ameliyatta ulaşamıyorum. Bütün tanılarda düşük risk yazıyo. Daha önce yaptıranlar bu sonuclara sevinebilirim artık değilmi? Ellerim titriyo heyecandan bi bakın lütfen
Eki Görüntüle 2004855
AHH hiç çalışasım yok işe sürünerek geliyorum öğlen gibi ancak açılıyorum 37. haftaya kadar çalışmak zorundayım sonrasında 7 ay sonra döneceğim işe :) zaman geçsin istiyorum Allahtan eczacım şeker gibi sorun yaşamıyorum
ya benimkide indi hatta bugün beli biraz geniş pantalonumu giydim bende korktum daha cumartesi gittim aslında doktora
beni ekled,n mi canım oğlannnnnnn
Gözün aydın canım çok güzel çıkmış test sonucun
eklisin canımya kesin bizim şişlikler indi
Ayy canım benim yA amin rabbim kimseye bu ihtimali bile yaşatmasın çok zor gerçekten çok sevindim yA tekrardan gözün aydınçoook şükür haftalardır gözüme uyku girmedi. Allahıma bin şükür bebişim sağlıklı çıktı. Rabbim kimseyi bununla sınamasın. öldüm öldüm dirildim günlerdir.
bu akşam hemen bebişimi görmeye cinsiyetini öğrenmeye gidicem. Test sonuçlarımı bekliyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?