2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bilemedim valla Tüm tahlillerim de tekrar yapıldı çok şükür her şey yolunda ama anlamadım bu hali bu hafta vitamin desteğine başladım o işe yarasa bari

kızlar listede bilgileri eksik olanlar cinsiyeti ismi belli olupta yazmadıklarım varsa beni etiketleyin lütfen çoğu kişi etiketlemeden cinsiyet yazdı arada gördüklerimi yazdım ama kaçırdıklarım olmuştur mutlaka

verygoody ben çok açtım ultrasona girdigimde ve doktor çok hareketli bi bebek dedi benimki de erkek ama cinsiyetle hareketin bi alakası olduğunu sanmıyorum.
bir garip oblomov @mtad2611 Nunutte benim de gobegim küçüldü. 1 ay önce çok daha fazlaydi. Şimdi daha yaygin ve daha az belirgin. Sabah kalktığımda sıfır resmen, akşamları şişiyor. Anlamıyorum bebek olsa bi yere gidemez, şişlik ve yiyip ictiklerimiz de o kadar aşırı mı yani?
Çatlak konusunda lierac cok duydum ama ben kimyasal bir kremi karnima boca etmek istemiyorum açıkçası. Maksat bol su içerek icerden nemli tutmak, disaridan da hangi yağı sursen olur bence. Badem yağı en iyisi diyor saracoğlu ama ben onu saç ve kaş için kullandim çok fayda gordum, o yuzden karnimda tuylenme yapar diye korkuyorum.
Bir de,,, su içme meselesi var. Doktorlar ikiye ayrılmış durumda, bir kısmı bebegin suyunun annenin içtiği suyla hic bir alakası yok diyor. Diğer kısmı var diyor. Amniyon sivisinda azalma olanlar kati meyve sikacaginda tazr havuc suyu yapıp icebilirler, çok etkili hem de doğal

Beni doktprum ayrıntılı için devlete yönlendirdi canım , boşa Para verme orda çektir ben kabul ederim dedi. Bana devletin verdiği tarihe göre ben 23. Haftada oluyorum.
Benim doktorum da özel muayenehanesi olan bir doktor tavsiye etti başkasına da gidebilirsin ama ona çok güveniyorum dedi. Orası da 500 tl imiş nakit biraz pahalı ama bakalım araştırayım biraz en iyisi

Lierac i bende duydum ama 1 kutusu 80 tl falan daha 4 5 ay daha kullanmamiz lazim dogumdan sonrada 2 3 ay kullanin diyorlar maddi olarak biraz fazla geldi bana bende alternatif ariyorum.
Soguk sıkım hindistancevizi yagı, kakao yaģı ve bebe yağı arasındayım herhangi birini kullanip memnun olan cok kisi var bakalim :) kafamda deli sorularrr

valla bende dün düşündüm ama demek gerçekten gaz şişliğiymiş bir anda korktum bir önceki akşam göbeğimin altında top gibi şişlik olunca ve ovalayınca kayboldu ya korktum bebeğime bişi mi yaptım diye ama sonradan şişliktir dedim içimi ferah tutmakta yarar var Allah'a emanet bebişlerimiz. tecrübede olmayınd,ca insanın aklına her şey geliyor

Çok aydınlatıcı bir bilgi teşekkür ederim :)

Benimde karnım 1-2 hafta öncesine kadar daha şişti. Ama şuan tam olarak inmiş durumda değil. Hala yiyip içtiğim zaman patlayacakmış gibi şişiyorum. En azından eskisi kadar gaz rahatsızlığı vermiyor. Bir de iç karın darlığı mı derler artık öyleyim sanırım. Çok büyük göbüşle dolandığım oldu. Bide hayatımda hiç bu kadar göbek ve göğüs büyüklüğü yaşamadığım için aşırı kaşınmaya başladım. Bende bitkisel ve daha uygun fiyatlı çözmeye çalışıcam.

çalışmasam bende kalkmazdım çalışmamayı kadınları için nimet olarak göreceğim aklıma gelmezdikıymetini bilin 37. haftaya kadar mecburi çalışacağım

AHH hiç çalışasım yok işe sürünerek geliyorum öğlen gibi ancak açılıyorum 37. haftaya kadar çalışmak zorundayım sonrasında 7 ay sonra döneceğim işe :) zaman geçsin istiyorum Allahtan eczacım şeker gibi sorun yaşamıyorum

dün baya bir korktum ben ama normal sanırım

ya benimkide indi hatta bugün beli biraz geniş pantalonumu giydim bende korktum daha cumartesi gittim aslında doktora

beni ekled,n mi canım oğlannnnnnn

Gözün aydın canım çok güzel çıkmış test sonucun

eklisin canım ya kesin bizim şişlikler indi

Gözün aydın canım çok güzel çıkmış test sonucun

çoook şükür haftalardır gözüme uyku girmedi. Allahıma bin şükür bebişim sağlıklı çıktı. Rabbim kimseyi bununla sınamasın. öldüm öldüm dirildim günlerdir.
bu akşam hemen bebişimi görmeye cinsiyetini öğrenmeye gidicem. Test sonuçlarımı bekliyodum :)

Ayy canım benim yA amin rabbim kimseye bu ihtimali bile yaşatmasın çok zor gerçekten çok sevindim yA tekrardan gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…