2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende bio oil yağ sürüyorum canım arkada tavsiyesiyle. Ama onun yerine aktardan kakao yağı mı alsam kararsızım

sende ödem oldu o zaman canım ben baya dikkat ediyorum ödeme tuzlu tüketmemeye dikkat et bol bol su iç. karnının iç yapısıyla alakalı bir şey kiminin iç karnı geniş kiminin dat derler tıbbi yönden açıklaması var mı hiç araştırmadım ama halk arasında baya yaygın

İsim önemli ömür boyu taşıyacak sonuçta dikkatle seçilmesi gerek :)

aynen benimde oğlum olacak nasipse. ince eleyip sık dokumaktan isim seçemedik. gerçi eşim beni karıştırmıyor kız olsaydı ben onu karıştırmıcaktım acısını çıkarıyorama Allahtan bulduklarına müdahele edip fikrini değiştirebiliyorum

Isim en önemli konu bence. Birçok şeyi bir arada düşünmek gerekiyor. Diğer yandan, ortada bir anlaşma var diye anneyi veya babayi tamamen saf dışı bırakmak biraz üzüyor beni. Yani erkek olursa ben koyacağım diye anlaşsak bile, eşimin içine sinmeyen bir ismi hiç koymak istemem. Neticede benim kadar o da seslenecek. Ortak karar verebilmek en önemlisi. Gerçi biz iki isim koyacağız, birine babası taa nisanliyken karar vermişti. Diğerini de ben 1 2 isim arasında kararsızım. Inşallah oglumuz da beğenir ilerde ❤

mrb kizlae ayrintili ulturasinu nicin yaptryoruz kacinci haftalarda bide 2 li testt i yi se sonra pek bsye gerek duymuylar ya ondan merk ettm. yaptiralim mi sart mi

mrb kizlae ayrintili ulturasinu nicin yaptryoruz kacinci haftalarda bide 2 li testt i yi se sonra pek bsye gerek duymuylar ya ondan merk ettm. yaptiralim mi sart mi
Ikili test sadece down sendromu riskiyle ilgili fikir verir. Bir çok doktor ikili test sonucu iyi çıkana üçlü ve dörtlü testi gerek duymuyor. Ben ikili testi bile yaptırmadım mesela.
Ama 20.haftadaki ultrason cok farklı. Bebeğin organları tek tek inceleniyor. Allah korusun az gelişen bir organ veya başka bir sıkıntı varsa, doğum anında mudahale gerektiren bir durum varsa, bunlar için hazırlık yapılıyor.
Ben ikili test yaptirmadim ama bu detayli ultrasoni mutlaka yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…