2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
haa
a anladim canm bak burasi olmasa hic bilmcm peki benm kontrolum 18. haftada 20. haftaya girdigimde tekrar gidip doktoruma detayli icin mi geldim dicem doktor cok soguk kac doktor gezdm bulamamdm sicak samimi .. bende saglikciym aslinda ama kadin dogum bilgim 0 hic o serviste calismdm cunki ;( e ilk gebelikte olunca ..

Doktor cok önemli, ben sormadan genelde anlatıyor. Bazen de ben soruyorum. 18.haftada gittiğinizde sorun, ne zaman yapılacak bu diye. 20 24 arasi yapılıyor sanırım. Normal kadin dogum doktoru yapmiyor, perinatolog veya radyoloji doktoru yapıyor.
Haftaya ben de gideceğim, gittiğimde dogumla ilgili herseyi gorevlilere soracağım. Sanci nerede çekiliyor, dogumhane nerede, aradaki asansör genel mi ozel mi, dogum sonrasi odalar nasıl, emzirmee yardımcı hemsireler var mi, sezeryan için anestezist 24 saat bulunuyor mu vs. Hepsini öğrenmek istiyorum

heeee anladim canim.. yok hast o tur ozl ben biliyorum ama bu ultrsn isni bilmydum gercktn...

Çok önemli isim. Seçmek de bi o kadar zor. Ben de iki isim istiyorum, bakalım ne olacak. Eşim şuana kadar bulduğum hiç bir isme tam ısınamadı ama birinci isim şimdilik Kerim gibi. Yanına da bişey bulcaz artık

Kızlar herkesin kararı sayı duyuyorum kimse yanlış anlamasin kesinlikle ama bir öğretmen olarak diyorum ki okul hayatında iki isim gerçekten zor oluyor.hele sınavlarda kodlama yaparken çocukların canı çıkıyor resmen,hele bir de soyisim de uzunsa.lutfen bu msjim aklınızda bulunsun

Evet yaaaa bizim soyisim cok uzun ama ilk kizimda ilkili isim birakmadim diye bunda birakmak istiyorum ne yapacam simdi

Bugün ilk kez bebişimin hareketini elimle dışarıdan hissettim çok mutlu oldum. Yarın da detaylı ultrasonumuz var, görebilicem oğluşumu. Bebek günceleri vardı bi ara, ilk hareketi ilk şusu ilk busu filan kaydediliyordu, varmı hala acaba?

Benim iki ismim var ama birini okula başlayınca ilk kez duydum, aşırı yabanciydim. Hala da biri o isimle seslense donup bakmam, alisik değilim. Ama biz iki isim koyunca ikisine de aşina olsun isitiyorum. Biri öylesine konulmuş olmasın.
Öte yandan, zaten iki ismim olduğu için, kizlik soyadimi kullanmaya devam edemedim, eşimin soyadini aldım. Iki isim iki soyisim çok uzun olacaktı

İki isim koyan Ailelerin en büyük hatasi çocuğu tek bir ismiyle çağırıp diğer ismini hiç söylemiyor olmaları.mesela çocuğun ismi Mehmet emin.aile hep emin diye seslenmiş çocuğa.okula gelince çocuğa Mehmet diye seslenince çocuk hiç seslenmiyor. Ya da tam tersi oluyor.yoklama alırken çabuk bitsin diye ilk ismiyle seslendiğimizde çocuk üzerine hiç alınmıyor hatta yok yazdığım bile olmustu iki isim koyacaksaniz lütfen iki ismiyle hitap edin çocuğunuza ömür boyu

Valla ben tek isimden yanayım. Çocuk bazen ilkini beğenmior ikinciyi kullanıyor. Kısmetse oğluma Ahmet ismini koyacağım. Hem Hazreti Peygamberimizin ismi hem de rahmetli babamın. Yani modası geçmeyen isimleri koymak lazım. Yani sırf Kur'an da geçiyor diye keziban koymamalı insan anlamı da önemli.

Uzun zamandır yazamadım ama hepinizin sağlığını paylaşımlarınızdan takip ediyorum. Maşallah bir sorunu olan yok gibi şükür ki. Bende 3-4 gün önce bi mısır patlaması ardından bi seğirme hissettim sanırım bebişimdi. Ama çok erken değil mi acaba dedim. Sonrasındada bir daha hissedemedim. Gazda değildi ama kısmet bir daha hissetmek için dinlendiğimde daha tetikteyim bakalım

misif ve karpuz yeyince bende segeriyorym

Ben çarşamba günü devlet Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum öbür hafta perşembe kendi doktoruma randevum var:) ama hem cinsiyet merakından hemde bu bikac gundur karın ve kasık agrilarim oluyor herşey yolundami diye soracağım doktora bir de ayrıntili ultrason yapılıp yapılmadığını soracağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…