2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sevgili anneler doktorlarınız size ayrıntılı için tarih aralığı vermiyor mu? Onlar söylemese bile gittiğinizde mutlaka siz sorun doktorunuza. Detaylı ultrason için en uygun tarih aralığı nedir diye söylesin. Benim doktorum 14-29 temmuz aralığında yaptırmamı önerdi mesela. Doktorunuzun önerdiği tarihe randevu alırsınız, geç ya da erken gitmemiş olursunuz :)

Kızda tek isimden yanayım hani ilerde çift soyismi kullanma açısından :) ben öyleyim iki soyismi kullanıyorum kızımın da ismi tek isim

İki isim iki soyismi olunca kalabalık oluyor zor oluyor bayanlar için

Şimdi oğlan bekliyoruz eşim koyacak ismini o da Mustafa Kemal istiyor ama zor olur ağır olur diye de düşünüyor bu nedenle Ali Kemal olabilir hem de ikisini birlikte kullanabiliriz bir çırpıda söylenebiliyor

Kızlar diş ağrısı çeken var mı benim diş ağrılarım başladı hiç bi çözüm de bulamadım bilgisi olan varsa paylaşır mi

ayrintili dedigin organlari vs. ölcüyor onumu diyorsun? O bende 3 hafts sonra yapilacak 22. haftaya kadar yapiliyormus. Bana öyle dedi doktorum

benimde bugun gitmem lazmdi ama gitmedim. nasl bisey cok büyuk mu ignesi cok agzi sizi oldu mu hic sevmiyorm igne vurulmayi
Yok tatlım ya ince uçlu normal boyut iğnelerden . Bende korkmuştum internette kolumu kaldıramıyorum diyenler vardı. Ama bende hiç agrı yapmadı. İnşallah sende de yapmaz.

Günaydın arkadaşlar...
Ben bugün yine tarihimi beklemeden doktora gidicem. Dün akşam afedersiniz büyük tuvaletimi yaptıktan sonra yine hafif rengi kana dönük birşeyler gördüm. Ama arkadan değil vajinal yoldan. Doktor yorum yapamadı muayene etmeden. İnşallah gittiğimde iyi şeyler söyler.

canım muhteşem ilk yıl diye bir kitap var, bebeğin ilk yılına ait herşeyi fotoğraflarıyla birlikte not alabildiğin, güzel tasarlanmış bir kitap. ben aldım çok beğendim sen de bir bak. web'ten bulabilirsin.

Günaydın kızlar ben hergün kahvaltıda közlenmiş patlıcan yiyorum bi zararı var mıdır acaba aklıma takıldı nikotin var ya hani patlıcanda.

Günaydın kızlar ben hergün kahvaltıda közlenmiş patlıcan yiyorum bi zararı var mıdır acaba aklıma takıldı nikotin var ya hani patlıcanda.

ay köz patlıcanı bende çok severim tam mevsimi de ama neden yiyorsun canım canın mı istiyor? internetten bak istersen zararı olacağını düşünmüyorum ama belli de olmaz abartma yerken

canım bizi habersiz bırakma inşallah bir şey yoktur eminsin dimi vajinadan geldiğine? akıntıyla bir mi geldi?

ay köz patlıcanı bende çok severim tam mevsimi de ama neden yiyorsun canım canın mı istiyor? internetten bak istersen zararı olacağını düşünmüyorum ama belli de olmaz abartma yerken
Şu sıralar iştahla yiyebildiğim karnımı doyurabildiğim ender besinlerden. Yumurta haşlıyorum ama tek başına yiyemiyorum tiksindiriyor anca yanında köz patlıcan olursa yiyebiliyorum. Netten baktım zararlı değil ama abartmadan yiyin diyor ama gebelikte her şey için aynı şeyi yazıyorlar olmazsa haftada 2-3 e düşüreyim bari.

Hayırlı sabahlar kızlar neler neler yazılmış konuşulmuş. Ben memleketteyim kızlar internet sıkıntım var burda çok giremiyorum malesef neler yaptınız nasıl gidiyor. Benim kızım cuma günü Dr a gittik 3 gün küçük çıkmıştı boyumuz 12 cm kilomuz cuma günü 121 gram Di Dr normal dedi 15+3 çıkmıştı usg de. Biraz kafaya taktım neden küçük diye bakalım ayın 20 sinde aynından dan randevum var daha iyi anlarım kızımın büyüdüğünü insaAllah. Sizler neler yapıyorsunuz bebisler nasıl nasıl geçiyor ramazan :)

Günaydın kızlar...
Doktordan çıktım şimdi. 21. Haftanın içindeymişim. Herşey normal şimdilik çok şükür ama perinatolog da görsn dedi. Bu hafta randevu alıcam perinatologdan. 59 kilo olmuşum 10 kilodan fazla almak istemiyorum bu kez yaaa

bendede büyük abdestiim yaptiktan sonra öyle oldu. Ama önden degilmis arkadan gelmis hemoroid olabilir birdaha gelmedi bende ondan sonra cok hafif pembeydi taze kandi belli ama sendede öyledir kesin. Zorlamasan bile cok oturmadan vs. olabiliyormus. Allahin iziniyle hicbirsy olmaz korkma

Kizlar bu arada ben bebisimi artik hissediyorum. Karnimda segirmeler oluyor sürekli. Ve Kulakcalikla ona ninni dinletince iyice cosuyo icimde dönüyomus gibi oluyor pit pit ediyor hissediyorum distan belli degil tabi :) salavat dinletiyorum hic kipirti olmuyor. Ninni tesrs tepti sanirim.... Halaymi cekiyor ne yapiyor. Sizde hissediyormusunuz?

Günaydın kızlar,
Ben evdeki bebekten ve koşturmadan kontrolü iteledikçe iteledim ilk hamileliğimde haftada 2 kez doktora koşan ben bunda bir ayı geçecek neredeyse, diyorum oldu olacak 1-2 hafta daha bekleyip direkt ayrıntılıya giderim. Eşim de acele etme 1-2 ay daha beklersen doğuma gidersin diye dalga geçiyor sanırım 2., 3. Hamilelikler daha rahat ve saldım çayıra gibi bir havada geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…