- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.261
Oohh maşallah şekerim, belki de böylesi en iyisi, önemli kontrollerin olduğu haftaları kaçırmadığın sürece stressiz sakince beklemek daha güzel bence, keşke ben de öyle olsam..Günaydın kızlar,
Ben evdeki bebekten ve koşturmadan kontrolü iteledikçe iteledimilk hamileliğimde haftada 2 kez doktora koşan ben bunda bir ayı geçecek neredeyse, diyorum oldu olacak 1-2 hafta daha bekleyip direkt ayrıntılıya giderim. Eşim de acele etme 1-2 ay daha beklersen doğuma gidersin diye dalga geçiyor sanırım 2., 3. Hamilelikler daha rahat ve saldım çayıra gibi bir havada geçiyor
Sağ ol canımMaşallah minigine canım
Doktor ultrasonda bakarken fark ettim hep sağ tarafıma tutuyor cihazı alakası olacağını zannetmiyorum ama kız.Merhabalar guzel annisler hayirli guzel gunler. Benim cinsiyeti belli olan annelere bir sorum olacak bebisiniz ne tarafta acaba sagda mi solda mi sagda ise cinsiyet ne solda ise cinsiyet ne. Ben daha dr a gitmedim cinsiyeti ogrenmek icin biraz daha bekleyeyim kesin olsun diyorum ama cok da nerak ediyorum o yuzden size sormak istedim
Bende de oluyor geceleri. Ama ekşime değil de yanma oluyor bende. Annem de bebek saçlıysa mide yanması olur diyor :dd ne alaka bilmiyorum ama biz üç kardeş üçümüz de uzun saçlı doğmuşuz annem üçümüzde de doğurana kadar mide yanması yaşamış :ddGunaydin kızlar mide ekşimeleri basladi mi sizde ben suan cok kotuyum bide oruçluyum cok fenayim
Bebek soldaysa kız sağdaysa erkek diye bir şey okumuştum burada ama sanırım tam emin olamasam da benim bebeğim sağda kız.Merhabalar guzel annisler hayirli guzel gunler. Benim cinsiyeti belli olan annelere bir sorum olacak bebisiniz ne tarafta acaba sagda mi solda mi sagda ise cinsiyet ne solda ise cinsiyet ne. Ben daha dr a gitmedim cinsiyeti ogrenmek icin biraz daha bekleyeyim kesin olsun diyorum ama cok da nerak ediyorum o yuzden size sormak istedim
Galiba pek farketmiyor canım benım solda gibi erkek ama buna bağlı değildirMerhabalar guzel annisler hayirli guzel gunler. Benim cinsiyeti belli olan annelere bir sorum olacak bebisiniz ne tarafta acaba sagda mi solda mi sagda ise cinsiyet ne solda ise cinsiyet ne. Ben daha dr a gitmedim cinsiyeti ogrenmek icin biraz daha bekleyeyim kesin olsun diyorum ama cok da nerak ediyorum o yuzden size sormak istedim
Kızda tek isimden yanayım hani ilerde çift soyismi kullanma açısından :) ben öyleyim iki soyismi kullanıyorum kızımın da ismi tek isim
İki isim iki soyismi olunca kalabalık oluyor zor oluyor bayanlar için
Şimdi oğlan bekliyoruz eşim koyacak ismini o da Mustafa Kemal istiyor ama zor olur ağır olur diye de düşünüyor bu nedenle Ali Kemal olabilir hem de ikisini birlikte kullanabiliriz bir çırpıda söylenebiliyor
Bebek soldaysa kız sağdaysa erkek diye bir şey okumuştum burada ama sanırım tam emin olamasam da benim bebeğim sağda kız.
Aynen bende erkek düşünürken kız oldu. Ama gönlümden geçen istediğim oldu şükür. Hepimizin bebişi sağlıklı olsundabenim bebeğim başından beri soldaydı, kız oldu uzunca bir süre de erik yedim tüm bunlara baktığımda erkek beklerken kız oldu:) sanırım tam tutmuyor bunlar
Daha erken ki canım :) ben net olarak 18 de hissetmeye başladım. Bir hafta sonra ve öncesiyle bile vuruş gücü olarak o kadar fark var ki :) hatta geçen akşam çok şaşırdık eşimle. Dışardan hissedilir bir şekilde vurdu da vurdu 10 dk boyunca :)Bende sadece sabahları bir şeyler oluyor bi titreşimler bi pıt pıtlar falan ama sadece sabahları oluyor. Gün içinde oluyorsa da koşuşturmaktan anlamıyorum belki de. Aman oluruna bıraktım zaten illa hissedeyim diye dinlemiyorum kendimi. Sonuçta ultrasonda gördüm kıpır kıpırdı. O içimde hareket etsin kalbi atsın yeter varsın geç hissedeyim :)
Darısı başıma inşallah. Bende hissetmeyi çok istiyorum. İçerden seyirmeler falan hissediyorum ama o tekmeleri o dışarıdan görünen vuruşları hissetmeyi çok istiyorum. İlk bebeğim olduğu için daha da bir merak içerisindeyim. Zaten sanırım o zaman anlarmış insan annelik duygularını, içinde gerçekten bir can taşıdığınıDaha erken ki canım :) ben net olarak 18 de hissetmeye başladım. Bir hafta sonra ve öncesiyle bile vuruş gücü olarak o kadar fark var ki :) hatta geçen akşam çok şaşırdık eşimle. Dışardan hissedilir bir şekilde vurdu da vurdu 10 dk boyunca :)
Benim sağdaydı ve erkek. Ama tam tersi olanlar da var cnmMerhabalar guzel annisler hayirli guzel gunler. Benim cinsiyeti belli olan annelere bir sorum olacak bebisiniz ne tarafta acaba sagda mi solda mi sagda ise cinsiyet ne solda ise cinsiyet ne. Ben daha dr a gitmedim cinsiyeti ogrenmek icin biraz daha bekleyeyim kesin olsun diyorum ama cok da nerak ediyorum o yuzden size sormak istedim
vajinal ultrasonda bende sagdaydi ilk. o ama sol oluyor degilmi yani vajinal ultrasonun ters gösterdigini duymustum.Bebek soldaysa kız sağdaysa erkek diye bir şey okumuştum burada ama sanırım tam emin olamasam da benim bebeğim sağda kız.
canım bizi habersiz bırakma inşallah bir şey yoktur eminsin dimi vajinadan geldiğine? akıntıyla bir mi geldi?
bendede büyük abdestiim yaptiktan sonra öyle oldu. Ama önden degilmis arkadan gelmis hemoroid olabilir birdaha gelmedi bende ondan sonra cok hafif pembeydi taze kandi belli ama sendede öyledir kesin. Zorlamasan bile cok oturmadan vs. olabiliyormus. Allahin iziniyle hicbirsy olmaz korkma
Evet canım aynen öyleDarısı başıma inşallah. Bende hissetmeyi çok istiyorum. İçerden seyirmeler falan hissediyorum ama o tekmeleri o dışarıdan görünen vuruşları hissetmeyi çok istiyorum. İlk bebeğim olduğu için daha da bir merak içerisindeyim. Zaten sanırım o zaman anlarmış insan annelik duygularını, içinde gerçekten bir can taşıdığını
Ben bilmiyorum pek canım. Ama düşününce mantık olarak dediğin doğruvajinal ultrasonda bende sagdaydi ilk. o ama sol oluyor degilmi yani vajinal ultrasonun ters gösterdigini duymustum.
Geçmiş olsun canım. Kötüyü düşünme şimdiden. Doktorun bebeği etkilemez diyorsa için rahat olsun. Doktorun dediklerini yap sen. Geçmezse de bir çaresi vardır mutlaka.@nonan yok canım arkadan gelmiyor, vajinal. daha önce bi kere daha böyle olmuştu.
bir garip oblomov eminim canım vajinaldi. az akıntı ile beraber geldi. bugün sabah doktora gittim. muayene oldum. rahim ağzında yara gibi bişey oluşmuş. ben aylar önce rahim ağzı yarası nedeniyle ilaçlar kullanmıştım geçmemişti, o yüzden rahim ağzı yarası dondurma işlemi geçirmiştim. ondan sonra hamile kalmıştım. hatta gebelik öncesi ön sağlık muayenesinde bölgeyi iyi görmüştü, iyileşmişti yaram. ancak doktorun dediğine göre tamamen gebelik hormonları sebepli olarak bu durum tekrar görülebiliyormuş. hormonal olarak yine yara çıkmış. dönem dönem ara kanamalar yapabilir dedi. 7 gün boyunca fitil kullanıcam. bölgeyi enfeksiyondan temizlemeye çalışıcaz dedi. günlük hayattaki hareketler için herhangi bir kısıtı, etkisi olmayacakmış. en önemlisi bebek için riskli bir durum yok dedi. gebeliğin seyri de, bebek de iyimiş. ikisi birbirini etkilemeyen şeylermiş şu anda. ama kafam karıştı yine de, moralim bozuldu. önceden de fitil kullanmama rağmen geçmedi, ya geçmezse. yine hamileyken yara dondurma işlemi mi geçiricem orası enfeksiyonlu olarak devam ederse normal doğum da riske girerse gibi sorular var aklımda. sadece doktorun sakince anlattığı plana sadık kalmaya çalışıyorum ama duygusal olarak mutsuz etti beni bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?