2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar henüz gönlümce alışverişe başlayamadım. Her pazar bir iş çıkıyor, diğer günler çalışıyorum zaten. İnternetten almaya güvenemiyorum herşey için. Şimdilik beşik sipariş ettik bir o var. Havalarda iyice ısındı burada. 10 güne kadar dışarı çıkılamayacak hale gelir benm için. Sizde vaziyetler nasıl??

canım çok geçmiş olsun sen şimdi tedavine odaklan ve sezeryanı da doğum alternatiflerin arasına ekle ve hiç üzülme senin yapabileceğin bir şey yok sonuçta sen açmadın o yarayı bizlerin bile ne olacağı belli değil canımç

durum bende de aynı dışarıya çıkamazsam ben eylüle bırakacağım sanırım

sağolasın canım... 2 hafta sonra tekrar rutin kontrole gidicektim zaten. yine o zaman bakacakmış fitilden sonraki son durumuna. umarım hayırlı şeyler der.. hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Bu arada benim de karnımın şişliği baya indi demek ki hepsi gazmış :) gaz sancılarım da böylece bitti çok şükür. Geriye azıcık bi tümsek kaldı.

Benimde karnim indi bi kac gundur gergindi bayaa sabah bi uyandim gayet normale donmus :) bebegim diye buyuyen sey megersem gaz dolu gobegimmis

Sertleşme dediğin nasıl birşey? Sabahı beklemeyip şimdi gitme şansın yok mu? Ya da doktorunu bir arasan? Sancı mı yoksa genişleme ağrısı mı muayene ile anlarlar.

visnelikurabiye
Canım arkadaşımın da rahim ağzında hamileliğe bağlı yara olmuştu. O 20li haftalarındaydı, az kanaması olmuştu onun da. İlaç falan kullandı ve normal doğum yaptı. Kızı da gayet sağlıklı 2 yaşına girdi bu sene :) moralini bozma, inşallah ilaçlarla düzelir. Hormonlar sebebiyle oluşmuş ya belki tedavisi de daha kolay bu sefer.

Bu eleviti içmek benim için gittikçe zor hal almaya başladı. Ağzıma atar atmaz öğürmeye falan başlıyorum. Yutana kadar can çekişiyorum. Sonrasında da ağzımda o iğrenç tat.

ayrintili dedigin organlari vs. ölcüyor onumu diyorsun? O bende 3 hafts sonra yapilacak 22. haftaya kadar yapiliyormus. Bana öyle dedi doktorum

Organ ölçümi değil de incelenmesi diyelim. Detaylı ultrason 20-24.haftalar arası yapılır ama hepimizin bebeğinin gelişimi farklı gidiyor. Senin ve bebeğin için en uygun tarih 22.haftaya kadarmış demekki. Bana da 21.haftamı doldurduğum günden, 23.haftayı doldurduğum güne kadar uygun dedi doktorum. Bu yüzden doktorunuza sorup randevu alın dedim zaten arkadaşlara da :)

Bu eleviti içmek benim için gittikçe zor hal almaya başladı. Ağzıma atar atmaz öğürmeye falan başlıyorum. Yutana kadar can çekişiyorum. Sonrasında da ağzımda o iğrenç tat.
Ben hiç o vitamini kullanmadım ama içmenin zor olduğunu duymuştum. Allah kolaylık versin canım. Hersey bebişler için.

Hediye gelen 3 5 şey dışında hiç birseyimiz yok alirsam nereye koyacağım diye düşünüyorum. Mobilya seçip odayı boyatacagiz, mobilya geldikten sonra alisverise başlamak istiyorum. Bir de hem benim hem esimin yeğenleri hep erkek, onlardan gelecek olanlar var, oblar geldikten sonra eksikleri tespit edip almayi düşünüyorum. Çok yazın dayanamam gezmeye. Sanırım eylüle kaldı hazırlıklar :)

Bana doktorum oceans mumyy diye bir multivitamin mineral vs.komplex bir ila verdi mide bulantısı yapmıyor küçük,tadı kokusu hiç yok.ben de decaviti yutamiyordum bende ishal yapmıştı bir de.soyleyincw değiştirdi ilacı.ayrica elevitte domuz jelatini olduğu iddiaları çok yoğun.

Bende de ara sıra ishallik oluyor acaba ondan mı bilemiyorum. Kontrolümüz bu ay sonuna doğru gittiğimde söylerim bende.

Ayy bendee ya içmiyorum artık
Bende doktor vereli çok oldu ama yeni yeni içmeye başladım zor bela. Onuda bir gün içip bir gün unutuyorum.

decavitte öyle bir şey yok.
O zaman doktora mutlaka söylemem gerekiyor. Bu ilaç beni zorluyor daha masum ilaçlar ver bana demeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…