2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov canm saglk ocagina gitmedigim icin beni aradilar biraz once cagirdiklari aşı icin degil kilo ve tansiyon takibi icinmis aşın diger ay dedi zaten 3 gun once doktora gittigim icin kilomu ve tansiyonumu soyledim gelmene gerek yok kaydediyorm diger ay aşı icin gel dedi

Kizlar bizim kasim basi beklenio dogum. Oglum olcak insallah. Ben ve akrabalarimizin aldiklarini sizlere soyliyim ama ilk gebeligm oldugu icinde bilgisizim tecrubesizim sadece heycanli ve hevesliyim :) suan icin aldiklarimiz besik ve yastigi nevresim takimlari koruyucu kiliflari alezi fln,bebek arabasi ve icinin yatagi yastigi,puset,1tane yenidogan takimi 2 tane zibin takimi,5 6 tane minnak coraplar,8 10 tane hirka kolsuz orgu,tulumlar 5 6 tane 5li takim olanlardan,emzik 2 tane,biberon 1tane minnak su icin 1 tane normal cam biberon,gogus pompasi,bebek cantasi, battaniye penye ve orgu,kendime elbise logusa pijamasi... galiba bu kadardi. Benm bilmedigim sey bu kiyafetlerden baska kiyafet disinda neler aliniyo bebek ve anne icin ?

Bana ozeldeki dr elevit kullancan dedi devletteki decavit dedi bende devlettekini dinliyorum ztn ozele bebegmi net gormek icin gidiyorm. Bende decavite basliyorum. Degistirir muhtemelen

Ay moral verdi bu örnek bana çok sağol canım

Benim de annemin ördüğü birkaç parça kıyafetten başka hiçbir şeyi yok henüz bebişimin. Eşim de şimdiden her şeyi almayalım acele etmeyelim sonra heyecanı kalmaz diyor :d aslında ne alacağımı da bilmiyorum hiçbir şeyde karar kılmadım henüz. Geçen gün fikir olsun diye ebebeğe gittik ordaki kadınlar da hep karnı burnundaydı eşim onları gösteriyo bak millet bu zamanlarda alışveriş yapıyo sen erkencisin diyor ya çok rahat bu adam birkaç tulum aldık çıktık ordan. Zaten şimdi adananın sıcakları da başladı maalesef tatil gelsin evden dışarı çıkamicam. Bizim de eylüle kalacak büyük ihtimal o zamana kadar ne alacağıma da net karar veririm herhalde.

Bi bakima esinde hakli ama sende haklisin cunku bi anda yuklenmekte zor oluyo bide eksik varmi yokmu o an bilemeyebilirsin az zamanin kalinca. Bide her zaman hamis kalmiyoruzki tadini cikarin yaa :) biz esimle cok hevesliyiz hosumuza gideni aliyoruz. Beraber oglumuza bileklik bile yaptik emzik tutacagi yaptik :) keyifli oluyo. Tabi bide borclarimizda var o yuzden para buldukca aliyoruz gerekenleri bizde :)

maşallah canım baya bişey almışsınız, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.. canım benim aklıma gelen tırnak makası, burun kompresörü, bakım ürünleri, ateş ölçer, yıkamak için leğen file kova gibi şeyler, sana göğüs pedi.. daha neler neler vardır da ilk bunlar geldi aklıma, aslında nette hazır listeler var asıl ordan bakıp üstünü çizmek lazım, böylece bizim aklımıza gelmeyen şeyleri de atlamamış oluruz..

Süt sağma makinesi şart mı onu düşünüyorum ben de. Yani ben bebekten sonra inşallah ücretsiz izne ayrılmak istiyorum, çalışmayan bir kadın için de gerekli mi?

Ay bak sen sayinca aklima geldi. Burun aspiratoru aldik,kuvet file fln da aldik. Tirnak makasi fln kolay is bide gecen gun kipada bi reyon gordum bebek pudrasi pisik kremi sampuani hepsini bi yere koymuslar onlari almakta kolay. Bi ates olcer zor geliyo o da bu silah gbi olanlardan almak istiyorum alnina tutup ölçmek için ama çok pahali ya

Kızlar diş ağrısı çeken var mı benim diş ağrılarım başladı hiç bi çözüm de bulamadım bilgisi olan varsa paylaşır mi

Canım ben ilk gebeliğimde dişimden çok çektim hatta öyle ki sürekli kanıyordu ve beni mahvediyordu tedavide olamıyordum. doğumdan sonra gittiğimde çok geç olmuştu dişeti hastalığım varmış ve bazı gebeliklerde dişe vuruyor bunun kalsiyum eksikliği vb gibi şeylerle alakası yok. flap operasyonu ile tedavi oldum 2. gebeliğimde dişlerimde sıkıntım yok çok şükür bazen ince kanamalar oluyor ama öncekine nazaran yok gibi :)

diş köklerin sızlıyorsa kızarıyorsa kanama vb olursa mutlaka bir görün doktorlar zaten gebelik sürecinde yaabileceklerini yapıyor ya da yönlendiriyor seni
inşallah önemli bir şey değildir geçicidir çok geçmiş olsun

Decavit kocaman yaa. Benm folik yeni bitti yarin decavite baslicam ama hap yutma sorunum var. 5e 10a bolup anca yutabiliyorum. Decavitin tadini biliyo musun ?

tadı yok canım. ben yutuyorum valla 10 hapı birden atıp yutarım ilaç içerken kasmayın kendinizi ve ıslatmayın hapı eriyince kötü tadı çıkıyor meydana bol suyla tek seferde yutarsanız daha kolay olur

bak takiplerini yapıyorlar demek ki diğer ay gidersin o zaman bende bayramdan sonra gideceğim aşı için

benim adamda aynı erkeklere kalırsak yandık ki ne yandık biz gidicez peşimizden onları sürüklücez bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…