- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.321
1kere novalgin yutarken cesaretlenmistim butun yutayim dedim 2 saat kendimi ikna ettim anaamm bogazima bi takildi boguluyodum ama bi sor bana yemekleri falan nasil yutuyorumtadı yok canım. ben yutuyorum valla 10 hapı birden atıp yutarımilaç içerken kasmayın kendinizi ve ıslatmayın hapı eriyince kötü tadı çıkıyor meydana bol suyla tek seferde yutarsanız daha kolay olur
Ay inşallah ya çok çok emsinler :) emmeyen bebek de sıkıntı her gece mama hazırlamak falan zordur ya.Emmeyen bebek annelerinin gogsunde agri yaparmis sut o yuzden gerekliymis galiba. Ins cork cork emer bebeklerimiz
Kizlar bizim kasim basi beklenio dogum. Oglum olcak insallah. Ben ve akrabalarimizin aldiklarini sizlere soyliyim ama ilk gebeligm oldugu icinde bilgisizim tecrubesizim sadece heycanli ve hevesliyim :) suan icin aldiklarimiz besik ve yastigi nevresim takimlari koruyucu kiliflari alezi fln,bebek arabasi ve icinin yatagi yastigi,puset,1tane yenidogan takimi 2 tane zibin takimi,5 6 tane minnak coraplar,8 10 tane hirka kolsuz orgu,tulumlar 5 6 tane 5li takim olanlardan,emzik 2 tane,biberon 1tane minnak su icin 1 tane normal cam biberon,gogus pompasi,bebek cantasi, battaniye penye ve orgu,kendime elbise logusa pijamasi... galiba bu kadardi. Benm bilmedigim sey bu kiyafetlerden baska kiyafet disinda neler aliniyo bebek ve anne icin ?
Hem zor hem anne sutu saglikli yaa bide anneyle bebegin en yakin oldugu an. Benm kopegimin yavrusu oldu nasil emiyo boyle cork cork sesi geliyo o kdr ozeniyodumki benmde bebegm olsa bende boyle beslesem diyeAy inşallah ya çok çok emsinler :) emmeyen bebek de sıkıntı her gece mama hazırlamak falan zordur ya.
İnşallah emerler ya anne sütü gibisi varmı kızımda çok istedim ama tutmadı bende sağarak içirmiştim ama en fazla 2.3 ay sağarak süt geldi inşallah bebegim sağsalim doğar annesini emer bende Kolay kolay kesmem memeden kendi ne zaman bırakırsa bırakır bugün kontrolüm vardı bebegimi gördüm oturuyordu 15 gün sonra cinsiyetini öğrenecem çok heyecanlıyım
ehh şekerim sen nerdeyse tamamlamışın alışverişi zatenAy bak sen sayinca aklima geldi. Burun aspiratoru aldik,kuvet file fln da aldik. Tirnak makasi fln kolay is bide gecen gun kipada bi reyon gordum bebek pudrasi pisik kremi sampuani hepsini bi yere koymuslar onlari almakta kolay. Bi ates olcer zor geliyo o da bu silah gbi olanlardan almak istiyorum alnina tutup ölçmek için ama çok pahali ya
Ay insallah yaa... benm bebekte 1 aydir kafa asagida yatiyo :) ama artik hergun hareketlerini hissediyorum ya cok duygulaniyorum yaaa gozlerim doldu bak yine Rabbime sonsuz sukurler olsun bizlere bu duyguyu yasattigi icin. Ben hastaydim olmaz diye dusunup aglarken hemen nasip oldu. Sukurler olsun Allah im saglkla dogup uzun omurler nasip etsin insallah.İnşallah emerler ya anne sütü gibisi varmı kızımda çok istedim ama tutmadı bende sağarak içirmiştim ama en fazla 2.3 ay sağarak süt geldi inşallah bebegim sağsalim doğar annesini emer bende Kolay kolay kesmem memeden kendi ne zaman bırakırsa bırakır bugün kontrolüm vardı bebegimi gördüm oturuyordu 15 gün sonra cinsiyetini öğrenecem çok heyecanlıyım
Ay canm yaaa emsinler tabi annelerini yerim ben butun bebekleri :) benmki dogsunda isircam koparcam heryerini. Bazen kipirdadignda karnmi koparip yiyesim geliyoanne sütü en sağlıklısı emzirmek ayrı bir huzur veriyor inanın ben oğlumda emzirmek için 1.5 ay uğraştım ve 3.5 yaşına kadar emzirdim rabbim bunda da nasip eder inşallah çok bambaşka bi duygu rabbim bütün bebekleri anne sütü alsın inşallah çok önemli
Kiz bize kalsa bizde alamazdik hemen bunları ama dede anneanne fln alinca yok demedik cnku yeni evliyz durum malum borç fln hepsini kabul ettimehh şekerim sen nerdeyse tamamlamışın alışverişi zatenevet onlar pahalı ama illa onu istiyosan indirimleri takip edebilirsin.. şöyle bi kendime bi sana baktım da off ne çok işim var, bana hediye gelen 1 peluş battaniye ve 1 pijama takımı dışında hiç bişeyimiz yok
ay ne güzel şeymiş o öyle, bebek kısmetiyle gelmiş, sağolsunlar ne güzel düşünüp almışlar, bizde daha tık yokKiz bize kalsa bizde alamazdik hemen bunları ama dede anneanne fln alinca yok demedik cnku yeni evliyz durum malum borç fln hepsini kabul ettimoylelikle bu kdr sey alinmis oldu
Süt sağma makinesi şart mı onu düşünüyorum ben de. Yani ben bebekten sonra inşallah ücretsiz izne ayrılmak istiyorum, çalışmayan bir kadın için de gerekli mi?
Emmeyen bebek annelerinin gogsunde agri yaparmis sut o yuzden gerekliymis galiba. Ins cork cork emer bebeklerimiz
2 li yapıldı üçlüye gerek görülmedi 4 lü tarama testinde omurilik açıklığı vs gibi şeylere bakılıyor3lu yaptirmis miydin ? Bana 2li 3lu yapildi ay bide 4 lu var deme :)
Ay insallah yaa... benm bebekte 1 aydir kafa asagida yatiyo :) ama artik hergun hareketlerini hissediyorum ya cok duygulaniyorum yaaa gozlerim doldu bak yine Rabbime sonsuz sukurler olsun bizlere bu duyguyu yasattigi icin. Ben hastaydim olmaz diye dusunup aglarken hemen nasip oldu. Sukurler olsun Allah im saglkla dogup uzun omurler nasip etsin insallah.
Ay canm yaaa emsinler tabi annelerini yerim ben butun bebekleri :) benmki dogsunda isircam koparcam heryerini. Bazen kipirdadignda karnmi koparip yiyesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?