- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.341
Eki Görüntüle 2005456 Göbüşümün son hali
Hemsiremiz dediki kızlar günde en az iki tane ceviz yemen lazım folik asiti bıraktık ya cevizde varmış en çok.. kirilmamis cevizini cantanda bulundur hep dedi ben yemiyordum hamileligimin başında yedim sadece sonra bulantı koku vs. derken unuttum tekrar baslayayim :)
Eki Görüntüle 2005456 Göbüşümün son hali
2 li yapıldı üçlüye gerek görülmedi 4 lü tarama testinde omurilik açıklığı vs gibi şeylere bakılıyor
Canm bende hamis mayosu baktim ama 1 2 kere icin gereksiz gordum buyuk beden aldim etekli olanindan sdce askisini kisaltcam ve cok rahat. Gobegimde var 1 aya braz daha cikar diye 44olurken 46aldim mesela. Likrali oldugu icin hepsi oturuyo ztn ustune ama 1beden buyuk al ki esneme payi dahha cok olsun.kızlar yaa şöyle uygun fiyatlı hamile mayosu nerden bulabilirim? nette bakıyorum doğru düzgün bişey yok, ben mümkünse etekli istiyorum hele etekli modeller daha az.. ya da acaba büyük beden mayo alsam yine de kullanabilir miyim, daha önce kullanan oldu mu?
Bizim esimin ailesi yok malesef o yzden tek basina kredi ile yapti dugunumuzu fln o yuzden borc var hala oduyoruz 6 aylik evliyiz ve sansimiza 5 aylk hamileyim. Benmde babam yok annem var ama 2.esi var suan yanimzda sagolsunlar 2side baya harcama yapiyolar bizim icin. O yuzden erken almaya basladik sonra alamayiz diye :) ozellkle besik ve bebek arabasi cok isime geldi. Bez isinide simdiden tek tek aliyorum. Rabbim saglik versin hepsi olur insallahay ne güzel şeymiş o öyle, bebek kısmetiyle gelmiş, sağolsunlar ne güzel düşünüp almışlar, bizde daha tık yokçok şükür gerçi bizim borç harç yok ama böyle büyüklerin bişeyler aldığını görünce özeniyorum..
Ben hep giyerim hatta yazın başka renk gymemsüpersin canım maşallah size. ya ben hayatım boyunca beyaz pantalon giyemedim nasıl kullanıyorsunuz? leke vs olmuyor mu?
sağol canımçok şükür canım çok sevindim benimde temiz çıktı 4lü sonucum
sağol canım
Çok sevindim seninde sorunsuz çıkmasına hepimiz böyle güzel haberler verelim inşallah
3 lü yaptırmamıştın dimi
Arkadaşlar merhaba :)
Şimdi doktordan geldik kontrolümüz vardı ve herşey çok iyi dedi 3-4 gün önden gidiyormuş ama önden geriden pekte önemsemedim açıkçası bunu ama herşey iyi dedi :) ve 4'lü test yaptırmam gerektiğini söyledi ben pek sıcak bakmadım ama eşim özellikle istedi yaptırmamı haftaya alacağım sonuçları :)
kızlarrr yeni evliyim , evlilik hayatına yeni alışabiliyorum ve üstüne de gebelik..
şimdi eşim dedi ki cuma ya da cumartesi anneleri babaları cagıralım hep beraber olalım bizde iftara, ben yardım ederim vs dedi ama, ne kadar etmeye calışsada yardım edemiyo bizim yaptıgımız gibi olmuyo =) ve benim gün sonunda gercekten belim kopuyo oluyo ve gelen misafire karşı da ruh gibi oluyorum cünkü yatmak istiyo oluyorum,zaten haftaiçi çalışıyorum haftasonuda temizlik mi yemek mi hangisine koşucagını sasırıyo insan düzenimi oturtamadım daha o konuda, sanırım anlayamıyo ama bugün söyledim hamileyim ve biz davet etmesekte olur yoruluyorum dedim , misafir sevmeyen kötü kadın olmamışmdır inşallah
Bu eleviti içmek benim için gittikçe zor hal almaya başladı. Ağzıma atar atmaz öğürmeye falan başlıyorum. Yutana kadar can çekişiyorum. Sonrasında da ağzımda o iğrenç tat.
ehh şekerim sen nerdeyse tamamlamışın alışverişi zatenevet onlar pahalı ama illa onu istiyosan indirimleri takip edebilirsin.. şöyle bi kendime bi sana baktım da off ne çok işim var, bana hediye gelen 1 peluş battaniye ve 1 pijama takımı dışında hiç bişeyimiz yok
Evet yaa ne kadar pahalı dimi hamile mayoları, ben yillarca kullanacağım mayolarıma bile o kadar para vermiyorumCanm bende hamis mayosu baktim ama 1 2 kere icin gereksiz gordum buyuk beden aldim etekli olanindan sdce askisini kisaltcam ve cok rahat. Gobegimde var 1 aya braz daha cikar diye 44olurken 46aldim mesela. Likrali oldugu icin hepsi oturuyo ztn ustune ama 1beden buyuk al ki esneme payi dahha cok olsun.
Bizim esimin ailesi yok malesef o yzden tek basina kredi ile yapti dugunumuzu fln o yuzden borc var hala oduyoruz 6 aylik evliyiz ve sansimiza 5 aylk hamileyim. Benmde babam yok annem var ama 2.esi var suan yanimzda sagolsunlar 2side baya harcama yapiyolar bizim icin. O yuzden erken almaya basladik sonra alamayiz diye :) ozellkle besik ve bebek arabasi cok isime geldi. Bez isinide simdiden tek tek aliyorum. Rabbim saglik versin hepsi olur insallah
Hahahha canım benim yaa, dert etme bunları, yorulman ve dinlemek istemen çok normal, onların sizi çağırması lazım.. Ama bak eşin de illa birlikte olalım derse o da iyi niyetli sonuçta güzel şeyler bunlar.. Mesela pide yaptırın,hatta içini sen kolay bi sekilde hazırlayabilirsin cok da ucuza mal oluyo.. Bi corba yapsan önden.. Ne bileyim eşin salata yapar, sonuçta senin durumun malum kimse senden cok sey beklemez.. Maksat birlikte olmak değil mi, hem sen yorulmamis olursun hem esinin gönlü olur..kızlarrr yeni evliyim , evlilik hayatına yeni alışabiliyorum ve üstüne de gebelik..
şimdi eşim dedi ki cuma ya da cumartesi anneleri babaları cagıralım hep beraber olalım bizde iftara, ben yardım ederim vs dedi ama, ne kadar etmeye calışsada yardım edemiyo bizim yaptıgımız gibi olmuyo =) ve benim gün sonunda gercekten belim kopuyo oluyo ve gelen misafire karşı da ruh gibi oluyorum cünkü yatmak istiyo oluyorum,zaten haftaiçi çalışıyorum haftasonuda temizlik mi yemek mi hangisine koşucagını sasırıyo insan düzenimi oturtamadım daha o konuda, sanırım anlayamıyo ama bugün söyledim hamileyim ve biz davet etmesekte olur yoruluyorum dedim , misafir sevmeyen kötü kadın olmamışmdır inşallah
Bi annem yardmcı oluyo ya onuda cok yormak istemiyorum, kv hiç bi işe yaramıyo acıkcası, bekar görümcemde öyle ve hepsine cok yakınım ev olarak ,bi ihtiyacın var mı bile demediler bütün bu evlilik sürecinde herşeyi kendimiz yaptık bi borcam bile almadılar manevi olarakta destek yok, dolayısıyla mesafeliyim ben :/bizimde paylaşım alanımız çok kısıtlandı eşime ayak uyduramıyorum. eve git yemek yap kaldır sonrasında tv başına bile oturamıyorum. ama bugün dışarı çıkalım dedim yemek yiyeceğiz biraz vakit geçirmek iyi olacak. bu arada aileleriniz gelsin iftara biri ana yemek bir pilav yapsın sen çorbayla salata yaparsın yorulmazsınız. valla ben ilk evlendiğimde çok meraklıydım yemeğe çağırmaya ama kayınvalidemin izin günleri hep hafta içine denk gelirdi saolsun yapıp getirirdi ana yemeğiben işten gelince pilav yapardım salata meze yapardım oturup yerdik maksat bir arada olalım ama şimdi gece vardiyasında çalışıyor bir tatili var yormak istemiyorum
Valla şekerim ben de şimdiden bisey alma taraftari değilim ama son aya da birakmicam, ağustos eylül gibi alırım diyorum.. Zor gerçekten, hem bi sürü incik cincik var hem masraflı.. Ama şimdiden almasan bile kenari para atabilirsin..Annemin ordugu battaniyeler ve aldigi zibinlar disinda hic biseyimiz yok bizimde :) cok merakliyim hemen alayim diye ama cinsiyetini ogrenemedik daha herkes son aylarda al diyorda kolay mi sifirdan esya dizmek hic biseyi olmayan bebege. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?