2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

canım ben hamileliğimin başında 2 adet yiyordum şimdi 4 adede çıkardım mutlaka ye hem güzel ara öğün oluyor hem zeki bebişlerimiz olsun ayrıca anneye de çok yararı var unutkanlığı falan önlüyor

Canm bende hamis mayosu baktim ama 1 2 kere icin gereksiz gordum buyuk beden aldim etekli olanindan sdce askisini kisaltcam ve cok rahat. Gobegimde var 1 aya braz daha cikar diye 44olurken 46aldim mesela. Likrali oldugu icin hepsi oturuyo ztn ustune ama 1beden buyuk al ki esneme payi dahha cok olsun.
Bizim esimin ailesi yok malesef o yzden tek basina kredi ile yapti dugunumuzu fln o yuzden borc var hala oduyoruz 6 aylik evliyiz ve sansimiza 5 aylk hamileyim. Benmde babam yok annem var ama 2.esi var suan yanimzda sagolsunlar 2side baya harcama yapiyolar bizim icin. O yuzden erken almaya basladik sonra alamayiz diye :) ozellkle besik ve bebek arabasi cok isime geldi. Bez isinide simdiden tek tek aliyorum. Rabbim saglik versin hepsi olur insallah

kızlarrr yeni evliyim , evlilik hayatına yeni alışabiliyorum ve üstüne de gebelik..
şimdi eşim dedi ki cuma ya da cumartesi anneleri babaları cagıralım hep beraber olalım bizde iftara, ben yardım ederim vs dedi ama, ne kadar etmeye calışsada yardım edemiyo bizim yaptıgımız gibi olmuyo =) ve benim gün sonunda gercekten belim kopuyo oluyo ve gelen misafire karşı da ruh gibi oluyorum cünkü yatmak istiyo oluyorum,zaten haftaiçi çalışıyorum haftasonuda temizlik mi yemek mi hangisine koşucagını sasırıyo insan düzenimi oturtamadım daha o konuda, sanırım anlayamıyo ama bugün söyledim hamileyim ve biz davet etmesekte olur yoruluyorum dedim , misafir sevmeyen kötü kadın olmamışmdır inşallah

Arkadaşlar merhaba :)
Şimdi doktordan geldik kontrolümüz vardı ve herşey çok iyi dedi 3-4 gün önden gidiyormuş ama önden geriden pekte önemsemedim açıkçası bunu ama herşey iyi dedi :) ve 4'lü test yaptırmam gerektiğini söyledi ben pek sıcak bakmadım ama eşim özellikle istedi yaptırmamı haftaya alacağım sonuçları :)

yaptır bence tatlım bu da bambaşka bir şey için omur açıklığına bakılıyor

bizimde paylaşım alanımız çok kısıtlandı eşime ayak uyduramıyorum. eve git yemek yap kaldır sonrasında tv başına bile oturamıyorum. ama bugün dışarı çıkalım dedim yemek yiyeceğiz biraz vakit geçirmek iyi olacak. bu arada aileleriniz gelsin iftara biri ana yemek bir pilav yapsın sen çorbayla salata yaparsın yorulmazsınız. valla ben ilk evlendiğimde çok meraklıydım yemeğe çağırmaya ama kayınvalidemin izin günleri hep hafta içine denk gelirdi saolsun yapıp getirirdi ana yemeği ben işten gelince pilav yapardım salata meze yapardım oturup yerdik maksat bir arada olalımama şimdi gece vardiyasında çalışıyor bir tatili var yormak istemiyorum

Bu eleviti içmek benim için gittikçe zor hal almaya başladı. Ağzıma atar atmaz öğürmeye falan başlıyorum. Yutana kadar can çekişiyorum. Sonrasında da ağzımda o iğrenç tat.

Neden canim kapsul cok buyuk diye mi ben de elevit kullaniyorum bazen yemek boruma takiliyo icerken bol suyla beraber yutuyorum ben daha cok gyno ferro da zorlaniyorum anam o ne oyle yaaa kocaman bi kapsul

Annemin ordugu battaniyeler ve aldigi zibinlar disinda hic biseyimiz yok bizimde :) cok merakliyim hemen alayim diye ama cinsiyetini ogrenemedik daha herkes son aylarda al diyorda kolay mi sifirdan esya dizmek hic biseyi olmayan bebege. :))

Evet yaa ne kadar pahalı dimi hamile mayoları, ben yillarca kullanacağım mayolarıma bile o kadar para vermiyorum ay büyük bedenlerin olmasına sevindim ben de onlardan bakarım çok sağol..

Anladım canım, Allah kolaylık versin inşallah, Allah anacığına sağlık uzun omur versin.. Bizim çok şükür borcumuz olmadı ailelerimiz verdi, bi yandan bizim için rahatlık oldu ama diger taraftan ben öğretmenim ama atanamadim henüz, mezun olur olmaz evlendim, hep içimde vardi evimin eşyalarını kendi paramla alcam diye ve ne bileyim keşke yapabilseydim bunu..

T tulperde offf adana ve sicak bilmezmiyim. Kizima hamileyken ne cektiydim ben.

Yushus canim cok gecmis olsun aklina hemen kotuyu getirme dunku yediklerinden belki de siskinlik oldu. Maden suyu ictin mi. Sabirla bekle bakalim yarini insallah bisey yoktur.

ss_sinem Tatlim hamile mayosu alman sart degil ki. 1-2beden buyuk al hamilelikten sonra daraltirirsin. Benimde elbise mayom var. Gecenlerde bu gobekle olacak mi acaba diye denedim gayet de guzel oldu yani hic sikmadi esnedigi icin rahattim. Bugun carsiya indim gozume takildilar 60 tlyede vardi 160tlyede.

Kızlar eleviti bende içemiyordum mide bulantısı yapıyordu artı mide bulantısı şimdi Yen'i bi ilaç yazdı bu hem daha ii miş bağırsakları düzenliyor artı kramplara da ii geliyormuş hem küçük tutarken sıkıntı olmuyo mide bulantısı da yapmıyor tavsiye ederim vinalacimmunitum die bi ilaç devlet karşılamıyor ama çok pahalı değil arkadaşlar

Hahahha canım benim yaa, dert etme bunları, yorulman ve dinlemek istemen çok normal, onların sizi çağırması lazım.. Ama bak eşin de illa birlikte olalım derse o da iyi niyetli sonuçta güzel şeyler bunlar.. Mesela pide yaptırın,hatta içini sen kolay bi sekilde hazırlayabilirsin cok da ucuza mal oluyo.. Bi corba yapsan önden.. Ne bileyim eşin salata yapar, sonuçta senin durumun malum kimse senden cok sey beklemez.. Maksat birlikte olmak değil mi, hem sen yorulmamis olursun hem esinin gönlü olur..

Bi annem yardmcı oluyo ya onuda cok yormak istemiyorum, kv hiç bi işe yaramıyo acıkcası, bekar görümcemde öyle ve hepsine cok yakınım ev olarak ,bi ihtiyacın var mı bile demediler bütün bu evlilik sürecinde herşeyi kendimiz yaptık bi borcam bile almadılar manevi olarakta destek yok, dolayısıyla mesafeliyim ben :/

Annemin ordugu battaniyeler ve aldigi zibinlar disinda hic biseyimiz yok bizimde :) cok merakliyim hemen alayim diye ama cinsiyetini ogrenemedik daha herkes son aylarda al diyorda kolay mi sifirdan esya dizmek hic biseyi olmayan bebege. :))
Valla şekerim ben de şimdiden bisey alma taraftari değilim ama son aya da birakmicam, ağustos eylül gibi alırım diyorum.. Zor gerçekten, hem bi sürü incik cincik var hem masraflı.. Ama şimdiden almasan bile kenari para atabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…