- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.361
Bi annem yardmcı oluyo ya onuda cok yormak istemiyorum, kv hiç bi işe yaramıyo acıkcası, bekar görümcemde öyle ve hepsine cok yakınım ev olarak ,bi ihtiyacın var mı bile demediler bütün bu evlilik sürecinde herşeyi kendimiz yaptık bi borcam bile almadılar manevi olarakta destek yok, dolayısıyla mesafeliyim ben :/
kızlarrr yeni evliyim , evlilik hayatına yeni alışabiliyorum ve üstüne de gebelik..
şimdi eşim dedi ki cuma ya da cumartesi anneleri babaları cagıralım hep beraber olalım bizde iftara, ben yardım ederim vs dedi ama, ne kadar etmeye calışsada yardım edemiyo bizim yaptıgımız gibi olmuyo =) ve benim gün sonunda gercekten belim kopuyo oluyo ve gelen misafire karşı da ruh gibi oluyorum cünkü yatmak istiyo oluyorum,zaten haftaiçi çalışıyorum haftasonuda temizlik mi yemek mi hangisine koşucagını sasırıyo insan düzenimi oturtamadım daha o konuda, sanırım anlayamıyo ama bugün söyledim hamileyim ve biz davet etmesekte olur yoruluyorum dedim , misafir sevmeyen kötü kadın olmamışmdır inşallah
Sağol cnm. Benimde inip çıkıyordu sonunda kaldı böyleoy maşallah size pek tatlısınız bizde yok o kadar benim indi biraz karnı gazlar gitti sanırım
Ay hadi inşallah benim de içime sinen ucuz bisey bulabilirim.. İşin kötüsü kendi mayolarimi da izmirde bırakmıştım, şu an diyarbakirdayim ve burda lazim olmaz diye, dolayisiyla deneyemiyorum da.. Gerçi onlar normal mayo, ben simdi etekli dusunuyom, kocaman olan popisimi gizlemem lazim@tulperde offf adana ve sicak bilmezmiyim. Kizima hamileyken ne cektiydim ben.
Yushus canim cok gecmis olsun aklina hemen kotuyu getirme dunku yediklerinden belki de siskinlik oldu. Maden suyu ictin mi. Sabirla bekle bakalim yarini insallah bisey yoktur.
ss_sinem Tatlim hamile mayosu alman sart degil ki. 1-2beden buyuk al hamilelikten sonra daraltirirsin. Benimde elbise mayom var. Gecenlerde bu gobekle olacak mi acaba diye denedim gayet de guzel oldu yani hic sikmadi esnedigi icin rahattim. Bugun carsiya indim gozume takildilar 60 tlyede vardi 160tlyede.
Aynı bizimki de öyle hiç bir işe yaramaz. Daha da kendisine beklerAYNI bizi anlattın canım kv hayırlı olsuna bile aramadı her şey annem yardımcı oluyor ama zamanın zamanı var diyorum başka bişey demiyorum
AhahahaAy hadi inşallah benim de içime sinen ucuz bisey bulabilirim.. İşin kötüsü kendi mayolarimi da izmirde bırakmıştım, şu an diyarbakirdayim ve burda lazim olmaz diye, dolayisiyla deneyemiyorum da.. Gerçi onlar normal mayo, ben simdi etekli dusunuyom, kocaman olan popisimi gizlemem lazimilk fırsatta büyük beden mayo denicem, ohh icim rahatladı, deniz manyağıyım ne etcem diye dusunuyodum.. Sağol şekerim
Hahhaha ay ben de 8 kilo aldim yaaAhahahahaklisin popisler baya buyudu ki ben 7 kilo aldim daha simdiden. Resmen arkamda benden bagimsiz hareket eden cisim oldu Elbise mayolar cok guzel gizliyor.
@tulperde offf adana ve sicak bilmezmiyim. Kizima hamileyken ne cektiydim ben.
Yushus canim cok gecmis olsun aklina hemen kotuyu getirme dunku yediklerinden belki de siskinlik oldu. Maden suyu ictin mi. Sabirla bekle bakalim yarini insallah bisey yoktur.
ss_sinem Tatlim hamile mayosu alman sart degil ki. 1-2beden buyuk al hamilelikten sonra daraltirirsin. Benimde elbise mayom var. Gecenlerde bu gobekle olacak mi acaba diye denedim gayet de guzel oldu yani hic sikmadi esnedigi icin rahattim. Bugun carsiya indim gozume takildilar 60 tlyede vardi 160tlyede.
Bi annem yardmcı oluyo ya onuda cok yormak istemiyorum, kv hiç bi işe yaramıyo acıkcası, bekar görümcemde öyle ve hepsine cok yakınım ev olarak ,bi ihtiyacın var mı bile demediler bütün bu evlilik sürecinde herşeyi kendimiz yaptık bi borcam bile almadılar manevi olarakta destek yok, dolayısıyla mesafeliyim ben :/
AYNI bizi anlattın canım kv hayırlı olsuna bile aramadı her şey annem yardımcı oluyor ama zamanın zamanı var diyorum başka bişey demiyorum
Bosver kiz Allah saglik versin. Atanirsin insallah. Bende hastanede calisiyodum ama sonra cikmistim simdi hamileyim ve 10 yerden aradilar is icin :) bende simdi calismiyorm kasik agrim oluyo ztn zor olur gibi geliyo. Borcumuz var fln ama yinede yetiyoruz kendimize. Allah kimseye muhtac etmesin insallah hayat zorEvet yaa ne kadar pahalı dimi hamile mayoları, ben yillarca kullanacağım mayolarıma bile o kadar para vermiyorumay büyük bedenlerin olmasına sevindim ben de onlardan bakarım çok sağol..
Anladım canım, Allah kolaylık versin inşallah, Allah anacığına sağlık uzun omur versin.. Bizim çok şükür borcumuz olmadı ailelerimiz verdi, bi yandan bizim için rahatlık oldu ama diger taraftan ben öğretmenim ama atanamadim henüz, mezun olur olmaz evlendim, hep içimde vardi evimin eşyalarını kendi paramla alcam diye ve ne bileyim keşke yapabilseydim bunu..
Maalesef bazı aileler böyle oluyor. Ben geline kvlik yapanları hiç anlamıyorum zaten. Sende gelinsin yani. Sen yaşadıysan bile yaşatmaman lazım. Ya da hiç kötü bir şey görmediysen seninde öyle olman lazım ne bileyim garipler.ay nasıl insanlar var ya oğlunun bebeği sonuçta off anlamıyorum bu insanları birlikte sevgi huzur içinde yaşamak varken bazı şeyler göz ardı ediliyor ama bazıları malesef yara olarak kalıyor
Amin canım inşallah bakalım kısmet.. Oy oy bebeğin ne kısmetli, ama tabi önce sağlık canım, kendini iyi hissettiğinde yine dönersin iş hayatına.. En önemlisi zaten şükredebilmek, zor canım zor..Bosver kiz Allah saglik versin. Atanirsin insallah. Bende hastanede calisiyodum ama sonra cikmistim simdi hamileyim ve 10 yerden aradilar is icin :) bende simdi calismiyorm kasik agrim oluyo ztn zor olur gibi geliyo. Borcumuz var fln ama yinede yetiyoruz kendimize. Allah kimseye muhtac etmesin insallah hayat zor
Maalesef bazı aileler böyle oluyor. Ben geline kvlik yapanları hiç anlamıyorum zaten. Sende gelinsin yani. Sen yaşadıysan bile yaşatmaman lazım. Ya da hiç kötü bir şey görmediysen seninde öyle olman lazım ne bileyim garipler.
Evet öne doğru gidiyor yanlarda bişey yok şuanesperanzaa oyy masallah anneyede oglusunada. Benim gobisde bu kadar oldu. Bak seninde sanki yanlarin fazla cikmamis gibi. Oglana yayilmiyor onde top gibi duruyor diyolar.
MinikKelebegimm sağol canım düşündüm de haftaya zaten benim kontrolum var ben en iyisi yarın kendi doktoruma gideyim devlette sıra ile falan ugrasmayayim kalabalık oluyor bir de cinsiyeti de öğrenirim kısmet olursa artık bu sefer de bebişim göstermesin yani bende inatlasacagim öğrenmeyecegim doğumda sürpriz olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?