2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

AYNI bizi anlattın canım kv hayırlı olsuna bile aramadı her şey annem yardımcı oluyor ama zamanın zamanı var diyorum başka bişey demiyorum

Bende tam cagir herkesi gelin beraber yapalim yiyelim icelim de diyecektim ama sonra mesafeli durdugunu soylemissin onu gordum. Bosver tatlim o zaman hic sıkma canini esine uygun bir dille durumunu anlat sen. Ya da olmadi sineminde dedigi gibi icini aksamdan hazirlayip firina lahmacun pide biseyler yaptir corba salata icecekler kolay olur zorlamaz seni.

Ay hadi inşallah benim de içime sinen ucuz bisey bulabilirim.. İşin kötüsü kendi mayolarimi da izmirde bırakmıştım, şu an diyarbakirdayim ve burda lazim olmaz diye, dolayisiyla deneyemiyorum da.. Gerçi onlar normal mayo, ben simdi etekli dusunuyom, kocaman olan popisimi gizlemem lazim ilk fırsatta büyük beden mayo denicem, ohh icim rahatladı, deniz manyağıyım ne etcem diye dusunuyodum.. Sağol şekerim

Ahahaha haklisin popisler baya buyudu ki ben 7 kilo aldim daha simdiden. Resmen arkamda benden bagimsiz hareket eden cisim oldu Elbise mayolar cok guzel gizliyor.

Ahahaha haklisin popisler baya buyudu ki ben 7 kilo aldim daha simdiden. Resmen arkamda benden bagimsiz hareket eden cisim oldu Elbise mayolar cok guzel gizliyor.
Hahhaha ay ben de 8 kilo aldim yaa 25kiloyla tamamlicam herhalde hamileliği yanaklarim zaten dolgundular, şimdi poğaça kıvamına geldiler, sona doğru vakfıkebir ekmeğine dönecek hadi hayırlısı

Biraz uyumuşum baya konusmusunuz maasallah.sut pompası kesinlikle olması gerekenler arasında bence.ben medellanjn elektrikli pompasını almıştım çok memnun kaldım,çalıştığım zaman süt bırakıp gidiyordum hafta içleri.bazen çarşı pazar gidecekken sagip biberonla vermesi kolay oluyor.bir de en önemlisi süt artışını sağlıyor.ne kadar sagilirsa o kadar çoğalıyor sut.arz talep işi. Ben de alışverişi eylülden sonra yapmayı planlıyorum insalalh.simdi hava çok sıcak bir de kış bebeği olcak bizimkiler kıyafet hep yazlık var.battaniye fln belki olabilir ama sürekli yeni modeller çıkıyor .Eylül'de başlama taraftariyim.sadece cok beğendiğim şeyler olursa alırım denk geldikçe diye dusunuyorum yaz için.

valla bana 1-2 bedende olmadı ben biraz daha bekleyip mayo alayım diyorum karnım iyice belli olsun normalde 36 üst 38 alt giyiyordum bikinide ama mayoda 40 bile olmadı çok sıktı en güzeli denize gideceğim zaman almak dedim almadım

tatlım o zaman eşine iyi değilim de geç hiç sıkma tatlı canını. ama illa üstelerse eşin onu da üzme aranız bozulmasın. bizimde en büyük kurtarıcımız pide oluyor kızlar önermiş ne güzel. iç hazırlarsın maa aile yersiniz hep birlikte.

AYNI bizi anlattın canım kv hayırlı olsuna bile aramadı her şey annem yardımcı oluyor ama zamanın zamanı var diyorum başka bişey demiyorum

ay nasıl insanlar var ya oğlunun bebeği sonuçta off anlamıyorum bu insanları birlikte sevgi huzur içinde yaşamak varken bazı şeyler göz ardı ediliyor ama bazıları malesef yara olarak kalıyor

Bosver kiz Allah saglik versin. Atanirsin insallah. Bende hastanede calisiyodum ama sonra cikmistim simdi hamileyim ve 10 yerden aradilar is icin :) bende simdi calismiyorm kasik agrim oluyo ztn zor olur gibi geliyo. Borcumuz var fln ama yinede yetiyoruz kendimize. Allah kimseye muhtac etmesin insallah hayat zor

ay nasıl insanlar var ya oğlunun bebeği sonuçta off anlamıyorum bu insanları birlikte sevgi huzur içinde yaşamak varken bazı şeyler göz ardı ediliyor ama bazıları malesef yara olarak kalıyor
Maalesef bazı aileler böyle oluyor. Ben geline kvlik yapanları hiç anlamıyorum zaten. Sende gelinsin yani. Sen yaşadıysan bile yaşatmaman lazım. Ya da hiç kötü bir şey görmediysen seninde öyle olman lazım ne bileyim garipler.

Amin canım inşallah bakalım kısmet.. Oy oy bebeğin ne kısmetli, ama tabi önce sağlık canım, kendini iyi hissettiğinde yine dönersin iş hayatına.. En önemlisi zaten şükredebilmek, zor canım zor..

ay şimdi düşündüm bende kayınvalide olcam ben gram bişi görmedim çok şükür ailelere el açmadık paramla yaptım hepsini bankada birikmişim vardı o nedenle içim rahat oğlumun evlendiğini görürsem eğer tabi bir birikim yaparım ama kesinlikle onlarında borcun altına girmesini isterim hiçbir şeye kolay sahip olmalılar annemden kalma evimiz var çok şükür ama kardeşim evlenecek olsa kesinlikle kirada oturmalı sorumluluk almalı çalışmalı eli ekmek tutmalı hele kadınların...

Bu arada ayrıntılı ultrason için fiyat sormuştu bir arkadaşımız hatırlayamadım kim olduğunu. Bugün bana 400tl dediler. Perinatolog prof bir hocaymış.

MinikKelebegimm sağol canım düşündüm de haftaya zaten benim kontrolum var ben en iyisi yarın kendi doktoruma gideyim devlette sıra ile falan ugrasmayayim kalabalık oluyor bir de cinsiyeti de öğrenirim kısmet olursa artık bu sefer de bebişim göstermesin yani bende inatlasacagim öğrenmeyecegim doğumda sürpriz olur artık

Ehehehe o kadar sabrin varsa helal olsun derim valla hadi hayirlisi olsun insallah gosterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…