- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.381
Benım içtiğim decavit ama bende cok zorlanıyorumdecavitte öyle bir şey yok.
Bu arada ayrıntılı ultrason için fiyat sormuştu bir arkadaşımız hatırlayamadım kim olduğunu. Bugün bana 400tl dediler. Perinatolog prof bir hocaymış.
Dun markette sohbet ettigim bayaninda bebisi bir turlu gostermiyormus cinsiyetini 7 aylik dedim kiz mi acaba valla bilmiyom alisveriste yapmadim sadece hastane cikisi aldim beyaz dedi. Ay cok zor onceden annelerimiz ne yapiyormus acaba. Senin bebiste insallah gosterir canim@MinikKelebegimm sağol canım düşündüm de haftaya zaten benim kontrolum var ben en iyisi yarın kendi doktoruma gideyim devlette sıra ile falan ugrasmayayim kalabalık oluyor bir decinsiyeti de öğrenirim kısmet olursa artık bu sefer de bebişim göstermesin yani bende inatlasacagim öğrenmeyecegim doğumda sürpriz olur artık
Doktor lar normal oldugunu söylüyor cnm artmadıkça şiddeti... Geçer inşallah cnmKızlar benim biraz kasık ağrım var. Ama kanama vs yok. Normal midir. Çok endişeliyim
Canım benim kızım solda genelde hatta benim yumurtlamamda soldan olduMerhabalar guzel annisler hayirli guzel gunler. Benim cinsiyeti belli olan annelere bir sorum olacak bebisiniz ne tarafta acaba sagda mi solda mi sagda ise cinsiyet ne solda ise cinsiyet ne. Ben daha dr a gitmedim cinsiyeti ogrenmek icin biraz daha bekleyeyim kesin olsun diyorum ama cok da nerak ediyorum o yuzden size sormak istedim
Ben sormuştum benim doktorum da perinatolog bir prof önerdi 500 tl dediler randevu aldım ama araştırıyorum hala biraz pahalı geldi bana..bakalım belki bu arada daha uygun ve içime sinen bir yer bulurum belki..Bu arada ayrıntılı ultrason için fiyat sormuştu bir arkadaşımız hatırlayamadım kim olduğunu. Bugün bana 400tl dediler. Perinatolog prof bir hocaymış.
Ben de öyleyim bu gidişle 25 kiloyı deviririm gibime geliyor şimdiden 10 a yaklaştım..:))Hahhaha ay ben de 8 kilo aldim yaa25kiloyla tamamlicam herhalde hamileliği yanaklarim zaten dolgundular, şimdi poğaça kıvamına geldiler, sona doğru vakfıkebir ekmeğine dönecek hadi hayırlısı
Valla aslında pek iyi değil ama napayım yiyorum.. Aslında çok da yemiyorum bence normal ama yine de alıyorum kilo.. Amaann napalim şekerim, çok şükür ki iştahsızlık bulantı vs olmadi da herşeyi yedim yani..Ben de öyleyim bu gidişle 25 kiloyı deviririm gibime geliyor şimdiden 10 a yaklaştım..:))
Ben ozelede gidiyorum devletede. Devlet ztn ucretsiz. Gecen gittigimde 17+5di bebegin omurgasina fln bakti kafasina bacagna fln bakti ama sana ayrintili yapiyorum demedi. Ozel dr uma 1 hafta snra randevum o bana 1 ay once kontrolunu kacirma ayrıntılı bakicm dedi. Ozele 90tl veriyorum 2. Kontrolum ucretsiz.Kızlar şimdi ortaya bi bomba atıyorumhani bu ayrıntılı ultrason diyoruz ya, ben gecen hafta kontrole gittiğimde doktoruma sordum, bana dediki aslında bu terim yanlış kullanılıyor, yine aynı cihazla bakılıp detaylı inceleme yapılıyor, ama hastalar ayrıntılı ultrason deyince sanki baska bi cihazmış gibi algılıyorlar.. Ben dedim ki ben hep duyuyorum insanlar başka doktorlara randevu alıp ve yüksek ücret ödeyerek bu kontrolü yaptiriyolarlarmis.. O da bunun üstüne bazı doktorlar sorumluluk almak istemiyorlar ve hastalarla da uğraşmak laf anlatmak istemiyorlar, diğer taraftan bu işi ticarete dökmüşler dedi.. Sonuç olarak benim ayrıntılı usgmi kendi doktorum ekstra hiçbir ücret almadan normal kontrol zamanımda yapıyor.. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Fehmi bey hangi hastanede canım ?Ben de bugün arayıp randevu aldım fehmi yazıcıoğlundan. O da çok iyi bir perinatologdur. 350tl dediler ücreti için de. Sen kimden randevu aldın? İstanbuldaydın diye hatırlıyorum ama :)
Benim kv eşime kız hissetmiş, eskiden hissetme varmışDun markette sohbet ettigim bayaninda bebisi bir turlu gostermiyormus cinsiyetini 7 aylik dedim kiz mi acaba valla bilmiyom alisveriste yapmadim sadece hastane cikisi aldim beyaz dedi. Ay cok zor onceden annelerimiz ne yapiyormus acaba. Senin bebiste insallah gosterir canim
Kızlar şimdi ortaya bi bomba atıyorumhani bu ayrıntılı ultrason diyoruz ya, ben gecen hafta kontrole gittiğimde doktoruma sordum, bana dediki aslında bu terim yanlış kullanılıyor, yine aynı cihazla bakılıp detaylı inceleme yapılıyor, ama hastalar ayrıntılı ultrason deyince sanki baska bi cihazmış gibi algılıyorlar.. Ben dedim ki ben hep duyuyorum insanlar başka doktorlara randevu alıp ve yüksek ücret ödeyerek bu kontrolü yaptiriyolarlarmis.. O da bunun üstüne bazı doktorlar sorumluluk almak istemiyorlar ve hastalarla da uğraşmak laf anlatmak istemiyorlar, diğer taraftan bu işi ticarete dökmüşler dedi.. Sonuç olarak benim ayrıntılı usgmi kendi doktorum ekstra hiçbir ücret almadan normal kontrol zamanımda yapıyor.. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Evet cnm aynı şeyi gecen hafta doktorum da söyledi .konuştuk sormuştum ayrıntılı ultrason diye aynısı suan kullandığımız ben xaten inceleyecegim eğer bi sorun görürsem perinataloga sevkedicem detaylı inceleme isticem ekstra bi ücrete gerek yok merak etme onlarda aynı cihazdan bakıyorlar dedi bn de doktorum dinlemeye karar verdimKızlar şimdi ortaya bi bomba atıyorumhani bu ayrıntılı ultrason diyoruz ya, ben gecen hafta kontrole gittiğimde doktoruma sordum, bana dediki aslında bu terim yanlış kullanılıyor, yine aynı cihazla bakılıp detaylı inceleme yapılıyor, ama hastalar ayrıntılı ultrason deyince sanki baska bi cihazmış gibi algılıyorlar.. Ben dedim ki ben hep duyuyorum insanlar başka doktorlara randevu alıp ve yüksek ücret ödeyerek bu kontrolü yaptiriyolarlarmis.. O da bunun üstüne bazı doktorlar sorumluluk almak istemiyorlar ve hastalarla da uğraşmak laf anlatmak istemiyorlar, diğer taraftan bu işi ticarete dökmüşler dedi.. Sonuç olarak benim ayrıntılı usgmi kendi doktorum ekstra hiçbir ücret almadan normal kontrol zamanımda yapıyor.. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ehehehe o kadar sabrin varsa helal olsun derim vallahadi hayirlisi olsun insallah gosterir.
inşallah kızlar yaaa çatlatacak beni sıpaDun markette sohbet ettigim bayaninda bebisi bir turlu gostermiyormus cinsiyetini 7 aylik dedim kiz mi acaba valla bilmiyom alisveriste yapmadim sadece hastane cikisi aldim beyaz dedi. Ay cok zor onceden annelerimiz ne yapiyormus acaba. Senin bebiste insallah gosterir canim
Ben sormuştum benim doktorum da perinatolog bir prof önerdi 500 tl dediler randevu aldım ama araştırıyorum hala biraz pahalı geldi bana..bakalım belki bu arada daha uygun ve içime sinen bir yer bulurum belki..
Canim elevitle aynı içeriğe sahip decavit var. Aile Hekimliginde ucretsiz veriyorlar. Ben domuz jelatini lafını duyunca yazdırmak için gittim hemşire hemen verdi bittikce gelir alırsın dediBende de ara sıra ishallik oluyor acaba ondan mı bilemiyorum. Kontrolümüz bu ay sonuna doğru gittiğimde söylerim bende.
Bende doktor vereli çok oldu ama yeni yeni içmeye başladım zor bela. Onuda bir gün içip bir gün unutuyorum.
O zaman doktora mutlaka söylemem gerekiyor. Bu ilaç beni zorluyor daha masum ilaçlar ver bana demeliyim
Ay kizlar bugun esimle disari cikcaz dedim ya neyse ciktik yemek yedik sonra bebek arabalarina bakalim dedim bir magzaya girdik adam akilli model yoktu ama en azindan dokunarak bakarak kumas kalitesine agirligina vs bakariz dedim satici kadin geldi yanimiza hediye mi alcaniz dedi yok kendi bebgimize alcaz dedim evde mi bebeginiz dedi dedim yok hamileyim aa ben onu kilo gobegi sandim demez mi bende daha kucuk 4 aylik olduk dedim. Ben gayet saf samimi konusuyorum demesin mi ne aceleniz var son aylara yaklasin dogacagi garanti olsun diye benim salterim atti tabi agzima geleni saydim zaten sicak zaten duygusalim sinirliyim Pislik ya hala agzima gelen kufurleri saymamak icin zor tutuyorum kendimi mubarek gunde birde kotu bisi demedim ki diyor. Aptal bizde biliyoz neyin garantisi var Allaha emanet yavrularimiz Rabbim kem gozlulerden korusun insallah. Bu arada gercekten internetten degilde gorerek almak lazim asiri kalitesiz urunler var kumaslari falan berbat kucucuk araba vardi 25 kiloya kadar tasiyor dedi hic inandirici degildi.
Bende bulantı ara sıra olmasına ve kusmama rağmen kilo aldım. Bana göre de çok değildi çoğunlukla midemi bastırmak için yiyordum zaten. Çok da önemli değil nasılsa veririz minnoşlar sağlıkla gelsin yeter ki :)Valla aslında pek iyi değil ama napayım yiyorum.. Aslında çok da yemiyorum bence normal ama yine de alıyorum kilo.. Amaann napalim şekerim, çok şükür ki iştahsızlık bulantı vs olmadi da herşeyi yedim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?