Perinatolog olayını ve aynı cihazla baktıklarını hic bilmiyordum. 400 liradan aşağı yapan yer de yok. Bi sorayim bakalım doktoruma, onun fikri neymiş.
Bizim tum mobilyalarimiz ananesinden ❤ gerisi babasının kesesine bereket ❤
Geçen ikinci el bir sitede kulaktan atesolcer cihazi gordum, açılmamış kutu, garantisi var, hediye gelmis sahibi satiyormus 60 liraydi. Dayanamadım aldım
Dün kayinvalidemlere cinsiyeti söyledik. Karadenizliler malum erkek hastası. Sevinirler diye düşündüm. Ama kıyamet koptu neden hemen öğrendiğimiz gün soylememisiz! Kirildik, alindik, kustuk, vay ketumsunuz, vay içten pazarliklisiniz. Duymadigimiz laf kalmadı. Şok oldum. Iftar vakti de huzursuzluk çıkmasın diye agzimi açmadım. Bi hayırlı olsun bile demediler.
Kayinvalidem ikinci bebegini doguma gunler kala karninda kaybetmis. Her gorustugumuzde Allah'ın emri gibi mutlaka anlatiyor, cok hazırlık yapma diyor. Off içime karalar çöktü. Zaten bi garip psikolojilerdeyim
63 kiloyla başladım şu an 15.haftada 61 kiloyum. Sanırım artık yavas yavas almaya başlarım. Kilo almamak güzel ama bebek de beslensin istiyorum. Hala istahsizlik çok var. Eskisi kadar olmasa da çıkarmaya devam ediyoru.