2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bu ay hesaplamasindan hiçbirşey anlamıyorum.kaçincı haftada 5.aya girmiş oluyoruz şu anda 16+1 günlüğüm mesela

bu hesabı yeni anlamış biri olarak yazayım
17+1 haftalıkken 4 aylık oluyorsun 21+3te 5 aylık oluyorsun. hesabıda çok basit

17*7=119 +1=120 120 gün 4 ay oluyor

21*7=147+3 =150 gün o da 5 ay yapıyor

aslında ay değilde hafta hesabı en doğrusu ama dışarıdan çok fazla kaç aylıksın sorusu gelince basit mantıkla bu şekilde cevap verebilirsin

Şimdi 17.haftadamı 5.aya girmiş oluyoruz

Aynı bizimki de öyle hiç bir işe yaramaz. Daha da kendisine bekler

aman canım bana uzak olsun başka bişey istemem 5 aydır görmüyorum kafam rahat

ay nasıl insanlar var ya oğlunun bebeği sonuçta off anlamıyorum bu insanları birlikte sevgi huzur içinde yaşamak varken bazı şeyler göz ardı ediliyor ama bazıları malesef yara olarak kalıyor

maalesef canım öyle ama bunun ilerside var diyorum insan gerçekten üzülüyor 1 tane torunun var zaten 5 aydır görmüyor düşün yani

Erkeklerin aileleri böyle canım, herşeyden önce kendi haberleri olsun, herşeye hakim olsunlar... Boşver, ben alıştım artık. Diyorumki bi daha evlenirsem öksüz ve yetim birini bulucam

Bende ayrıntılı ultrason ünversite Hastanesine çektiricem fiyatı uygun 120 tl filan ama randevu alamadım hala enteresan bir randevu sistemi var sinir oluyorum doktor kafasına göre açıyor sistemi her gün iki kez arayıp istediğim tarih açıldımı diye sorguluyorum

Tetenoz aşısı olan anneler cok acıyormu gün verildi bana ayın 23 üne Merak ediyorum gerci ben her gün pıhtılaşma iğnesi oluyorum ama birde tetenoz aşısı cok fazla gelebilir diye düşünüyorum bazıları dokuyormıyormuş kollarına falan sizde durumlar nasıl

Bu sabah oldum canım. Vurduktan sonra biraz yandı ama geçti. Arada hafif ağrı hissediyorum ama çok değil.
Kalp atışlarını da duydum miniklerimin. Biraz rahatsız oldular dopplerden tepik attı ikisi de :))

Bende geldim kızlar nst istedi önce doktorum ağrılar ve şişkinlik için bı sorun çıkmadı ay bu kadar erken nst cektircegim hic aklıma gelmezdi:)

Sonra ultrasonla baktı bebiş 160 gr 18 cm olmuş kaç haftalık görünüyor sormayı unuttum daha doğrusu kendimi cinsiyete odaklamistim :))

Dusuk tehlikesi varmış çok şaşırdım bu haftalarda bile tehlike oluyor mu Progestan verdi bir hafta boyunca günde iki defa alttan alcam ( baş dönmesi yapıyordu kabusumdu bir zamanlar)
Haftaya tekrar çağırdı kontrole..

Cinsiyete gelince yine göstermedi maalesef haftaya eşim evde olucak beraber gideceğiz galiba babasını bekliyor bizimki :) sadece ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim eşimle..

utkumuz canım benimkide yine göstermedi galiba senle ben ogrenemeyecegiz ikimizde kiz istiyoruz değil mı :)) hayırlısı olsun napalim iyi olsunlar sağlıklı olsunlar yeter benim de eşim aynısını diyor bence doktor anlamıyor diyor..bende o zaman haftaya beraber gideceğiz ya yine göstermezse bebis devlet hastanesindeki doktora gideriz ordan bir de o baksın bakalım dedim doktordan mı bebekten mi :) ben kararliydim ogrenmicektim de şimdi babasıyla gitcez ya o öğrenmek ister falan yoksa inat etcektim bnde

Kızlar bu aşıları falan yani sağlık ocaklarının yapacağı şeyleri başka bir hastanede falan yaptıramıyor muyuz? Ben ikametimi değiştirmiştim ama yeni ikametle ilgili hiç bir bilgim yok

Kızlar bu aşıları falan yani sağlık ocaklarının yapacağı şeyleri başka bir hastanede falan yaptıramıyor muyuz? Ben ikametimi değiştirmiştim ama yeni ikametle ilgili hiç bir bilgim yok

e-devlet şifren yok mu canım şu an hangi sağlıkocağına bağlı olduğuna gir bak canım bence normal hastaneler yapmıyordur yapsalardı sağlık ocakları değil kendi hastanemizde olurduk aşılarımızı

Kızlar bu aminosıvısını arttırmanın yolları nelerdir 2.5 lt su içmeye çalışıyorum ama başka napabilirim
Doktorunuza sorarak gunde bir veya iki bardak kati meyve sikacaginda havuc suyu sıkıp için. Kendi ictiginiz suyla bebegin alakasi olmadigini soyleyen doktorlar var. Alakali oldugunu da soyleyenler var hangisi dogru bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…