Bende geldim kızlar nst istedi önce doktorum ağrılar ve şişkinlik için bı sorun çıkmadı ay bu kadar erken nst cektircegim hic aklıma gelmezdi:)
Sonra ultrasonla baktı bebiş 160 gr 18 cm olmuş kaç haftalık görünüyor sormayı unuttum daha doğrusu kendimi cinsiyete odaklamistim :))
Dusuk tehlikesi varmış çok şaşırdım bu haftalarda bile tehlike oluyor mu
Progestan verdi bir hafta boyunca günde iki defa alttan alcam ( baş dönmesi yapıyordu kabusumdu bir zamanlar)
Haftaya tekrar çağırdı kontrole..
Cinsiyete gelince yine göstermedi maalesef haftaya eşim evde olucak beraber gideceğiz galiba babasını bekliyor bizimki :) sadece ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim eşimle..
utkumuz
canım benimkide yine göstermedi galiba senle ben ogrenemeyecegiz ikimizde kiz istiyoruz değil mı :)) hayırlısı olsun napalim iyi olsunlar sağlıklı olsunlar yeter benim de eşim aynısını diyor bence doktor anlamıyor diyor..bende o zaman haftaya beraber gideceğiz ya yine göstermezse bebis devlet hastanesindeki doktora gideriz ordan bir de o baksın bakalım dedim doktordan mı bebekten mi :) ben kararliydim ogrenmicektim de şimdi babasıyla gitcez ya o öğrenmek ister falan
yoksa inat etcektim bnde