2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

bebeğin pozisyonuyla ilgili canım.bizimkisi açmış bacaklarını bizi bekliyordu ama benim doktorum çok güzel hareket ettiriyor bebeğimi bir bakıyom sağda bir bakıyom solda kolunu bacağını kafasını gövdesini her yerini şıp diye ultrasonda gösteriyor hemde çok hareketli olduğu halde anında ekranı donduruyor bak burası burası diye gösteriyor.bende acaba doktorları uğraşmıyor mu diye düşünmeye başladım.ya da bebişler şimdiden bu kadar inatçılar

ay kız deme öylebende 15. haftada öğrendim oğlum olacağını şimdi ayrıntılı da kız demesin sakınama 100 sefer necati bu necati dedi video kaydı var dava açarım valla

Bazı kadın doğum uzmanları da perinatoloji konusunda ihtisas yapmış olmasa da tecrübesi dolayısıyla ayrıntılı ultrason yapıyor diye biliyorum ben. Belki arkadaşın doktoru da öyledir. Ayrıntılı ultrasonu hem perinatologlar, hem radyologlar hem de kadın doğum uzmanları yapabiliyor. Riskli durumlarda genelde perinatolog incelemesi isteniyor ama sıkıntısız gebelik geçiren arkadaşlarımdan kadın doğum uzmanına yaptıranı da duymuştum. Tecrübe ve makinenin gelişmişliği yeterli oluyor sanırım. Oğlumda perinatolog incelemesi istenmişti. Şimdi gene riskli gebelik olarak adlandırıldım, gene perinatologa yönlendirdi doktorum ki kendisi kalp ve böbreklerine kadar inceledi damarlarına baktı şu kan akışının sesini dinliyoruz ya onu falan da dinletti geçen hafta. Kendisi ayrıntılıyı da yapabilirdi bence ama gene de tedbirli olalım hocamın görüşünü de alalım dedi. Sanırım annenin durumuna bağlı olarak yönlendiriliyor olabilir.

ay kız deme öylebende 15. haftada öğrendim oğlum olacağını şimdi ayrıntılı da kız demesin sakınama 100 sefer necati bu necati dedi video kaydı var dava açarım valla
Buna benzer cevremden cok hikaye duydum ona rağmen gittim mavis mavis tulumlar aldim :) en iyisi ayrintiliyi beklemek sanirim :)

Valla ben cinsiyet konusunda emin değilim doktorda üstünde durmadı onun için hemen bişeyler almak istemiyorum erkek dedi ama ne bileyim emin değilim bu ayrıntılıyı ne zaman çektiricez acaba

Kızlar bu aşıları falan yani sağlık ocaklarının yapacağı şeyleri başka bir hastanede falan yaptıramıyor muyuz? Ben ikametimi değiştirmiştim ama yeni ikametle ilgili hiç bir bilgim yok
Canım şu an benim de ikametgah boşta bir türlü ilgilenip aldıramadım hangisi gözüküyorsa şu an orada yaparlar. Bu sabah yaptılar bana. Çok karıştırma aşılardan sonra değiştirirsin

Oncelikle geçmiş olsun canım,düşük tehlikesi benim de var malesef hala.haftasonu kasılmalar olmuştu karnimda pazartesi doktrouma gittim kesinlikle eğilme yere dedi ağır kaldırma dedi.progestan yazacaktı istemedim alt üst ediyor beni.ben dikkat ederim dedim evet ben de kız istiyorum iki oğlum var ama bizim doktor perşembe erkeğe benziyor çıkıntı var net değil ama büyük ihtimal dedi,bu pazartesi gene bacaklar kapalıydı çıkıntı fkn göremiyorum dedi. Kendimk erkek fikrine alıştırmaya başladım ama hala mualkta olması beni yoruyor.herkese günde en az 3_4 kez cinsiyet belli değil diyorum , soruyorlar.cok yaramaz çocuklarımız olacak bence.simdiden bizi ne hale koyuyorlar.saglikli olsunlar da yeter ne diyelkm.klasik soruyu ben de sana sorayim tekrar doktora ne zaman gideceksin cinsiyet icinbeni etiketlemeyi unutma

Kizlar bugun tetenoz asimi oldum. Korkarak gittim ama sdce pit sesi duydum meger igneyi vurmus bitmis :) yanma aci vs suan yok yarin ne olur bilemem :) ayni anda kanda verdim dusup bayilan kadini gorunce baya korkmustum ama sukur iyi gecti :)

Bizim ikametimiz evlendigimiz yerde. Ilk evlendigimiz yere almıştık nikahtan sonra. Daha sonra benim bekarken oturduğum yere taşındık. Ikamet hala ilk evlendigim yerde ve oy kullanmaya oraya gidiyoruz ama aile hekimim burada, hep buraya gidiyorum. Ikametle alakalı olmayabilir.

bir garip oblomov merhaba kızlar bizim cinsiyet de şimdi belli oldu tüm takvimler yanıldı kızım oluyor canım beni de listeye ekleyebilirsin

tatlım senin durumunda yanlış beyana giriyor oturmadığın yerde oy kullanıyorsun senin cezan 2 katına falan çıkıyor. şikayet durumu olursa ya da bazen emniyet incelemesi bile oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…