2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doktorunuza sorarak gunde bir veya iki bardak kati meyve sikacaginda havuc suyu sıkıp için. Kendi ictiginiz suyla bebegin alakasi olmadigini soyleyen doktorlar var. Alakali oldugunu da soyleyenler var hangisi dogru bilemiyorum
doktor ablama önermiş canım bende ordan biliyorum ablam bol bol iç diyor bana ama 1 kere içtim sadeceçok üşeniyorum makineyi aç çalıştır yıka zor geliyor

Kızlar bu aminosıvısını arttırmanın yolları nelerdir 2.5 lt su içmeye çalışıyorum ama başka napabilirim

Ben dün sordum kontrolümde doktora su tabiki sağlıklı ama sıvıyı arttırmada bir etkisi yok dedi. En çok arttıran şey şekermiş ama sakın bunu dedim diye şekere abanma dedi :) Meyve falan ye ama kararında olsun o zaten sıvı yapar dedi :)

kızlar listede adı olmayan isim belirleyipte yazdırmayan ya da benim atlayıpta yazmadığım cinsiyeti belli olupta benim yazmadığım/yazdırmayan varsa danışmaya bekleniyorsunuz kimsenin bilgileri boynu bükük kalmasın siz söyleyin ben yazayım beni ekleyin mutlaka kızlar yoksa çok konuşulunca atlayabiliyorum

Kızlar ben oğlum için Kerim Mirza ismini düşündüm, ama eşim Mirza'nın daha çok doğuda tercih edilen bir isim olduğunu düşünüyor ve uygun bulmadı. Sizce de öylemi?

doktor ablama önermiş canım bende ordan biliyorum ablam bol bol iç diyor bana ama 1 kere içtim sadeceçok üşeniyorum makineyi aç çalıştır yıka zor geliyor
Ben saracoglunun videolarinda izlemistim. Nedense o adama aşırı guveniyorum. Deneyip de fayda goremedigim tek sey hamilelik bulantilari icin zencefil oldu! Diger herseyinden cok memnun kaldim.
Havuc suyu hic denemedim. Kati meyve sikacagina cok useniyorum. Zaten doktor suyu az diye birsey demedi. Haftaya kontrolum var bakalım inşallah herşey iyidir.

Ben bu konuda doktorla aynı düşünmüyorum tamam kendi doktorlarımızda kontrol ediyor ama belki cihazları da aynı olabilir fakat bu da ayrı bir uzmanlık alanı sonuçta kızımdan hatırlıyorum normal doktorun yaptığı muayeneden çok daha farklıydı damarlardaki kan akışını bile kontrol ettiğini hatırlıyorum ben randevumu aldım kızımda gittiğim doktor vefat ettiği için ona gidemiyorum acıbadem hastasinde HÜlya DEde ye gidecem bayram sonrasında nasip olursa

Bu sabah oldum canım. Vurduktan sonra biraz yandı ama geçti. Arada hafif ağrı hissediyorum ama çok değil.
Kalp atışlarını da duydum miniklerimin. Biraz rahatsız oldular dopplerden tepik attı ikisi de :))
İyi bari sevindim yaa sizin ikizmiydii

Benim 14.haftada baska bir doktor erkek demisti ama dün kendi doktoruma gittim kiza benziyor dedi kafam karisti iyice. O yüzden net birsey diyemiyorum henüz liste icin ayrintiliyi bekliycem mecbur :)

Benim 14.haftada baska bir doktor erkek demisti ama dün kendi doktoruma gittim kiza benziyor dedi kafam karisti iyice. O yüzden net birsey diyemiyorum henüz liste icin ayrintiliyi bekliycem mecbur :)
Ben anlayamıyorum bu işi. Doktorlardan mi kaynaklaniyor, cihazlardan mi, bebeğin pozisyonundan mi. 12+1de gittigim zaman doktor kesin erkek dedi. Bi dahaki kontrole henuz gitmedim ama icim icimi yiyor. 14te bile emin olamayan doktorlar varken, benimki nasil 12de kesin dedi. Insan ister istemez alışıyor sonra değişmesi çok tuhaf olur

Aynen banada kesin demisti hatta pipiyi bile gördük ama dun bisry göremedi doktor. Benim kuzenimde hamile 9 hafta var aramizda. Onlarda 15 haftalara kadar hep pipi görmüsler ultrasonda ama ayrintilida kiz oldugu kesinlesti. Kizlarda klitoris şiş gözükebiliyomus belli bir haftaya kadar onuda erkek saniyorlarmis doktorlar cikinti görünce.

Geçmiş olsun canım. Dün korkutmamak için açık yazmamıştım. Ben de benzer şikayetlerle yaklaşık 3 hafta önce gitmiştim. Benim de erken doğum riskim var, ben de açılma da başlamıştı.. Çok şükür iğne ve progestanla düzeldi şimdi. Şu an ben de progestan fitil olarak kullanıyorum. 2den 1e düşürdü doktorum bu hafta.. İnşallah vaktinde sağlıkla alırız ufaklıkları. Fazla aceleciler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…