2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Bana da doğulu ismi gibi geldi

ay valla ya kıyafet almamam sanırım iyi oldu sadece emziği mavi aldımhaziran sonunnu bekleyeyim olmadı benimde içime kurt düştü şimdi

Ayy bana pipisinin utrason fotosunu bile verdi Baya baya belli yani

Bu arada hani kasılmalar baya tehlikeli ya, mesela benim zaman zaman karnım ağrıyor ama ben kasılma mı değil mi nasıl anlayabilirim yani kasılma ağrısı nasıl oluyor, her karın ağrısında endişelenmek istemiyorum.

Canım şu an benim de ikametgah boşta bir türlü ilgilenip aldıramadım hangisi gözüküyorsa şu an orada yaparlar. Bu sabah yaptılar bana. Çok karıştırma aşılardan sonra değiştirirsin
Çok acıyor mu ya? Ben iğneden çok korkuyorum. Ama öyle böyle değil. Bir kaç kere iğne vurulmamak için hastanede ortalığı birbirine katmışlığım olmuştu.

Kızlar bu günlerde çok kasık ağrım var acaba büyüme olduğu için olabilir mi? Beyaz kokusuz akıntımda arttı. Benzer bir şey yaşayan var mı?

Şimdi ben kimsenin içine kurtt düşürmek istemem ama çok yakın bi arkadaşım 7 ay boyunca erkek bekledi 7.ayda pipi diye görünen kordon mus herkes şok tabi
Yine bi tanıdık doğumda kız beklerken erkek geliyo babası bu bizim değil filan demişti tam bi macera
İş doktorda ve bebeğin kendini göstermesin de bitiyo risk çok tabi inş bizler yaşamayız

benim kasıklarımda sızım çok fazla randevu bulamadım bulsaydım gidecektim doktora

Ya aslında ben randevu bulurum sanırım, gidebilirim ama bu zamanda kadar aman bi göreyim aman bıçak saplandı bi gideyim diye sanırım biraz şımarıklık yaptım. Yine acaba ben mi büyütüyorum diye tribe girmiyor değilim. Anlam veremedim büyüyor olabilir mi yani doktorum bıçak batmalarına rahim büyümesi demişti daha öncesinde mesela. 15 gün var daha kontrolede

Kasılmalar da her zaman tehlikeli değil canım. Yazıyorum ama sonra yanlış anlaşılacak diye korkuyorum. Bana oğlumda doktorum kasılmalar 2-3 gün sonunda geçmezse ya da gittikçe sıklaşıyorsa mutlaka gel demişti. Kasılma hissediyorsam işi gücü bırakıp dinleniyorum ben. Uzanıyorum ve takip ediyorum. Artık bebekler büyüyor, bünyemiz de yorulunca ister istemez kasılma yaşayabiliyoruz. Yalancı sancının alıştırması olarak görüyorum ben çoğunu :) korkutma sen de gözünü.
Benim hissettiğim bazen hafif ağrı hatta sızı bile denebilir eşliğinde karnımın sertleşmesi ve ardından tekrar rahatlaması. Hani kramp girer bir anda ayağına kasılırsın, aniden geçer rahatlarsın ya onun gibi düşün. Sertleşiyor karnın, ellediğin zaman tüm karnının sert olduğunu hissediyorsun. Öyle bebeğin ufakcık boyunun sertliğini hissetmekten farklı birşey. Ama mesela genelde tek tarafta ve sol tarafımda hissediyorsam gaz sancısı oluyor, ya da karnımız genişlediği için karnımın altında hafif sızı hissedebiliyorum. Bunlar kasılma ile alakalı değil. Uzun süren, gittikçe sıklaşan ya da artan ve rahatsızlık veren durumlarda doktorunuza danışın bence en iyi onlar yönlendirecektir sizi. Burda kasılmam oldu riskim oldu diye konuştuğumuzda lütfen korkmayın. Biz de ister istemez bizim durumumuzda olan ya da bu durumu geçirmiş olan kişileri duyup rahatlamak istediğimizden yazıyoruz buraya, sizleri panikletmek istemeyiz.. Ama kasılma yaşasanız bence bir gariplik var ya diye durup bi düşünürsünüz, karın ağrısından yada büyüme kaynaklı bıçak saplanması gibi ağrıdan falan farklı birşey. Ne bu yaa diyorsun ister istemez, kasılma olsa yaşadığınız başında anlamasanız bile ilerisinde illa anlarsanız. Korkmayın, içiniz rahat etmiyorsa doktora gidin zaten doktora gide gele hangisi kasılma hangisi büyüme öğreniyor insan :)

Kızlar nasılsınız ?
Çok alakasız ama paylaşmadan duramayacağım çünkü çatlayacağım eşim il içi tayin istedi ama hala açıklanmadı meraktan ölecem ama hala tık yok Nerdeyse şehir dışı atamalar başlayacak biz hala köy değiştirip değiştiremediğimizi öğrenemiyoruz

Ay çok sağ ol, süpersin canım ya. Ne kadar açıklayıcı anlatıyorsun böyle. Hep takip ediyorum yazdıklarını belli ki son derece tecrübeli ve bilgilisin. İyi ki kasım annesi olmuşsun da bilgilerinden faydalanabiliyoruz :)

Kızlar bu günlerde çok kasık ağrım var acaba büyüme olduğu için olabilir mi? Beyaz kokusuz akıntımda arttı. Benzer bir şey yaşayan var mı?
Gecen hafta pazar günü kahvalti yaptim sandalyeden kalktim adimimi atamadim bir sanci saplandiki buzamana kadar hep agrili gecti benim o bambaskaydi annem oturttu dinlendim falan tekrar kalktim yine aynisi oldu hemen doktoru aradik doktorum sehir disindaydi izmirdede herhastanede pazar gunu ultrason yokmus. Hemen ege üni ye gidin erken gebelik ihtimaline karsi dedi. Gittik gitmez olaydik delik desik ettiler kollarimi birtane doktor yok hepsi asistan doktor cocuk alttan muayene etcem dedi istemedim imza attim falan üstten bakti bebek canli dedi söylene söylene ciktik hastaneden. Sali kendi doktoruma gittim bebek ters duruyormus plesantada aşagida benim o yüzden agrim oluyormus. Bugün yine ayni agri oldu 4 5 saattir yatiyorum belimden sağ kasigima doğru iğne batiriyorlar resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…