2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çok acıyor mu ya? Ben iğneden çok korkuyorum. Ama öyle böyle değil. Bir kaç kere iğne vurulmamak için hastanede ortalığı birbirine katmışlığım olmuştu.
Acımıyor canım korkma :) aslında damar yolunda daha çok acı oluyor. Sen şartladığın için kendini bir de kasıyorsan acır tabi :) rahat olmaya çalış.

Adana açıkladı bugün :) hayırlısı olsun inşallah

Gecmis olsun sizin neden riskli tarama testlerinde mi risk cikti yoksa baska bir sey mi

:dd benim annemin zamanında ultrason yok muydu acaba beni hiç ultrasonda falan görmeden doğurmuş :)
Benm buyuk kardesimdede ultrasonda görmemişler beni gormusler ama neremi pipi sandilar blmiyorum annem smdi benm dr uma diyo bizde erkek bekliyoduk kiz oldu kendi kiz hastasi ya oglumu duyunca sasirdi hahah

Aslında tecrübeli olmak zorunda bırakıldım :) Valla ben ilk bebeğimi kaybedince resmen tıbba olan güvenimi kaybetmiştim :) Bilinen prof olan bi doktordu takibimi yapan ama hiç birşey açıklamamıştı. O iyi dedikçe biz de iyi deyip geçmiştik. Bir yandan tezimi bitirmeye çalışıyordum, oturup ne nedir araştırmamıştım da. Burayı bile bilmiyordum o zaman. Doktor da iyi diyorsa iyidir demiş geçmiştik. Sonra kaybedince hayatımızın şokunu yaşadık, üstüne de doktorumsu kişi niye böyle oldu problem neydi diye sorduğumuzda bize çıkışıp bebekler ölebilir normal ne var yani diyince benim şalter atmıştı. Ultrason kağıdında yazan herşeyi öğrendim kadını şikayet ettiğim dönemde :) sonraki doktorum allah razı olsun hem bilgili hem de vicdanlıydı. Korkuyla başlamıştı gebeliğim. Çok ilgilendi, aklıma ne takılırsa dinledi açıkladı. Çok şey öğrendim ondan, burda paylaştığım çoğu şeyi ondan öğrendim aslında :) en önemlisi kendimi kontrollü olarak dinlemeyi öğretti bana Şimdiki gebeliğimde çalışmayı bırakmış, yaşı ilerlemişti zaten dinlenmek istiyormuş :) tekrar doktor arayışına girdik. Bu sefer 4.seferde doktorumu buldum ama bu arayışta da kötümser bir doktora denk geldim :) onda da en kötüleri öğrendim.. şimdiki doktorum da çok şeker biri, o da herşeyi açıklıyor çok şükür ki :) istemsiz tecrübeyle öğrendim kısacası ama birine faydam oluyorsa çok sevindim :))

Son düzenleme:
Ah canm bu zmana kdr rhat olan hamileligim 1 aydir bebek basi asagida die kasik agrim oluyo cidden rhatsiz edici. Bir an once eski seklini alsa diyorum ama hosuna gitti oyle yatip duruyo...

Gecmis olsun sizin neden riskli tarama testlerinde mi risk cikti yoksa baska bir sey mi

Yok canım doktor arayışında olduğum dönemde ikili tarama testi zamanımı geçirdiğim için yaptıramadım, onunla alakalı değil. Geçmiş öyküm sebebiyle riskli gebelik benimki. Sebebi bulunamayan bir kaybım, erken doğum riski geçirdiğim ve doğumu ilaçlarla ötelenmiş ilacı bırakınca da doğmuş bir oğlum var. Şimdi de erken doğum riskim oldu. Hem bir aksilik yaşama ihtimaline karşı hem de erken doğum riskinden dolayı sanırım. Stressiz gebeliğe karşı olan bir bünyem var da

Anladim insallah saglikla ve zamaninda gelir bebislerimiz:)

Valla rhatsiz edio fln ama kipirdadikcada insan unutuyo acisini :) bide dogumu atlatsak super olcak
En cok korktugumda doğum zaten :) acilde serum icin damar yolu falan actilar gözümü kapatmistim kan aliyorlar diye bi actim agladim cikarsinlar bunlari diye cikarttirdik serum falan istemem dedim :) beni cok fena kan tutuyor kan alininca bile yatirarak aliyorlar gözlerim karariyor bayilcak gbi oluyorum dogumda napcam bakalm

Kızlar bugün doktora gittim kendi yoktu gençten bi asistan vardı cinsiyeti için erkeğe benziyor dedi ama tabi tahmin. Kendimi hemen alıştırmamak için

Asistan olmasıyla alakalı olabilir mi ki.Belki çok tecrübeli değildir. Ayrıntılıyı bekleyeceğiz mecbur
Canim uzman doktorlar bile yanilma payi birakiyor cinsiyet konusunda asistan olmasindan dolayi deil de normalde de var yanilma payi mutlaka.haftan ilerde ama detayliya kadar buyuk alisverislere girisme derim nolur nolmaz:)

Bende oyleydim ama smdi yatistiriyorum kendimi. Yanmda ayran goturuyorum. Bugun bayildi bi kiz korktum yaa.. dogum eminim zordur bide butun ebeler fln gorcek heryerimizi cok utaniyorm hic gostermedm daha gostermek zor geliyo ya

Ah canım benim ya şu yaşadıklarına bak. Allah şifa versin bir an önce geçsin acıların sancıların sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Gerçekten üzüldüm

Ayy çok sağol canım valla zaten sen yazınca bnde anladım normal olmadığını çünkü tecrubelisin baya arkadaşların dediği gibi çok teşekkürler verdiğin bilgiler için benimde 2.bebegim ama oglusumda hiç bı sorunla karsilasmamistim bu sertlik kasılma falanda doğuma yakın tek tük olmustur.. dediğin gibi aceleciler galiba bunlar hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah zamanı gelince doğarlar bebislerimiz bizi uzmezler
Bende oyleydim ama smdi yatistiriyorum kendimi. Yanmda ayran goturuyorum. Bugun bayildi bi kiz korktum yaa.. dogum eminim zordur bide butun ebeler fln gorcek heryerimizi cok utaniyorm hic gostermedm daha gostermek zor geliyo ya
valla o an sancidan utanç duygusu falan kalmıyor insanda bnde utanirdim erkekti diye doktorum :) hatta doğuma yakın doktor açılma varmı diye bakıyor 38 39 haftalıkken ona bile gerek kalmaz inşallah derdim ki doğum yapacağım gece sancılar başlayınca baktı dogal olarak ama ebeler dogurttuydu çok şükür ki kolay bir doğum yapmıştım.. doktora gerek kalmamıştı yani dediğim gibi o an sancidan insanda utanç duygusu falan kalmıyor yani bir an önce gelsinde bebişim diye düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…