2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
utkumuz senin mesajı alintilamamis canım tabiki etiketlerim bende seni merak ediyorum şuan en çok :)) haftaya çarşamba gideceğiz çünkü 1 hafta sonra tekrar gel demişti doktor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :) bebisinin hareketlerini falan hissediyormusun sen canım ben hiç hissedemiyorum oğlumda 14 haftalıkken başlamıştı bu bebiste tık yok sakin bir bebek olcak heralde diye umit ediyorum

Bende oyleydim ama smdi yatistiriyorum kendimi. Yanmda ayran goturuyorum. Bugun bayildi bi kiz korktum yaa.. dogum eminim zordur bide butun ebeler fln gorcek heryerimizi cok utaniyorm hic gostermedm daha gostermek zor geliyo ya
Ay o aciklik icin dr parmagni sokuyomus. Kiz ben 6 aylk evliym dha ve hala zorlaniyorm ilski baslangicinda bende giris ksmnda yanma oluo o yzden cok korkuyorum. Ancak milim milim hareket etmesi lzm dr un yoksa kasilirim yaa napcam blmiyorm dr a da soylemedm ztn off valla ya.. ztn cok sık ilskiye giren kisiler deglz esimle ama girdigmzdede iste ugrasiyoruz. Bebek nsl cikcak bakalim

Ben de iki oğlumda 14.haftada hissetmeye başlamıştım.buyuk oğlum fena hareketliydi 4.aydan sonra karnımın şeklini izliyordu herkes karşıma geçip.kucuk oğlum da hareketliydi.bunda geçen haftadan beri pıt pitlar baya belli oldu ama 2-3 güne bi ancak hissediyorum.bugun toplatidaydim pitpitlar geldi tam ben konuşurken araya girmeye çalıştı sanırım :)) benim randevu 30 Haziran'da.boynuma etiket asicam yakında cinsiyet belli değil diye oyle bi moddayim.hakkimizda hayırlısı olsun kızımız olsun inşallah

Kizlar ben iki gundur cok kötüyum yaa afedersiniz bebegi rahmimde hissediyorum cok asagi da gibi hareket edemiyorum acaba ters mi donmus basi asagida olabilir mi yada daha erken donmesi icin

Az evvel otururken durduk yere kasıklarımda hafif bi hareket oldu 1 defacık. Sizce bebek olabilirmi
Buyuk ihtimal bebistir ben de gecen hafta ctesi ayni sekilde ilk hissetmeye basladim artik ara ara tekrarliyor. İnsana apayri bir heycan veriyor degil mi. Her ne kadar kanrimizda oldugunu bilsek de hissetmek cok farkli.

Yaklaşık 1 haftadır geçmeyen bir baş ağrım var. Delirecegim artık bir kac saat geçiyor yine geri geliyor. Işığa ve gurultuye tahammülüm azalıyor, agzimin içinde diş koklerimde hissediyorum, kusturuyor. Cok berbat bi ağrı. Ne yapacagimi şaşırdım

bendede vardi üc hafta sürdü ara ara geldi gitti migren gibi gözlerim agriyordu isiga ve sese bende gelemiyordum simdi iyi cok sükür benim arkadas benden 3 hafta geride hamile oda aynisini yasiyor.... gececek sabret canim bol bol dinlen uzan karanlik odada iyi geliyor

canım geçen hafta ben öyleydim ancak kafama buz falan koydum öyle hafifledi dinlenmen gerekiyor başka türlü geçmiyor

aynı şekilde bana da oldu dün başladı hala devam ediyor acaba tansiyonum mu yükseldi diye ölçtürdüm normal çıktı uykuya dalınca rahatım uyanınca aynı şiddet geri geliyor napmak lazım acaba

Günaydın hanımlar:) doktora gittim bugün bebekim ters duruyordu yine ama kıza benziyor dedi böyle ters duran bebeklerde oluyor göremiyoruz diye ama hiç yanılmadım dedi. Doğrudur heralde değil mi?

Günaydın hanımlar:) doktora gittim bugün bebekim ters duruyordu yine ama kıza benziyor dedi böyle ters duran bebeklerde oluyor göremiyoruz diye ama hiç yanılmadım dedi. Doğrudur heralde değil mi?
Herseyin hayirlisi canim peki ters olmasi sana bi agri yaratiyo mu mesela bebegi daha asagida hissediyor musun

Günaydın tatlı annisler nasılsınız nasıl gidiyor hamislik. İleri haftalarda olanlar aşı oldu mu acaba nasıl oluyor ben çok korkuyorum

İDARE EDER CANIM bende aşı olmadım daha ay sonu falan banada yaparlar herhalde pazartesi doktor kontrolüm var sorucam bakalım ne zaman yaptırayım diye

Kızlar bu tetanoz aşısı 5 aşamalı bir asi ben ilk gebeligimde bütün aşamalarını yaptirnistim bunda da gerek yok sanırım. Zaten o beş aşama 2 seneyi geçiyor toplamda bitene kadar. Koruyuculuk süresi en az 5 sene olsa bana gerek yok sanırım cahilane attım ama inş öyledir.

Günaydınnnn hanımlarrr..

bir kaç gündür hiç birşey hissetmiyorum sanki hiç kıpırdamıyor yokmuş gibi normalde sağa sola dönerken bile hani belli ediyordu kendini. sabahları karnım içine göçmüş gbi oluyor ay çok evhamlanıyorum neden öyle

Evet tetanoz aşısı 5 aşamalı ben ilk hamileligimden bu yana her sene vuruldum senede 1 kere 5 senede bitiyor burda öle beni gene aşıya çağırdı sağlık ocağı 16 hafta 5 günlükken son aşımı vurulacam ve bitecek

canım bayadır bende hissetmiyorum bu sabah sırt üstü yatarken sağ tarafımda baya bir şişlik vardı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…