2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bir ara bende de vardı canım. Ağrı kesici işe yaramıyordu sadece uyuyunca geçiyordu. Çok yaygın galiba hamilelikte canım çoğu kişide var.

Günaydın tatlı annisler nasılsınız nasıl gidiyor hamislik. İleri haftalarda olanlar aşı oldu mu acaba nasıl oluyor ben çok korkuyorum
Dün oldum canım. Gündüz bir şey yoktu. Dün akşam ve bugün kolumu kaldırırsam ağrı oluyor. O kadar da olacak ama :)

Canım senin bebişin daha çok küçük. 20. Haftadan sonra her gün hissetmek önemli. Bazen ben de az hissediyorum. Bazı günler daha hareketli bazı günler daha sakin oluyorlar.

Canım aynen öyle eğer5i tamamladıysan bi daha gerek kalmıyor bana sağlık ocağında öyle söylediler ama çok kafana takilirsa yine sen de arayip sorabilirsin..

ben yarın için başka doktora randevu aldım canım içim rahat etmiyor birde idrarım çok bulanık idrar tahlili falan yaptırıcam

Git tabi canım için rahat etsin. benimde ilk idrar tahlilim temizdi daha sonra bulanık ve enfeksiyon çıktı. gebelikte çok oluyormuş o yüzden bol su iç ilaçlar falan ben işe yaradığını düşünmüyorum eğer doktor kültür falan derse de enfeksiyon çıkarsa korkma. arkadaşımda hamile enfeksiyonu >1000 çıkmış yani çok yüksekti doktoru panik yaptı kızı antibiyotik falan verdi kullanmadı bol su içti bir sonraki tahlilde gitmişti enfeksiyon.. hakkında hayırlısı canım :)

bende senin gibiydim amam hic gerek yok enidselenmeye. Neden dersen benim karnimda hala bi büyüyo bi kücülüyo yedikce misal aksama sisiyo sabah kücülüyo daha büyümedilerki ufaciklar bu normal gaz vs. siskinlik oluyor korkma hersey yolundadir 19. haftama girdim ben yeni hissediyorum onu arada bi vuruyo :) sende bekle daha erken kendini strese sokma canim

Benimkinde gece hiç tik yok sabah olunca hep aynı saatlerde pıt pıt yapıyor. İnşallah geceleri uyuyacak diye tahmin ediyorum. Kızım tam tersiydi gece sabaha kadar tepinirdi. Ve doğdu 3 sene boyunca gece uyku haramdı bana :)) hep dua ettim bu bebeğim gece biraz olsun uyusun diye. Bakalım inşallah böyle geceleri sessiz kalmaya devam eder.

yok korkmam bende zaten kronik enfeksiyon var canım bu zamana kadar olmadığıma şükrediyorum arada kasılma tarzı şeyler yaşıyorum yorgunluktan olabilir karnım bir sert bir yumuşak gideyim bakayım ne diyecek doktor

bende bursa dayım hangisinden aldınız randevuyu. İlk doğumda bu civarda para vermiştik hiç unutamam ama adını unutmuşum fsm de burtom diyeceğim geliyor ama ona benzer başka bir ismi var. kadın doğum doktoru hangisine gidiyorsunuz?

Bende oyleydim ama smdi yatistiriyorum kendimi. Yanmda ayran goturuyorum. Bugun bayildi bi kiz korktum yaa.. dogum eminim zordur bide butun ebeler fln gorcek heryerimizi cok utaniyorm hic gostermedm daha gostermek zor geliyo ya
Yaşayip görcez bakalim :) insallah kolay acisiz dogumlarimiz olsun hepimizinde

Ah canım benim ya şu yaşadıklarına bak. Allah şifa versin bir an önce geçsin acıların sancıların sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Gerçekten üzüldüm
Amin canim benim biraz zor geciyor ilk haftalardan beri hep problemliydim düsük tehlikem vardi. Bu haftalara kadar zor geldim o yüzden cok korkuyorum birsey olcak diye. İnsallah hepimizde saglikli birsekilde kucaklarimiza alalim bebislerimizi :)

Arkadaşınız baya ciddi bir risk almış yalnız tek denebilecek şey; allah korumuş o yavruyu, anneye de allah yardım etmiş.. Her bünye enfeksiyonu aynı oranda tolere edemiyor maalesef. Sakın bu arkadaşınızı örnek alıp siz de antibiyotik kullanmamazlık yapmayın, bence çevrenize de örnek verip tavsiye etmeyin. Enfeksiyon sebebiyle erken doğum riski yaşadım oğlumda, 1 hafta haftanede yattım. Ucundan döndük doğumun. 3 doz ciğer geliştirici vuruldu oğluma doğuma hazırlıklı olsun diye, ben serumla bir kase ilaçla yattım. Buna sebep olan şey 1 haftada gelişen bir enfeksiyon, idrar tahlilim 1 hafta önce temizken hastaneye yattığımda ciddi enfeksiyon vardı. Ne örnek alın arkadaşınızı ne de örnek verin bence.. Enfeksiyon zamanında tedavi edilirse korkulacak birşey değildir ama ciddiye alıması gereken birşey gebelikte. Hatta sadece idrar yolu enfeksiyonu değil, vücutta crp değerinin yükselmesine neden olan her enfeksiyon takip edilmeli ve gerekli zamana müdahale edilmelidir diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…