2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ayy kız olabilir mi acaba Hem göstermiyor hem sakin falan

canım bayadır bende hissetmiyorum bu sabah sırt üstü yatarken sağ tarafımda baya bir şişlik vardı sadece

Bende 2 gündür toplasan 3-4 kere anca hissetmişimdir. Halbuki önceleri o kadar hareketli ve gün içinde sık sık hissetmeme rağmen son günlerde niye böyle endişeliyim yani. Bence biz çok dinliyoz kendimizi. Kızımda hiç bu kadar dikkat etmemiştim mesela ilk olmasına rağmen.

Ben yalcin kimyadan aldim profesor perinatologmus cok tavsiye ettiler kendisini.takiplerimi yildirim dorukta kemal korogluna yaptiriyorum ama bazen dayanamayip rutinin disinda baska doktorlara da gidiyorum:)siz nereye gidiyorsunuz

tatlım ben enfeksiyondan dolayı korkuyorum bebişe zararı olur mu acaba bilmediğim için

Biz bir tane düşünüyoruz açıkçası :)
Yaa 1 tane de kalmasın.Ben tek çocuktum 16 yaşıma kadar .Olmuyordu kardeşim yaşamıyorlardı. O kadar çok kardeş duygusu yaşamayı istemiştim ki. Hep başkalarına özenirdim, niye kardeşim yok diye ciddi ciddi canım sıkılırdı. 16 yaşında kardeş sahibi oldum çok şükür ama o zaman da birşeyler paylaşamadım. O 10 yaşına geldiğinde ben evlendim

bence de kardeş olmalı.eşim eğer bakarım derse ben 2 yaş olsun araları isterim en fazla 3. çünkü paylaşımları olsun istiyorum çok yaş farkı baya kötü oluyor ablamla 3 yaş var aramız ve arkadaş gibi büyüdük ama küçük kardeşimle aramda 9 yaş var Allah biliyo ya o zamanlar hiç istemedim o nedenle küçüklüğünü hatırlamam şimdi şimdi kafa yapımız uymaya başladı ben 30 o 21 yaşına geldiğinde

İnsalalh canım inşallah

Ben yalcin kimyadan aldim profesor perinatologmus cok tavsiye ettiler kendisini.takiplerimi yildirim dorukta kemal korogluna yaptiriyorum ama bazen dayanamayip rutinin disinda baska doktorlara da gidiyorum:)siz nereye gidiyorsunuz
evet yalçı kimya da çok iyi. Ben geçen sefer bilsona gitmiştim doktorum da melike yıldırım dı çok memnundum ama onun muaynehanesindeydi her tahlil için sağa sola git zor oldu. şimdi de çekirge dorukta gökçe akagündüz var ona gidiyorum şimdilik memnunum ama kimseden tavsiyeyle falan gitmedim öylesine gittim ve sanırım kaldım ama kafam hala karışık

Kızlar bu arada hiçbir enfeksiyonu hafife almayın.ben ilk oğlumu 33+5 te dogurdum.30 haftalıkken suyum gelmeye başladı karın içi enfeksiyondan dolayı bebeğin su kesesi delinmiş 3 hafta boyunca suyum geldi,bebeğim doğduktan sonra 55 gun yoğun bakımda kaldı bağırsak gelişimi tamamlanmadan dogmus.doktorunizda idrar tahhlili isteyin gerekiyorsa kan tahlili.enfeksiyob takibi mutlaka yaptırın.

tatlım ben enfeksiyondan dolayı korkuyorum bebişe zararı olur mu acaba bilmediğim için

Canım hiç enfeksiyon sorunu ile karşılaşmadım o yüzden bilmiyorum nasıl etkiler bebeği ama arkadaşımın başına gelmişti, bebeği iyiydi fakat düşük riski oluşmuştu. serumdu ilaçtı hastanede yatmaydı falan derken atlatmışlardı. Allah göstermesin hepimizi korusun inşallah. Ama az da olsa hissetmek içini rahatlatıyor insanın.

Kesinlikle önemli olan çocuklukları zaten, evin içinde birlikte vakit geçirip sıkılmadan oynamaları. Son zamanlarda hava sıcak akşamları da ben fırsat bulamıyorum kızı dışarıya çıkaramaz oldum haliyle sıkılıyor. Hep düşünüyorum şimdi kardeşi doğduğunda birlikte oynarlar vakit geçirirler diye. Büyüdüğümüz zaman zaten birlikte olabiliyoruz ama çocukluk gelmiyor geri.

bende bursadanım canım medicalpark gerçek aydına gidiyorum doğum fiyatlarını öğrendiniz mi

Kesinlikle kardeş şart. Biz 3 kızız aramizda 2 şer yaş var. Birbirimizin en iyi dostuyuz herseyimizi paylasiriz. Şu doğum korkumu yenebilirsem isterim ikiyide :)

Yaa o zamn ben yandım gece 3 de sahurda başlıyor pıt pıt :)

merhaba kızlar 2 li testimi yaptırmıştım sonucum iyi çıktı doktorum şimdi de AFP testi yaptırdı bunun sonucunu bekliyoruz aranızda bu testi yaptıran varmı acaba burada sonucun sıkıntılı çıkarsa ileri bir test daha yaptıracağız dedi

Maddi manevi bir sorun olmadikca, keyfi olarak çocuğu tek bırakmak bana büyük haksızlık gibi geliyor. Herkes kardeşi hak eder. Biz 3 kardesiz, ben sonuncu ve surpriz cocugum, dolayısıyla yaş farkımız çok. Yine de onların olmadığı bir hayat düşünemiyorum. Annem babam bir yana, abilerim bir yana.
Hem tek çocuk olunca kuzen kavrami da bitiyor. Çocuğum kuzenleriyle kalabalık buyusun çok isterim.
Ama zamani icin su an birsey dersem yalan olur. Hamileliğim cok cok ağır geçiyor. Yanimda kucuk bir cocuk olsa asla kaldiramazdim. 4 yaşinda falan krese başladığında belki olabilir. Aman bunu bir sağ salim doguralim da Allah verirse ikinci de olur inşallah ❤

Kardeş tabiki olmalı bnm 3.olacağı için yeter diyorum bizde 3 kardeştik gerçi ben kız kardeşimle hiç anlaşamazdim aramız 3 yas olmasına rağmen 11 yaş küçük kardeşimle daha iyiydi aramız ben buyutüm resmen
Bu arada bişeyi merak ediyorum enfeksiyon vs denilince aklima geldi doktora kontrole gidince her gidişinizde sadece bebeğe mi bakıyor doktor.yani rutin olarak kan ve idrar vermiyomusunuz?
Bn delik deşik oluyorum her ay aynı şey oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…