- 1 Ocak 2017
- 615
- 701
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.561
İlk bebeği olan anneler ikinciyi ne zaman yapacaksınız?
Günaydın kızlar...
bir garip oblomov sen ayrıntılıya kendi hastanende mi giriceksin? Benim doktorum Fuat Akercan'a yönlendirdi beni. Haftaya cumaya ancak randevu bulabildim
utkumuz senin mesajı alintilamamis canım tabiki etiketlerim bende seni merak ediyorum şuan en çok :)) haftaya çarşamba gideceğiz çünkü 1 hafta sonra tekrar gel demişti doktor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :) bebisinin hareketlerini falan hissediyormusun sen canım ben hiç hissedemiyorum oğlumda 14 haftalıkken başlamıştı bu bebiste tık yok sakin bir bebek olcak heralde diye umit ediyorum
canım bayadır bende hissetmiyorum bu sabah sırt üstü yatarken sağ tarafımda baya bir şişlik vardı sadece
İlk bebeği olan anneler ikinciyi ne zaman yapacaksınız?
Ben yalcin kimyadan aldim profesor perinatologmus cok tavsiye ettiler kendisini.takiplerimi yildirim dorukta kemal korogluna yaptiriyorum ama bazen dayanamayip rutinin disinda baska doktorlara da gidiyorum:)siz nereye gidiyorsunuzbende bursa dayım hangisinden aldınız randevuyu. İlk doğumda bu civarda para vermiştik hiç unutamam ama adını unutmuşum fsm de burtom diyeceğim geliyor ama ona benzer başka bir ismi var. kadın doğum doktoru hangisine gidiyorsunuz?
Ayy kız olabilir mi acabaHem göstermiyor hem sakin falan
Bende 2 gündür toplasan 3-4 kere anca hissetmişimdir. Halbuki önceleri o kadar hareketli ve gün içinde sık sık hissetmeme rağmen son günlerde niye böyle endişeliyim yani.Bence biz çok dinliyoz kendimizi. Kızımda hiç bu kadar dikkat etmemiştim mesela ilk olmasına rağmen.
Yaa 1 tane de kalmasın.Biz bir tane düşünüyoruz açıkçası :)
Yaa 1 tane de kalmasın.Ben tek çocuktum 16 yaşıma kadar .Olmuyordu kardeşim yaşamıyorlardı. O kadar çok kardeş duygusu yaşamayı istemiştim ki. Hep başkalarına özenirdim, niye kardeşim yok diye ciddi ciddi canım sıkılırdı. 16 yaşında kardeş sahibi oldum çok şükür ama o zaman da birşeyler paylaşamadım. O 10 yaşına geldiğinde ben evlendim
İnsalalh canım inşallahAyy kız olabilir mi acabaHem göstermiyor hem sakin falan
Bende 2 gündür toplasan 3-4 kere anca hissetmişimdir. Halbuki önceleri o kadar hareketli ve gün içinde sık sık hissetmeme rağmen son günlerde niye böyle endişeliyim yani.Bence biz çok dinliyoz kendimizi. Kızımda hiç bu kadar dikkat etmemiştim mesela ilk olmasına rağmen.
evet yalçı kimya da çok iyi. Ben geçen sefer bilsona gitmiştim doktorum da melike yıldırım dı çok memnundum ama onun muaynehanesindeydi her tahlil için sağa sola git zor oldu. şimdi de çekirge dorukta gökçe akagündüz var ona gidiyorum şimdilik memnunum ama kimseden tavsiyeyle falan gitmedim öylesine gittim ve sanırım kaldım ama kafam hala karışıkBen yalcin kimyadan aldim profesor perinatologmus cok tavsiye ettiler kendisini.takiplerimi yildirim dorukta kemal korogluna yaptiriyorum ama bazen dayanamayip rutinin disinda baska doktorlara da gidiyorum:)siz nereye gidiyorsunuz
tatlım ben enfeksiyondan dolayı korkuyorum bebişe zararı olur mu acaba bilmediğim için
bence de kardeş olmalı.eşim eğer bakarım derse ben 2 yaş olsun araları isterim en fazla 3. çünkü paylaşımları olsun istiyorum çok yaş farkı baya kötü oluyor ablamla 3 yaş var aramız ve arkadaş gibi büyüdük ama küçük kardeşimle aramda 9 yaş var Allah biliyo ya o zamanlar hiç istemedim o nedenle küçüklüğünü hatırlamam şimdi şimdi kafa yapımız uymaya başladı ben 30 o 21 yaşına geldiğinde
dur canım ilkini bir doğuralım
Ben yalcin kimyadan aldim profesor perinatologmus cok tavsiye ettiler kendisini.takiplerimi yildirim dorukta kemal korogluna yaptiriyorum ama bazen dayanamayip rutinin disinda baska doktorlara da gidiyorum:)siz nereye gidiyorsunuz
Kesinlikle kardeş şart. Biz 3 kızız aramizda 2 şer yaş var. Birbirimizin en iyi dostuyuz herseyimizi paylasiriz. Şu doğum korkumu yenebilirsem isterim ikiyide :)bence de kardeş olmalı.eşim eğer bakarım derse ben 2 yaş olsun araları isterim en fazla 3. çünkü paylaşımları olsun istiyorum çok yaş farkı baya kötü oluyor ablamla 3 yaş var aramız ve arkadaş gibi büyüdük ama küçük kardeşimle aramda 9 yaş var Allah biliyo ya o zamanlar hiç istemedim o nedenle küçüklüğünü hatırlamam şimdi şimdi kafa yapımız uymaya başladı ben 30 o 21 yaşına geldiğinde
Yaa o zamn ben yandım gece 3 de sahurda başlıyor pıt pıt :)Benimkinde gece hiç tik yok sabah olunca hep aynı saatlerde pıt pıt yapıyor. İnşallah geceleri uyuyacak diye tahmin ediyorum. Kızım tam tersiydi gece sabaha kadar tepinirdi. Ve doğdu 3 sene boyunca gece uyku haramdı bana :)) hep dua ettim bu bebeğim gece biraz olsun uyusun diye. Bakalım inşallah böyle geceleri sessiz kalmaya devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?