2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

ben yaptırdım canım. şükür ki temiz çıktı sonucum

aynen senin gibi düşünüyorum hem kardeş hem kuzenler çok değerlidir. bizim yaş aralıklarımız da hep yakındır çocukluğumu çok güzel hatırlarım (ablamla kavgalarımız hariç) ama şimdiki çocuklarda ne yazık ki bilgisayar tv telefon alışkanlığı çok fazla acaba bizim gibi dolu dolu yaşayacaklar mı çocukluklarını diye hep düşünüyorum

CANIM BEN 2 li test yaptırdım geçen cumarteside 4 lü tarama istedi doktorum PAZARTESİ göstercem bakalım

Ben genelde saglik ocaginda bir gun once tahlil yaptirip, sonucu doktora goturuyorum. Doktor tahlil isteyince sonuc icin tekrar git gel gerekmesin diye ama tabii baska istedigi birsey olursa yine tahlil işi çıkıyor. Idrar tahlili de genelde her seferde istiyor. 8.haftada tembellik ettim vermedim. 12.haftada enfeksiyon çıktı idrar tahlilinden. Bir de kultur istedi onun sonucuna göre bakalim diye, kultur temiz çıkınca gitmedim doktora, boşuna antibiyotik almak istemiyorum haftaya 16.hafta kontrolüm var, yine kan tahlili yaptirip sonucu götüreceğim. Idrari da kendim isteyecegim.
Ultrason tabii ki cok onemli ama idrar ve kan tahlilinin verdiği bilgileri vermiyor. Ala ala kan kalmayacak o ayri

Afp nedir? Bana doktor bahsetmedi. Ikili test yaptirmadim, onun içinde birşey miydi acaba? Su an 15.haftadayim, sonraki kontrolde mi isteyecek?

Ay allahım benm neden hiç aklıma gelmedi acaba bu sağlık ocağına gidip 1 gün öncesinde tahlil yaptırmak çok mantıklı geldi senden duyunca hiç ihmal etme burda konuşulunca acaba mi dedim bi benm doktor mu delik deşik ediyo her ay beni iyi bari herkeste ayniymis

Cnm bn 2 li test yaptırmadım afd nasıl bi test bilemiyorum maalesef hiç duymadim

kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum iş yerinde de uykum geliyor çok nasıl olcak bilmiyorum sinirlerim bozuldu
Bazen gebeliklerde oluyo cnm akşamları erken yatmaya çalış süt filan iç belki rahatlatir. Valla ben tavuk gibi 10 olunca yattığım için sorun yaşamıyorum bu konuda

Bir de, bıldırcın yumurtası yiyen veya doktoruna soran oldu mu? Normal yumurtayi asla agzima suremiyorum. Bıldırcın yumurtasi minicik, tek lokmada gider. Ama doktora sormadan da denemek istemiyorum

kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum iş yerinde de uykum geliyor çok nasıl olcak bilmiyorum sinirlerim bozuldu
Ben de geceleri uyuyamiyorum ama aksam 10 11 gibi az bi uyukluyorum, o gece uykumu kaçırıyor. Ama o uyuklamaya da asla mani olamıyorum, gozlerimi acamiyorum. Sizin de var mi oyle ara uykunuz? Yatmadan önce yogurt uyku getirir derler

Kızlar 3 gündür aralıksız süren bi dış ağrısı çekiyorum yanağım şişti davul gibi oldu yarın disciye gidicem korkuyorum da şaşırdım napsam

Bence de kardeş çok gerekli. Kuzen filan bir yere kadar

Kızlar 3 gündür aralıksız süren bi dış ağrısı çekiyorum yanağım şişti davul gibi oldu yarın disciye gidicem korkuyorum da şaşırdım napsam
Mutlaka git erteleme cnm.4-6. Aylar arası tedavin yapılabilir, öncesine gebelikte kullanabileceğin bir antibiyotik kullandırılabilir şişlik durumuna göre

Ben de geceleri uyuyamiyorum ama aksam 10 11 gibi az bi uyukluyorum, o gece uykumu kaçırıyor. Ama o uyuklamaya da asla mani olamıyorum, gozlerimi acamiyorum. Sizin de var mi oyle ara uykunuz? Yatmadan önce yogurt uyku getirir derler

Valla 11 de yatıyorum 1 de uyanıyorum sonra uyu uyuyabilirsen

Bence de kardeş çok gerekli. Kuzen filan bir yere kadar
Benim gördüğüm kuzen falan yalan dolan tabi ki istisnalar var maşallah derim onlara ama kardeş çok farklı aynı karında buyuyorlar var mi ötesi. Ben hep birbirlerine sahip ciksinlar, kollasınlar diye dua ediyorum bu yüzden kızıma hangisi hayırlı olacaksa o cinsiyeti nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…