2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
O bombayı atan şapşik benimAcaba hiç demese miydim, ne bileyim ben de doktor öyle söyleyince burda paylaşayım demistim

Ben benim ismimin gectigini gorunce bana itafen yazildigini hissettim.soyle soyliyim siz sanirim istanbuldasiniz perinatolog olarak alternatifiniz cok dogal olarak 350 liraya cok iyi bir perinatologa muayene olabiliyorsunuz.ama ben bursadayim ornegin ve doktorumun beni yonlendirdigi perinatolog 800 liraya bakiyor.neden cunku bursada tek alternatifi yok.ayni seyi yapacak aslinda.ben buna kiziyorum.ticaret derken de bunu kastediyorum.ben simdi tipis tipis gidecegim buraya bi de cd vermiyomus prensip olarak heralde rapor vericekmis sadece gel de ticaret deme

O bombayı atan şapşik benimAcaba hiç demese miydim, ne bileyim ben de doktor öyle söyleyince burda paylaşayım demistim

Yok canım niye öyle diyorsun. Bence kadın doğum uzmanlarının da ayrıntılı yapabileceğinin canlı kanıtı oldun sen :) illa perinatolog aramak zorunda değil anneler, doktorlarına güvensinler yeter işte, doktorları en iyi şekilde yönlendirecektir

benimde şimdiye kadar hiç diş eti kanamam olmadı şimdi durduk yere kanıyor vücudumuzun dengesini şaşırttı bu veletler
Benim de ayni hele fircalarken kipkirmizi resmen.kardesim dis hekimi sordum agiz bakimina ekstra dikkat etmeliymisiz dis eti iltihabi falan olmamasi icin sanirim.dikkat etmek lazim canim

Sağol şekerim, suçluluk duymaya başlamıştım

Benim de ayni hele fircalarken kipkirmizi resmen.kardesim dis hekimi sordum agiz bakimina ekstra dikkat etmeliymisiz dis eti iltihabi falan olmamasi icin sanirim.dikkat etmek lazim canim

aynen hem iltihap hemde diş eti çekilmesinden korkuyorum ben 5. ayıma gireyim dişçime gideceğim şimdi sanki erken gibi geliyor

Tamam canım işte ben de bunu anlatmaya çalıştım. Beni de dediğin kişiye yönlendirse (ki riskim var kime git derse giderdim) tıpış tıpış gidecektim. Ama illa perinatolog aramasın her anne, lüzumu yok. Radyologlar bir nebze daha ucuza yapıyor. Kadın doğum uzmanlarından ise daha da hesaplıya yapanları vardır bu işi. Doktorunuz gerekli gördüyse perinatologa gidin ama illa perinatolog olmak zorunda değil, işinin ehli olsun yeter diyorum ama bu kendi doktorunuzun bakmasıyla aynı değil diyorum sadece :) ben senin yerin olsam, sıkıntısız giden bir hamilelikse niye perinatologa yönlendirdiğini sorardım, illa perinatolog olacaksa da ücreti çok uçuk gelmişse alternatifi kendim sunardım sanırım. Mesela bursada hiç yok mu iyi bir radyolog? Ya da atla gel istanbula yahu, bin deniz otobüsüne yol paranı eklesen o kadar tutmaz 800 hakikaten çokmuş :) ben bu kadar pahalıyı ilk sende duydum desem? :)

aynen hem iltihap hemde diş eti çekilmesinden korkuyorum ben 5. ayıma gireyim dişçime gideceğim şimdi sanki erken gibi geliyor
Ben goz doktoruma bile gitmiyorum sanki o aletler zarar vercekmis gibi saka bi yana 4.ay bittikten sonra git bence de genelde 5.ayda dis tedavilerini yapiyorlarmis sanirim bebegin organlari artik gelisimini tamamlamis oluyor o haftalarda o yuzden zararli deil

Benim de riskli cikinca doktorum bahsettigim perinatologu onerdi o yuzden tipis tipis gidicem ben de Ben perinatolog profesor diye bu kadar yuksek saniyordum avunuyordum ama meger oyle deilmis burda fiyatlari gorunce ben de sasirdim.O kadar da yogun ki ben bir ay onceden aldim randevumu cevre illerden de gelen cok oluyormus sanirim.Istanbul da mi yaptirsam diye dusunmedim deil aslinda:)

Ben hiç tartışılacak birşey görmedim çünkü aslında herkes aynı şeyi söylüyor.
Takibimizi yaptıran kadin doğum doktorumuz bu yetiye sahipse, kendi inceliyor organları. Yoksa başka bir uzmana yönlendiriyor. Isteyen istediği yerde yaptırsın :)

Kızlar dişeti kanamaları konuşulmuş. Östrojen hormonu ağız mukozasının damarlarında genişlemeye sebep oluyor, bu nedenle kanamalı şiş hatta bazen büyüyüp kabarmış dişetleri görüyoruz hamilelerde. Yapabileceğiniz sadece mümkün mertebe temiz tutmak. Gece yatmadan özellikle fırçalayın ve daha yumuşak kıllı fırça tercih edin. Plak kanamaları arttırıyor, bunun için hijyen önemli. Kanıyor diye fırçalamaktan kaçınmayın. Sevgiler...

Atıl Yüksel de var oda çok iyi ama asıl mesele onlardan randevu alabilmek

İkinci çocuk konuşulmuş daha şimdiden :) ben inşallah bu 2 yaşını doldurduğunda düşünüyorum 2.ciyi. 3.yü de öbürü 2 yaşını doldurduğunda istiyorum Allah nasip ederse. ben 3 yeter diyorum ama eşime kalsa 4-5 istiyor :dd yaş zaten olmuş 30. 5 çocuğu nasıl sığdırcaksam menopoza kadar sanki :d

Kızlar hani x kromozomu daha dayanıklıymış da geç döllenme olanların cinsiyeti kız olma ihtimali daha yüksekmiş ya. Cinsiyeti öğrenemeyenler ya da öğrenip kız olanlar da durum nedir merak ettim bu bilimsel bir şey ama sizde tuttu mu? Ben de tuttu mesela bebeğim hep bir hafta kadar geriden geliyo, doktor daha ilk gittiğimde geç döllenme demişti ve kız :)

Canım.nerelerdesin sen.benimkinin cinsiyeti hala belli değil.insallaj benimki de kızdır.

Aslında geç döllenme değil de yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girenlerdi sanırım o.
Benim yumurtlamadan 2-3 gün önce tek ilişki oldu canım.bakalim ne çıkacak sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…