2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Bence atla gel istanbula :)) 800tl ayırsan yol parası ve detaylının üstüne kalan parayla yemek yer cebinizde parayla da dönersiniz :)

O halde geç döllenmeyle kız olma ihtimali olmuyor, yumurtlama günüyle ilgili. Bi dakikada kendi tezimi kendim çürüttüm :dd canım sıkılıyor galiba :)

Alemsin Evet y kromozomu hızlı hareket ettiği için çabuk ölüyor x daha uzun süre dayanıyor. Şimdi bende de şöyle bişey oldu. Kızıma evliliğin 3. senesinde hamile kaldım. Bu süre boyunca sürekli yumurtlama günü hesabıyla korundum, (hatta şuan evliliğimizin 5.ci senesi halen aynı şekilde korunuyordum) o yüzden her ay yumurtlama günümü biliyordum. Haptı, spiraldi , iğneydi vs hiç bana göre şeyler değildi ve asla kullanmadım.

Şüpheli ilişki yaşanan gün, yumurtlama günüme 2 gün varken idi. Muhtemelen, tabi %100 emin değilim sadece kendi bilgim doğrultusunda böyle düşünüyorum. Belki bilmediğim daha birçok detay olabilir, yanlış düşünüyorda olabilirim ama o iki günlük sürede y kromozomlar öldü, x kromozomlar halen hayatteyken yumurtlama gerçekleşti (Zaten hepi topu 72 saat yaşıyorlar) ve öylelikle döllenme meydana gelerek kızım oldu.

Bunda ise şüpheli ilişki tam yumurtlama günümde oldu. Y kromozomlar hızlı hareket edip yumurtaya daha çabuk ulaştığı için bebişte erkek oldu diye düşünüyorum ben.

Gerçekten sadece yumurtlama gunu hesabiyla mi korundunuz? Çook cesaret gerektiren birşey :)
Ben adetin 16.gunu tek yumurtam 16 mm iken catlatma ignesi vuruldum. Igneden 36 saat sonra da aşılama yapıldı, başka ilişki olmadi. Bebek erkek son adet tarihiyle ayni gidiyor simdilik ultrason. bilmiyorum sizin hesaba uyuyor mu, benimki de bi fikir olsun

Gerçekten iyi cesaret canım :) demek ki çok düzenli senin döngün. Başka biri olsa 15.ye falan hamile olurdu

Sahur vakti bi hurafe de benden olsun bebeklerin göbeğini camiye, okula vs gomulmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Annem çekmecede saklamış yıllarca. 18 yaşındaydim, amaan ne saçma şey dedim, taşınırken attım. Arada bir dalga geçerdim, ahşap çekmecede dura dura marangozla evleneceğim diye
Doğup büyüdüğüm evin bitişiği adliye binasiydi. Ve şu an hem avukatim, hem avukatla evliyim

Ben evimin bahçesine gömdüm ayy birsuru tepki evin bahçesine gömülür muymuş yok nereye gomeydim tobe tobe :))

Seninki de baya tutmuş hani.

Valla ben benim göbeğimin akibetini bilmiyorum hiç sormadım ama ya çöpe gitmiştir ya da evin bahçesine gömülmüştür.. Ben de öğretmenim ama henüz atanamadım, sanırım bu yüzdenah anne ahh

Vay bee, ben o şekilde korunmaya cesaret edemezdim,fire vermemene bravo valla şekerim evet ben de böyle şeyler okumuştum,yani eğer yumurtlama gerçekleşir ve yumurta beklerken sperm gelirse erkek ama ilişki olur ve sperm beklerken yumurtlama gerçekleşirse Kiz olur diye.. Yani kimin tarafı daha tazeyse cinsiyet o oluyormuş.. Tabi ben bunlara dikkat etmedim, ilk 2 ayda hamile kalamadigim için 3.ay Allah ne verdiyse daldık ve canım kızım geldi

Ben hamile kalmak için 2 günde bir ilişki , yumurtlama zamanıda 3 gün üst üste denedim, işi şansa bırakmadık :) O ay hamile kaldım ama yumurtlamadan önce mi tuttu yoksa sonra mı bilemiyorum. Kızım olduğuna göre bu teoride yumurtlama tarihinden öncesi tutmuş olmalı.

GUnaydin kizlar
Cok yazamiyorum ama takip ediyorum sizi bende dun kesin olmamakla beraber cinsiyeti ogrendim 4 lu tarama icin kan verdim
Kiz dedi ama pozisyonu hic uygun degildi ben artik ogreneyim diye israr edince bakti ama yinede pipi goremiyorum buyuk ihtimal kiz dedi
Benim bir oglum var ztn saglikli olsunda kizi erkegi yok

bir garip oblomov cnm bilgilerim eksikti
Yasadigim sehir : bursa
2. Gebelik
Son adet tarihi: 9 subat
Beklenen dogum tarihi: 16 kasim
Hamile kalinan kilo: 50
1. Trimester sonunda kilo :50

Masallah sana yumurtlaman bu kadar duzenli miydibenim reglim duliydi ama yumurtlamam ocak ayinda yok denecek kadar az cikmisti doktor yumurta tembelligi bebegin olur ama biraz beklersin dedi subatta hamile kaldimnasip kismet isleri birde ben ovulasyon testiyle takip ediyordum cift cizgiyi gordugum gun iliski oldu oncesi ve sonrasinda da oldu oylelikle kaldim hamile

Günaydın kızlar hayırlıı cumalar hepinizeee....

bol sevinçli bereketli ve hayırlı bir gün olsun bebişlerimizle inşallah..
İstanbul aşırı yağmurluuu :)
evef sabaha doğru üşümüşüm hatta sabaha doğru cok acı bi miğde agrısıyla uyandım hemen süt içip yattım galiba üşüttüm dikkat etmek lazım

Ayrıntılı ultrason 20. Haftadan sonra mı ne zaman?

20-24 haftalar arası, bu arada Avrupa yakasında perinatolog fiyatları lazım bana kızlar ya , benim gittiğim hastanede yapılmıyomuş, devlettede yaptırma dedi yeni doğum yapan arkadaşım, siyah -beyaz zaten hiç bişi gözükmüyo bi de üstüne ensesi kalın dediler kabus gibi gecirdim sonra dedi , paraya kıy dedi

18 hafta 1 günlük bebek erkek dediler kızlar yanılma olurmu bende erkek gibi hissediyorum ama bazı yorumlar kafamı karıştırdı hatta pipi resmide verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…