- 31 Ekim 2006
- 2.245
- 37
- 683
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.641
Benim de riskli cikinca doktorum bahsettigim perinatologu onerdi o yuzden tipis tipis gidicem ben deBen perinatolog profesor diye bu kadar yuksek saniyordum avunuyordum ama meger oyle deilmis burda fiyatlari gorunce ben de sasirdim.O kadar da yogun ki ben bir ay onceden aldim randevumu cevre illerden de gelen cok oluyormus sanirim.Istanbul da mi yaptirsam diye dusunmedim deil aslinda:)
O halde geç döllenmeyle kız olma ihtimali olmuyor, yumurtlama günüyle ilgili. Bi dakikada kendi tezimi kendim çürüttüm :dd canım sıkılıyor galiba :)
Gerçekten sadece yumurtlama gunu hesabiyla mi korundunuz? Çook cesaret gerektiren birşey :)AlemsinEvet y kromozomu hızlı hareket ettiği için çabuk ölüyor x daha uzun süre dayanıyor. Şimdi bende de şöyle bişey oldu. Kızıma evliliğin 3. senesinde hamile kaldım. Bu süre boyunca sürekli yumurtlama günü hesabıyla korundum, (hatta şuan evliliğimizin 5.ci senesi halen aynı şekilde korunuyordum) o yüzden her ay yumurtlama günümü biliyordum. Haptı, spiraldi , iğneydi vs hiç bana göre şeyler değildi ve asla kullanmadım.
Şüpheli ilişki yaşanan gün, yumurtlama günüme 2 gün varken idi. Muhtemelen, tabi %100 emin değilim sadece kendi bilgim doğrultusunda böyle düşünüyorum. Belki bilmediğim daha birçok detay olabilir, yanlış düşünüyorda olabilirim ama o iki günlük sürede y kromozomlar öldü, x kromozomlar halen hayatteyken yumurtlama gerçekleşti (Zaten hepi topu 72 saat yaşıyorlar) ve öylelikle döllenme meydana gelerek kızım oldu.
Bunda ise şüpheli ilişki tam yumurtlama günümde oldu. Y kromozomlar hızlı hareket edip yumurtaya daha çabuk ulaştığı için bebişte erkek oldu diye düşünüyorum ben.
Gerçekten iyi cesaret canım :) demek ki çok düzenli senin döngün. Başka biri olsa 15.ye falan hamile olurduAlemsinEvet y kromozomu hızlı hareket ettiği için çabuk ölüyor x daha uzun süre dayanıyor. Şimdi bende de şöyle bişey oldu. Kızıma evliliğin 3. senesinde hamile kaldım. Bu süre boyunca sürekli yumurtlama günü hesabıyla korundum, (hatta şuan evliliğimizin 5.ci senesi halen aynı şekilde korunuyordum) o yüzden her ay yumurtlama günümü biliyordum. Haptı, spiraldi , iğneydi vs hiç bana göre şeyler değildi ve asla kullanmadım.
Şüpheli ilişki yaşanan gün, yumurtlama günüme 2 gün varken idi. Muhtemelen, tabi %100 emin değilim sadece kendi bilgim doğrultusunda böyle düşünüyorum. Belki bilmediğim daha birçok detay olabilir, yanlış düşünüyorda olabilirim ama o iki günlük sürede y kromozomlar öldü, x kromozomlar halen hayatteyken yumurtlama gerçekleşti (Zaten hepi topu 72 saat yaşıyorlar) ve öylelikle döllenme meydana gelerek kızım oldu.
Bunda ise şüpheli ilişki tam yumurtlama günümde oldu. Y kromozomlar hızlı hareket edip yumurtaya daha çabuk ulaştığı için bebişte erkek oldu diye düşünüyorum ben.
Seninki de baya tutmuş hani.Sahur vakti bi hurafe de benden olsunbebeklerin göbeğini camiye, okula vs gomulmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Annem çekmecede saklamış yıllarca. 18 yaşındaydim, amaan ne saçma şey dedim, taşınırken attım. Arada bir dalga geçerdim, ahşap çekmecede dura dura marangozla evleneceğim diye
Doğup büyüdüğüm evin bitişiği adliye binasiydi. Ve şu an hem avukatim, hem avukatla evliyim
Valla ben benim göbeğimin akibetini bilmiyorum hiç sormadım ama ya çöpe gitmiştir ya da evin bahçesine gömülmüştür.. Ben de öğretmenim ama henüz atanamadım, sanırım bu yüzdenSahur vakti bi hurafe de benden olsunbebeklerin göbeğini camiye, okula vs gomulmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Annem çekmecede saklamış yıllarca. 18 yaşındaydim, amaan ne saçma şey dedim, taşınırken attım. Arada bir dalga geçerdim, ahşap çekmecede dura dura marangozla evleneceğim diye
Doğup büyüdüğüm evin bitişiği adliye binasiydi. Ve şu an hem avukatim, hem avukatla evliyim
Vay bee, ben o şekilde korunmaya cesaret edemezdim,fire vermemene bravo valla şekerimAlemsinEvet y kromozomu hızlı hareket ettiği için çabuk ölüyor x daha uzun süre dayanıyor. Şimdi bende de şöyle bişey oldu. Kızıma evliliğin 3. senesinde hamile kaldım. Bu süre boyunca sürekli yumurtlama günü hesabıyla korundum, (hatta şuan evliliğimizin 5.ci senesi halen aynı şekilde korunuyordum) o yüzden her ay yumurtlama günümü biliyordum. Haptı, spiraldi , iğneydi vs hiç bana göre şeyler değildi ve asla kullanmadım.
Masallah sana yumurtlaman bu kadar duzenli miydiAlemsinEvet y kromozomu hızlı hareket ettiği için çabuk ölüyor x daha uzun süre dayanıyor. Şimdi bende de şöyle bişey oldu. Kızıma evliliğin 3. senesinde hamile kaldım. Bu süre boyunca sürekli yumurtlama günü hesabıyla korundum, (hatta şuan evliliğimizin 5.ci senesi halen aynı şekilde korunuyordum) o yüzden her ay yumurtlama günümü biliyordum. Haptı, spiraldi , iğneydi vs hiç bana göre şeyler değildi ve asla kullanmadım.
evef sabaha doğru üşümüşüm hatta sabaha doğru cok acı bi miğde agrısıyla uyandım hemen süt içip yattım galiba üşüttüm dikkat etmek lazımGünaydın kızlar hayırlıı cumalar hepinizeee....
bol sevinçli bereketli ve hayırlı bir gün olsun bebişlerimizle inşallah..
İstanbul aşırı yağmurluuu :)
Evet 20. Haftadan sonra canımAyrıntılı ultrason 20. Haftadan sonra mı ne zaman?
Ayrıntılı ultrason 20. Haftadan sonra mı ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?