2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar...

Benimkini Hacettepe Hastanesinde doğmuşum oraya gömmüşler kontrole geldiklerinde. Sonuçta hacettepe mezunu oldum bende

Kizlar gunaydin doktordan geldim bebegin esi rahim agzini kapatmis agrilarim kasilmalarim ondanmis zaten problem oldugunu hissetmistim. Esi dusen kizlar sizlerin son durumu ne yatis mi onerdi doktorunuz? Bu arada 2 haftada kocaman olmus oglum onun keyfi yerinde sukurler olsun erken dogum riski var dedi doktorum bakalim 2 hafta beklicek insallah yukari cikar. Idrar tahlili kan tahlili falan verdim bugun yarin ise gitmicem bakalim olmadi uzun sure raporda almayi dusunuyorum bebegimin hayatini riske atmicam

çok geçmiş olsun canım daha önce duymuştum bir süre sonra kendiliğinden çıkıyor yukarı düzeliyor genelde.
inşallah senin de öyle olur gönlünü ferah tut izin olayını iyi yaparsın bence en azından ağrıların düzelene kadar.

Geçmiş olsun cnm. Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu, sonra kendiliğinden rahim büyüdükçe yukarı çıktı. Sadece dinlendim okadar

Geçmiş olsun canım erkek bebeklerde sık rastlanan bi durummuş tekrar düzelen çok duydum sende de öyle olacak inşallah

Hayırlı cumalar kızlar
Bende oğlumun göbeğini saklıyordum evde geçen ay teyzemin kızı umreye gitti Mekke ye gönderdim orda gömdü göbeği
Dünkü sahur sohbetinde sordular hocaya saklanan göbek ve saçı yanlış olduğunu göbeğin koptuktan sonra çok fazla bakteri ürettiğini necis olduğunu söyledi
O yüzden bu bebeğimde allah nasip ederse göbeği düştüğü gibi herhangi bir yere gömerim

Çok gecmis olsun canım ayni benim gibi olmus. Cok agri yapiyor. Bana doktorum hamilelik boyunca yorulmak yok en ufak bi poşet bile kaldirmak yerdrn bisey almak yok dedi. Plesanta previa diye geciyor. Bir ihtimal yukari cikabiliyormus ama tamamen cikmiyormus yine rahime yakin dururmus o yuzden cikmadigi halde mecburi sezeryan dedi birde normalden daha erken almak zorundalarmis bebeği. Sen işe falan gitme rapor al bu aylar cok önemli ben sürekli yatiyorum. Bütün işleri eşim yapiyor sağolsun. Haftanin 3 4 günüde annemde kaliyoruz zaten :)

Canim
Bol bol dinlen ve esinle cinsel temasta bulunma bir sure sonra normale dönüyor rahat ol canim

benimde şimdiye kadar hiç diş eti kanamam olmadı şimdi durduk yere kanıyor vücudumuzun dengesini şaşırttı bu veletler
bazı gebelik programlarında o hafta, o ay ne yaşıyorsak hepsi yazıyor ya başım ağrıyor niye diyorum bi bakıyorum baş ağrıları yaşabilirsiniz diyor, diş eti kanamalarınıda okumuştum, bi doğsunlar sağlıkla da ben biliyorum ona :)

Cok gecmis olsun. Ultrasonda mi goruyor eşi, vajinal muayenede mi? Bir sonraki kontrol ne zaman, yani yukariya cikarsa ne zaman anlaşılır? Bence o kontrole kadar rapor alın.
Bir de kasilma derken ne kast ediyorsunuz? Bende dun butun gun oldu, anlayamadığım birşey. Yani insan kendini sıkar sıkar, böyle hafif titreme gibi bi hal olur. Ona benziyor. Ama kendi kendime yapmaya çalıştım, olmadi, sadece karnimda. Sali doktora gideceğim. Bugün hiç olmadi

Cok gecmis olsun canim duzelir insallah dinlenince:)kanama falan mi oldu Allah korusun sadece agrimiydi ben de iskilleniyorum daha uc gun falan once gittim kendi doktorum yoktu baska doktora muayene olmak zorunda kaldim ama icime sinmedi canim.gecmis olsun tekrar

bir garip oblomov
Geçmiş olsun canım. İnşallah toparlanır, daha çok vakit var önümüzde. Bana doktorum 34.haftaya kadar yukarı çıkmazsa sezeryanla alıyoruz demişti, daha vaktin var. Benim ilk bebekte rahim ağzından sarkıyordu. Kanamam da oluyordu. Ama 5.ayda doğum yapmama rağmen toparlamıştı yukarı çıkmıştı. Oğlumda rahim ağzına yakındı 27.haftamda düzelmişti diye hatırlıyorum. Şimdi de rahim ağzına çok yakınmış, ucu rahim ağzında dedi doktorum. Düzelecek inşallah vaktimiz var dedi :) İnşallah seninki de çıkar. Bazı yasakların var, ağır taşımaman gerekiyor falan doktorun anlatmıştır. İzin almakla iyi yaparsın. Bir süre dinlenirsin hem toparlanır inşallah
Rahim ağzından sarktığı zaman bana uzun yürüyüş yasaktı, merdiven çıkarken dinlene dinlene çık demişti, gün içerisinde çok yorulma, yatarak dinlen demişti, ilişki yasaktı, uzun süre duşta kalma çok sıcak suyla duş alma demişti diye hatırlıyorum. Kısmi kapatıyordu benimki, tam kapayınca bir tık daha dikkatli olman gerekebilir belki. Ama dinlenince toparlar inşallah, bebekler büyüdükçe rahim de büyüyor ya plasenta o zaman yukarı tırmanıyor deniyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…