- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
- 113
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.721
Valla ben kasık ağrım var dedim ondan ilaç verdi. Bende anlamadım. Olmazsa ekstradan başka dr a da gidecem.Benim de 4.11 di sanirim canim sen de kullaniyormusun progesteron bana vermedi ama arkadasla degerimiz cok yakin ona diye boyle soylemisler anlamadim
Yaa canim katnimin icinde hicbirsey yok gibi harektelerinden ziyade artik yok gibi bebegimin kalbi mi acaba durdu cok karkuyorum lutfen dua edin banaCanim eger agrin cok olduysa bir gorun derim doktoruna ama hissetmeme konusunda normal bence bu donemlerde artik sevdigi pozisyona geciyormus bebek belki ondan az hareket ediyordur o da sen is yaparken falan oluyorsa hissetmiyorsundur
Yoktur canim bir sey Allah'in izniyle bir gut gorun ama Allah korusun bu sekilde bekleme canim dualarim seninleYaa canim katnimin icinde hicbirsey yok gibi harektelerinden ziyade artik yok gibi bebegimin kalbi mi acaba durdu cok karkuyorum lutfen dua edin bana
Ben de korktum simdi canim napsam ki artik abone oldum doktorlara gitmeye utaniyorum bilemedimValla ben kasık ağrım var dedim ondan ilaç verdi. Bende anlamadım. Olmazsa ekstradan başka dr a da gidecem.
Benim uzun zamandir var canim rahim baglarimi damarimi bir sey geciyormus ordan ondan oluyormusKızlar sırt ağrısı yaşıyor musunuz? Benim bikac gündür özellikle sağ kaburgamın alt kısmında bi ağrı var, böyle nasıl yatsam nasıl otursam da rahat etsem diye pozisyon degistiriyorum ama hiç rahatını bulamıyorum.. Bu tarz bisey yasayan var mi?
Anladım canım, ne bileyim bikac gündür devam edince evham yaptım, burda genelde kasık ağrılarından şikayetçi olan var, benim de sadece sirt ağrım var..Benim uzun zamandir var canim rahim baglarimi damarimi bir sey geciyormus ordan ondan oluyormus
Benim de kaburgamin alti agirir canim genelde dedigim gibi senin agrin sirta dogruymus benimki de gogus kafesinin altinda rahim baglarindan oluyor sanirim.duz yatinca geciyor bi tek.sola yattigimda da sag bacagimi aciyorum biraz o zaman da geciyorAnladım canım, ne bileyim bikac gündür devam edince evham yaptım, burda genelde kasık ağrılarından şikayetçi olan var, benim de sadece sirt ağrım var..
Canim cok soru oldu sana da kusura bakma ama bir sorum daha var:)senin de olctu mu rahim agzini servikal uzunluktu sanirim yaziyormu kagitlarda ya da soyledi mi kac cm oldugunuKizlar saolun. Telas yapmayin sakin olmak vucudu dinlemek onemliymis gercekten ben hamileligim boyunca hep sakindim ben kasilmalarimi enfeksiyondan dedim ama degilmis aklinizda acaba olunca gidin doktora tabi bu demek her seyde evham yapin demek degil su an kasik agrilarim var dunku gibi insallah gecicek hamilrligimin nazar boncugu olsun diyorumgorumcem ve kardesim geldi ama her seyi ben yapiyorum yaptiramam ki alismisim oturmadim hic sabah ve oglen dinlenirim artik aksam aksam yemegi falan kesin ben yaparim bu arada randevu aldim dinleneyim biraz insallah faydasi olur bu arada progestan falan vermedi dusuk riskim olmadigi icin
Çok haklısın. Ama benimki 5 seneden beri olmayan beklenen tüp bebek yolunda giderken normal yolla olan bebek. Ben adet sancısı gibi sancım oluyor ara ara deyince verdi ilacı. Progestan 200 mg yımuşak kapsül yazdı. Günde 2 kez alttan uygula dedi. 15 gün sonra bitecek randevuyu şimddiden aldm bakalım nolacak
Valla canim olctu ama bisi demedi riskli diye cikti falanda vermediCanim cok soru oldu sana da kusura bakma ama bir sorum daha var:)senin de olctu mu rahim agzini servikal uzunluktu sanirim yaziyormu kagitlarda ya da soyledi mi kac cm oldugunu
Evet canım bazen nefes alirken de canım yanıyo, benim daha çok sırt üstü uzanınca ya da belime yastık koyup kaykılınca hafifliyor.. Hamilelikte sırt ağrısı olduğunu biliyodum ama bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştim.. Ah bu minik aşklarımız neler yaşatıyorlar bize..Benim de kaburgamin alti agirir canim genelde dedigim gibi senin agrin sirta dogruymus benimki de gogus kafesinin altinda rahim baglarindan oluyor sanirim.duz yatinca geciyor bi tek.sola yattigimda da sag bacagimi aciyorum biraz o zaman da geciyor
Ben de olcumden dolayi vermisler sandim arkadasa arada fark az olunca dedim hayirdir:)neyse tesekkur ederim:)domestic
Servikal uzunluktan dolayı progestan verilmedi bize. Servikal uzunluğun riskli sınıra yaklaşması durumunda serklaj yapılıyor benim bildiğim. Arkadaşın da benim de progestan kullanmamızın sebebi rahim açıklığına eşlik eden kasılma. Çünkü kasılma rahimdeki mevcut açılmayı artırır. Progestan da bu kasılmaları önlesin diye veriliyor. 2,5 cm nerdeee 4,11 nerde. Boşuna panik oluyorsun bence, sakin ol :)
Bizim aile hekimliginde d vitaminine bakilmiyor. Tsh cok önemlidir hamilelikte ya, nasıl bakmazlar. Yarin tekrar bakın bazen güncelleniyor tahlil sonuclariBu arada aile hekimliğinde rutin tahlilleri yaptırdım bugün. Üstüne basa basa uyardım doktoru tsh ye de bakın yüksek çıkabilir dedim. İnternetten baktım sonuçlara tsh ye bakılmamış deli oldum pazartesi tekrar gideceğim. Diğer değerlerim normal aralıklarda görünüyor ama d vitamini sınırda çıkmış, neler yapabilirim yükselmesi için?
Gercekten oyle :)Rabbim hepsine saglik versin :)Evet canım bazen nefes alirken de canım yanıyo, benim daha çok sırt üstü uzanınca ya da belime yastık koyup kaykılınca hafifliyor.. Hamilelikte sırt ağrısı olduğunu biliyodum ama bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştim.. Ah bu minik aşklarımız neler yaşatıyorlar bize..
Anladim canim :) dinlenmene bak sakin yorma kendini bir an once toparlar insallah:)Valla canim olctu ama bisi demedi riskli diye cikti falanda vermedi
Canim benim ilk gebeliginde rahim agzi kisaligi 22. haftadan baslamisti 4 cm olmasi gerekirken 2 cmdi. ben hep yattim doguma kadar geldi gelecek diye diye yuregimi agzima getirdiler ama sukur kizim 39-2 de dogdu. Farkli nedenlere bagli olarak bu problem cikabiliyormus ikiz ucuz bekleyenlerde, daha once cok dogum yapan kadinlarda ve enfeksiyondan dolayi benimki enfeksiyonda dolayiydi.Kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacm var. Dr.dan geliyorum. Bebek felan herşey ii. Ama rahimde açıklık var dedi. 17 haftalkmış ultrasona göre dedi ki progestan kullan. Ben sancım var deyince yazdı progestanı. Bu rahim ağzındaki açıklık nedir sizlerde oldumu böyle. Neden oluşuyor hormonal mi yoksa yorulma kaynaklımı nolur bilen yaşayan yazsın. Çok korkuyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?