2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet bende ayakta kaldığımda çok oluyor. Peki sizden de bazen su gibi bazen de sümüksü akıntı geliyormu. Çamaşırınızı nemlendirecek şekilde akıntı

Evet o oluyor hatta koyu renk çamaşır giydiysem hemen kirleniyor aten çok rahatsız edici değiştiriyorum. Özellikle bu hafta çok akıntım var...

Ben yaşıyorum ama ben hamilelik öncesinde de böyle bir durum yaşadığım için pek üstünde durmadım umarım önemli bir şey değildir

Benim de sanki bu hafta biraz arttı. Karın ağrım olmasa normal dicem de o korkutuyor biraz. İdrar yolu enfeksiyonundan da şüpheleniyorum. Yarın test yaptırıp doktora sorucam bakalım inşallah enfeksiyon çıkmaz yaa enfeksiyonlardan bıktım artık

İyi geceler kızlar dörtlü testime bakacak birileri var mı henüz doktora gösteremedim de

Eklentiler

• IMG_3101.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 60
Hanımlar sizce başka bir doktora gitmeli miyim . Şu serviks boyu olayı yüzünden uyuyamıyorum. Okuduklarım beni dehşete düşürüyor

Evet cnm bende de oluyor kokulu ve ağrı sizi kaşıntı yoksa normal o akıntı.ben genelde kuru kalmak ve enfeksiyonu engellemek için mutfaktaki kalin kağıt havlulardan yada peçete den kullaniyorum.her lavaboya gittiğimde değiştiriyorum günlük peder sık değiştirmek gerektiği için bunlar daha iyi oluyo o şekilde çözüm buldum

Ya doktorum yat dinlen kalkma çalışma vs hiçbişi demedi. Hatta 1 ay sonra gel dedi. 15 günlük ilaç yazdı. Progestan yazdı yani. 3.97 cm cervixl boyu yazıyor ultrason kağıdında. 17. Haftaya yeni girdim. Ne yapacağım bilmiyorum. Araştırdığıma göre 24. Haftadan sonra en az 3 cm olmalıymış benim şimdiden böyle daha 7 haftam var.

Bu konu hakkinda hiç bi bilgim yok maalesef ama şunu çok iyi biliyorum nette yazan herseye inanıp kendini yıpratma bebeğe de yansır artık büyüyorlar icini ferah tutmaya çalış rahat etmek için bikaç doktora daha git derim eğer çok aklına takılıyorsa.şu da var endişe edecek bi durum olsa doktorun bunu söylerdi diye de düşünüyorum üzme kendini cnm inş ters bi durum yoktur

Günaydınlar mutlu haftasonları kızlar...
Az önce kızıma hamileyken burada tanıştığım ve 5 yıldır dostluğumuzun devam ettiği bir arkadaşımın ikinci bebişinin dünyaya geldiğini öğrendim. Çok duygulandım. İlki sezeryandı bu normal oldu. Tavsiye ederim diyor. Bende denesemmi diyorum normali. Her dr sıcak bakmıyor sezeryan sonrası normal doğuma. Ben de korkuyorum zaten ama o çileyi bi daha çekmek istemiyorum doğrusu. İyileşmem zor olmuştu benim. Sizlerden düşünen var mı sezeryan sonrası normal doğum?

Evet bende bi çok kez duydum sezeryan sonrası normal doğum yapan anneleri ama şöyle bi durum var her doktor bu riski kabul etmiyor sezeryan sonrası vajinal doğum yapan doktorlar ozellikle küçük sehirlerde çok çok az mesela bnm olduğum şehirde yok .iyi arastirmak ve kararlı olmak doktordan da destek görmek gerek inşallah böyle bi doktor bulursun sonuçta herseyin normali ve doğalı en güzel olanıdır

Ben yaşıyorum cnm 13 hafta da başladı şimdi daha az iyiyim eski ye göre doktor yoğurt süt alımını çoğalt dedi maden suyu kalsiyum için tavsiye etti ama senin tarif ettiğin yer böbrek olabilir mi yanlış mı anladım acaba

İDARE EDER CANIM bende aşı olmadım daha ay sonu falan banada yaparlar herhalde pazartesi doktor kontrolüm var sorucam bakalım ne zaman yaptırayım diye
Sonra mutlaka yaz olur mu çok acıyor mu sonrasında ağrı ateş oluyor mu bazı korkunç hikayeler okuyorum ödüm kopuyor

Günlük ped daha çok enfeksiyon yapabilir diye kullanmıyordum. Senin gibi peçete deniyim bakalım canım. Teşekkür ederim

Kızlar bende 14 haziranda ilk aşımı olucam. Zamanı erken mi ve çok acıyor mu? Bunu sürekli soruyorum çünkü çok korkuyorum

Canım.nerelerdesin sen.benimkinin cinsiyeti hala belli değil.insallaj benimki de kızdır.

Benim yumurtlamadan 2-3 gün önce tek ilişki oldu canım.bakalim ne çıkacak sonuç
Canım geldim buralardayım hep baktım ara ara ama konular falan karışınca bulamadım bi türlü Allah gönlüne göre versin inş çok tatlı sağlıklı bir kız evladın olur en son me zaman gittin doktora hiç yorum yapmadı mı cinsiyet hakkında bizim 12. Haftada bile biraz biraz belliydi ama dün artık kesinleşti

Kızlar bende 14 haziranda ilk aşımı olucam. Zamanı erken mi ve çok acıyor mu? Bunu sürekli soruyorum çünkü çok korkuyorum
İğne incecik ve acısı sinek ısırığı bile değil. Ben iğneden hatta doktordan bile korkardım, bu muymuş dedim. Ağrı ateş falan yapmamıştı ertesi gün cam silmiştim. Bana doktorum ayrıntılıdan sonra aşını yaptır demişti ama sizinki ne der bilemem. Hiç acıtan kafaya takılacak bir şey değil inanın.
Ben 4 kez yaptırdım geçen yıl, bu hamilelikte yaptırmayacağım koruması devam ediyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…