2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Teşekkür ederim canım. İnşallah ben de dediğin gibi atlatırım

Kızlar hamile elbisesi bakıyorum. Hem günlük hem de işte giyebileceğim bir model olsun istiyorum. Lcwde bulamadım içime sinen bişey. Nerelere bakayım tavsiyeniz varmı? İnternetten almaya güvenemiyorum denemeden almak istemiyorum

Merhaba kızlar bu aralar bebek atabasına taktık baktığınız markalar varmı aklınızda olan
Bende mi bi anormallik var bilmiyorum. Bebek arabaları epey pahalı geldi. O kadar para verdikten sonra, ağır diye kullanamayip en ucuz bastonu almam umarim 1500 liraya mama sandalyesi var, ne yapıyor çocuğu mama sandalyesi mi yediriyor anlamadım

Merhaba kizlar,
Bugun kontrolum vardu oyle uzuldum ki! Bebegimin kalbinde minicik bir leke gordu doktor bu da down sendromlu bebeklerde olurmus ( ense kalinligi burun kemigi normal.cikmisti ikili test yaptırmamistik ama.simdi mecbur dortlu test yaptirdik tam 1 hafta sonra cikacakmis cok korluyorum bir bilginiz var midir?

Canim allah sabir versin ins doktor yanilnistr

Elinizde degildir eminim ama kendinizi uzmemeye çalışın. Burda bir kac arkadaşın ikili testi riskli çıkmıştı, hep beraber dualarla bekledik diğer sonuçları iyi çıktı. Sizinki de öyle olacak inşallah. Ben de ikili test yaptırmadım. Bir sıkıntı varsa da haberim yok.

Canim allah sabir versin ins doktor yanilnistr

Canimm kalbinde ufacik beyaz bir leke, bir parlaklik var dedi o kadar. Odak falan bagsetmedi ben de tam terimleri bilmiyorum..

Bende ilk hamileligimde ayrintili ultrason cektirirken goruldu bu beyaz leke diyorlar ama adi ekojenik odak
Kendi doktorum hic endiselenme benim de hamileligimde vardi kendiliginden kayboldu bekleyelim dedi
Ztn tek basina anlamli bir bulgu degil down sendromu icin baska belirtilerin eslik etmesi lazimki down sendromundan bahsedelim demisti doktorum cok icimi rahatlamisti tabi yine aylarca agladim

Simdi oglum 5 yasina giricek masallahi var hic bir sikinti yasamadik doktorun dedigi gibi bir ay sonra kayboldu o leke bide bizim iki taneydi

Hic uzme kendini lutfen internette coook seyler yaziyo acip okuma bile hepimiz Allah a emanetiz bol bol dua edicez

Canimm kalbinde ufacik beyaz bir leke, bir parlaklik var dedi o kadar. Odak falan bagsetmedi ben de tam terimleri bilmiyorum..

Doktorun icin soylemiyorum eminim isinde iyidir ama su hamile psikolojisinden anlasalar keske hemen ilk bulguda yok su olabilir bu olabilir diyolar
Yaptirdigimiz hicbir testin garantisi yok Yuce rabbim hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin
Ben coook okudum internette bu durumla ilgili hikayeler emin ol okudugum butun hikayeler saglikli bebeklerini kucaklarina alip mutlu sonla bitiyo dedigim gibi tek basina hic anlamli bulgu degilmis

Ahh canim Allah razi olsun sozlerin icimi ferahlatti.. sorma doktorlar cok cok acimasiz olabiliyor bazen. Ikili testi yaptirmadim diye elestirmisti zaten dirtlu testi yaptirmaya zorladi beni bu durum.yuzunden.
Nolur dua et testim.temiz ciksin bebegim.saglikla dunyaya felsinn insallahh

İnsaallah cnm dua ederim tabi gonlunu ferah tut lutfen bebegin anliyor onu da strese sokma

Benimde ilk doktorum 2 li tarama degilde bu yurt disina gideen testi yaptir demisti ben de istemiyorum deyince bozulmustu
Ne diyelim ticari kaygi sebebiyle boyle yapiyolarsa Allaha havale etmekten baska caremiz yok

Bi doktorun hamile kadini anlayip kelimelerini ozenle secip dogru sekilde durumu anlatmasi gerekiyor olmasi gereken bu . Yoksa biz Ztn hormonlarimiz yuzunden evhamliyiz bazen gereksiz panik yapiyoruz

Merhaba kızlar bebeginin hareketlerini bariz sekilde hissedebilen var mi aramizda. Ben sol tarafima biraz bastirinca sanki boyle pit pit biseyler hissediyorum. Boyle buyuk hareketler degil ama daha kibar sekilde. :) ah bu merak annelerin en buyuk derdi

Hamile psikolojisinden anlayan doktor ne kadar önemli değil mi? Hepimizin ağzında ortak cümle.
Asilamami yapan doktorum, eger gebeligi sonlandirmayi düşünmezsen zaten hic yaptırıp hamileligi zehir etme, bebegi almaktan başka çaresi yok, ben onermuyorum, zeka testi derlerse inanma, kesinlikle zeka testi değil dedi.
Gebelik takibi yapan doktorum ister misin ikili test diye sordu, hayir dedim. Tamam dedi. Hic ısrar etmedi. Zaten ense ve burun kemigi iyi görünüyor dedi.
Su an dortlu test sonucu bilgi verse bile, bebeklerimiz artık 4 aylık, bir cogumuz hareketlerini hissediyor. Down riski var diye nasıl kiyariz yavrularimiza hepsi Allaha emanet. Allah sağlıklı evlatlar versin, en büyük zenginlik bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…