2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu anneleri korkutan doktorlarin en Buyugunu kardesimde yasadik neler dediler hemde ozel hastane devlet degil ozel muayenehanedeki doktorlar. Yok gerizekali olur down sendromu olur kolu bacagi olmaz o annem neler ne korkular yasadi kardesimin dogumda kalbi durdu sezaryene aldilar annem narkozdan uyanirken herseyi tam mi saglam mi diye sordu gozumun onunden gitmiyo anlattikca gozlerim dolar kardesim suan 13 yasinda hic bir saglik sorunumuz yok sukurler olsun ablalari teyzeleri korkmayin kendinizide bebeginizide uzmeyin (

Ben iki gündür net bir şekilde hareketlerini hissediyorum artık hatta şuan bile :)

Kızlar bende de enfeksiyon çıktı smear kültür aldırmıştım son kontrolde smear temiz kültürde enfeksiyon çıkınca antibiyotiğe başladım bugün

Tüy dökücü krem kullanmak içime sinmiyor artık, ağdaya da canım yetmiyor asla dayanamıyorum jilet de cok kisa sureli, off hemen uçları görünmeye başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Tüy dökücu kullanmaya devam eden var mi

Yaa hakkaten aynı düşüncedeyim bende napacağız hiç bilemiyorum ucuz bişey almakda sanki çocuga kötülük gibi geliyor içime sinmiyor

Yaa hakkaten aynı düşüncedeyim bende napacağız hiç bilemiyorum ucuz bişey almakda sanki çocuga kötülük gibi geliyor içime sinmiyor
Ucuz derken kötü malzeme ve kanserojen boya vs kullanılan şeyleri almak içimize sinmiyor tabii ki. Ama sırf marka adı diye de fazla vermeye karsiyim

Kizlar peki aranizda 4lu test yaptiran var mi? Guvenilir bir test mi bu?

Ben geçen hafta yaptırdım salı günü gideceğim doktora alacağım sonuçları ama zaten internetten baktım sonuçlara herşey iyi gözüküyor. Kan ve idrar aldılar şimdilik testlerde protein eksik biraz birde bir şey tam terimi bilmiyorum alyuvar tarzı bir şey fazla çıkmış diğerr herşey iyi gibi. Tabiki ben doktor değilim belki benim göremediğim şeyler vardır ama :)

Canim.cevanin icin tesekkur ederim, ben de yeni yaptirdim.korki icindeyim vallahi benden sadece kan aldilar. Risk kac cikmis peki sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…