2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aslında ben de ilk önce böbrekten şüphe ettim ve korktum enfeksiyon falan olursa diye ama hayır canım böbrek değil, tam alt kaburga kemiklerimin olduğu yerdi ve neyse ki bu sabah kalktıgımda geçmişti.. dun akşam eşime ovdurdum ve belime yastıklar koyarak sırt üstü yattım, şükür şimdi iyiyim.. Belki de yel girmiştir.. Mümkün olduğunca yoğurt süt tuketiyorum ama evet maden suyunu hergun icmem lazim onu kaçırıyorum..

Merhaba kızlar bu aralar bebek atabasına taktık baktığınız markalar varmı aklınızda olan
Canım ben sunny baby nin satürn modeline baktım, büyük ihtimalle onu alicam.. Baska modeller de incelemiştim en son bu dediğim ve kanz in cameron modeli arasında kalmıştım, kanzda oto koltuğunu iskelete takmak için ekstra aparat vardi ve evde kullanmak istediğimde onu çıkarmam gerekiyodu o yüzden tk çıkar içime sinmedi, diger taraftan sunny babynin kapatıp açması bana daha kolay geldi..

Lazerle hallettiğim tüylerimin Yüzde sekseni geri çıktı. Şuan jiletle idare ediyorumm doğumdan önce krem kullanıcam kesin

Sevindim.canim.darisi benim.basima.insallahh herhalde senden benden baska 4li test yaptiran yok pek guveniir degil.mi acaba
Bende yaptırdım CAnım dün gece sonucunu burda paylaştım ama doktora pazartesi göstericem bi kaç sayfa geride sonucum tam anlamıyorum ama buradaki arkadaşlardan biri güzel çıktığını söyledi

Lazerle hallettiğim tüylerimin Yüzde sekseni geri çıktı. Şuan jiletle idare ediyorumm doğumdan önce krem kullanıcam kesin
Kızlar tüy dökücü kremler hamilelikte zararlı diye biliyorum, bence doktorunuza danışmadan kullanmayın.. Ne de olsa kimyasal içeriyor ve jiletle aynı sürede çıkarıyor.. Aslında acısına dayanabilseniz sir ağda o kadar güzel ki..

Sevindim.canim.darisi benim.basima.insallahh herhalde senden benden baska 4li test yaptiran yok pek guveniir degil.mi acaba
Bende yaptırdım Canm bildiğim kadarıyla 2li ve 3lü teste göre daha ayrıntılı ve güvenilir 4lü test çok şükür benim temiz çıktı, inşallah seninki de temiz çıkar gönlünü sıkma

Bende yaptırdım Canm bildiğim kadarıyla 2li ve 3lü teste göre daha ayrıntılı ve güvenilir 4lü test çok şükür benim temiz çıktı, inşallah seninki de temiz çıkar gönlünü sıkma
Bana doktorum, üçlü testin guvenilirlik orani ikili testten düşük demişti.

Ben sadece doğuma giderken kullanıcam kremi. Benim doktorum mahsur görmüyor kremlerde. Zaten 1 seferlik kullanıcam ertesi gün doğum olucak, öyle planlıyorum bakalım

Ben sadece doğuma giderken kullanıcam kremi. Benim doktorum mahsur görmüyor kremlerde. Zaten 1 seferlik kullanıcam ertesi gün doğum olucak, öyle planlıyorum bakalım
Bir seferle de olmuyor ki normal dogumsa, tam günü belli olmuyor zaten. Sancı bi yoklarken krem kullanip doktora gitsek, belki daha vakti var diyecek, bebek bir hafta sonra dogacak.
Sezeryan olunca da bir hafta sonra dikiş kontrolu icin çağırıyorlar. Dikişli halimizle zaten her türlü yöntemi uygulamak cok zor. Ama kremler bir hafta anca idare ediyor, jiletten farki yok. Doğumun en çok bu kısmına canım sıkılıyor

Anladım canım, doktorun sakınca görmüyorsa tabi birşey diyemem.. Ben de ayda bir sir yaptiriyorum, gecenlerde acil bi durum oldu jilet yapayim dedim lanet ettim yaa, yapana kadar belim koptu zaten yarim yamalak yapip bıraktım.. Umarım hersey planladigimiz gibi ilerler..

Kizlar nasilsiniz. Evdeyim gelenim gidenim cok oldu dinlenemedim bir turlu.ben dun okkali bir tekme yedim oglumdsn ve tamam bu dedim gercekten cok farkliymis digerleri fasa fiso birde hapsururken bir kasiliyor kerata canimi yakiyor buyudu iyice artik distanda belli ediyor kendini.bazen kaydigini hissediyorum ama o hayal meyal tam emin olamiyorum bir sagda bir solda. Bende 4lu yaptirdim 2li down icinde bu omur acikligi icin yapildi sadece afp mi ne ona bakildi bende normal cikti.

Iyi aksamlar arkadaslar bikac konuda karar siz kaldim onlari size danismak istiyorum yardimci olursaniz sevindim
1.Dr brown's biberon almaya karar verdim ancak dar ve genis agizli diye ayriliyor neye gore ayriliyor acaba hangisini onerirsiniz
2. Yatak ve yorgan hakkinda ne dusunuyorsunuz marka icerik benim arastirdigim kadariyla yatak pamuk yun veya sert sunger olmasi gerekiyormus kraft yatas pamuk yatak buldum bitane ama yinede kararsizim yine siz ne dusunuyorsn niz
3.islak mendil burada konusulmustu sanirm unibaby yenidoğan bez olarakda sleepy duydum baska oneriniz var mi
4.kelebek gogusucu bedenli oluyormus sanirim small standart bu konuda bilginiz varmi
5.ozdilek bornoz seti almayi dusunuyordum ancak bugun minidamlanin cok orjinal havlularini gordum bu markayi nasildir bileninz varmi yoksa havlu konusunda bilndik havlu markalarina mi (tac ozdilek vb) yonelsek daha iyi olur
6.banyo malzemeleri haakkinda hangi markayi dusunuyorsunz (sac vucut sampuani masaj yagi vb)(bubchen uni baby mustela vb)
7.ebebek wifi kampanyasini bir tanidigimiz farkli bir ilden bizim icin baglanip kod gonderse biz yasadgmz yerdeki ebebekten kullanabiliyomuyuz bir bilginiz varmi simdilik aklima gelenler bunlar kizlarrr

Kizlar gobek deliginiz ne durumda ben soktayim ya baya disa cikti normalde baya cukurdu firtladi disariya karnim buyudukce daha da cikacak sanirim tisortin ustunden findik gibi gorunecek guldugume bakmayin aslinda cok kafaya takiyorum

Canim dortlu testte risk kac cikmisti?

İnsalalh canım kızım olur.15 gün arayla önce kız büyük ihtimal dedi sonra erkek büyük ihtimal dedi.sorunumuz bebeğin kendini kapatması,bacaklarını açmıyor bir türlü.en son bu pazartesi gittim bu defa da çıkıntı göremiyorum dedi yine bacalar kapalıydı.ama eşim de ben pipiye benzer gördüm diyor.kiz umudum pek kalmadı gibi aslında.30 Haziran'da bir sonraki randevum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…