2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ucuz derken kötü malzeme ve kanserojen boya vs kullanılan şeyleri almak içimize sinmiyor tabii ki. Ama sırf marka adı diye de fazla vermeye karsiyim
Evet tabiki öyle b
bende aynı görüşteyim bakacagım mutlaka bu modellere teşekkürler

Canim bizimde ayrintilida kalpte bir leke görüldü. Ayruntiliyi yapan doktorda kendi doktorumda pek onemsemedi. Baska bir bulgu yok zamanla yok oluyor takip edicez dediler. 4lu yaptirdim. Bugun sonucum cikmis doktorum aradi mukemmel bir sonuc hic bir sıkıntı yok dedi. Icini ferah tut. Kotuyu dusunme lutfen.

S Sarisinbebek Canim bizimde ayrintilida kalpte bir leke görüldü. Ayruntiliyi yapan doktordakendi doktorumda pek onemsemedi. Baska bir bulgu yok zamanla yok oluyor takip edicez dediler. 4lu yaptirdim. Bugun sonucum cikmis doktorum aradi mukemmel bir sonuc hic bir sıkıntı yokdedi. Icini ferah tut. Kotuyu dusunmelutfen.

Ayyy canimm ne gizel bir haber boyle cok sevindim okuyunca allah razi olsin ballahi boyle guzel habeeler yuregimi ferahlatiyor. Jnsallag ve insallah ben de senin gibi guzel habeeler alirim.canimmm

Ayyy canimm ne gizel bir haber boyle cok sevindim okuyunca allah razi olsin ballahi boyle guzel habeeler yuregimi ferahlatiyor. Jnsallag ve insallah ben de senin gibi guzel habeeler alirim.canimmm
Insallah canım gonlunu ferah tut kotu seyler dusunme. Doktor onemsemeyince bende hic takmadim kafama dusunmedim bile. Insallah seninde temiz cikacaktir sonucun.

Canım sen bir kaç gündür hissedemiyorum demiştin tekrar mı başladı ne güzel ben bir 10 gündür filan hissediyorum çok şükür ama ilk hissettiğim daha nettti bugün hafif birşey ler hissettim ama ilk hissetikletim gibi net değil mide bulantisi gibi şimdi de bunu taktım kafaya daha çok büyük değiller ya acaba hareket sıklığı acaba nasıl olmalı çok kafama takılıyor

Iyiaksamlar cnm bende cvp yazmak istedim sana. Merak etme sürekli hareket etmiyolar zaten.yani gün icinde harekett ediyolar ama bazen mesela aksama kadar hissetmedigim oluyo ama ben en cok sırt üstü yattigimda ve tatli yedigimde cok net belli oluyo ve artik cok hafif disardan baktigindada gorülebiliyor.Hem herkesin farklidir bazi bebek daha hareketli bazı bebek daha sakjn olur kafana takma yani..

Cnm gecmis olsun yeni gordüm bende sürekli giremiyorum. düzeliceksin insallah bol bol dinlen..dualarim seninle.

Canim öncelikle geçmiş olsun. İnş düzelir hersey..göbek deliği zamanla dümdüz olacak merak etme utulenmis gibi:)
Doktor bana 4 lu testi soylemedi. Sadece tetanos ve detayli ultrason talep etti. İsterdim yaptırırdim aslında. .

Kizlar gobek deliginiz ne durumda ben soktayim ya baya disa cikti normalde baya cukurdu firtladi disariya karnim buyudukce daha da cikacak sanirim tisortin ustunden findik gibi gorunecek guldugume bakmayin aslinda cok kafaya takiyorum
Benimki hala çukur ama çok büyüdü ve içi kahverengi oldu sanki çikolata bulaşmış gibi ve inanılmaz kuruyor bebek yağı sürüyorum. Hormonlardan galiba..

Bu haftalarda sürekli hissetmezsin zaten bazı güçlü hareketlerini hissediyorsun bi kaç hafta sonra daha netleşir bebeğin kemikleri sertleştikçe
Gönlünü ferah tut

Tatlim gun icinde bir veya iki defa hissediyorum. Oyle 5 kere 6 kere oldu dersem yalan olur. Ve hic anlamam kac kere olmasi gerekiyor azonce kahvaltidan kalktim su ictim arkami yaslandim bur kere tekme yedim birde dondu heralde acayip bisi hissettim icimde bisiler yapiyor ama debeleniyor mu donuyor mu anlamiyorum baya hareket etti yani. Buyuyorlar 20 cm 242 gr olmus oglum birde erkek daha guclu oluyor diyorlar ya o nedenle tekmeleri net hissediyorum sanirim ama diger hareketleri adlandiramiyorum.

Bu haftalarda sürekli hissetmezsin zaten bazı güçlü hareketlerini hissediyorsun bi kaç hafta sonra daha netleşir bebeğin kemikleri sertleştikçe
Gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…