- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #15.861
Canm ben yaşıyorum ki normalde elim ayağım yaz kış buz gibidir ama şu 10 gündür yanıyor hep açıkta ayaklarım. Normal mi bilmiyorum ama ben vitaminlere ve demir ilacına bağladım onlara başladığımdan beri böyle gibiKızlar aksamlari bazen geceleri sizinde ayak tabanlarinizda yanma oluyor mu soğuk suya tutup biraz rahatlatiyorum ciddi bişey midir sizce bu yaşayan var mi
Bendede inanılmaz bi yanma var ayaklarımda bir sonraki kontrolümde soracagım doktoraCanm ben yaşıyorum ki normalde elim ayağım yaz kış buz gibidir ama şu 10 gündür yanıyor hep açıkta ayaklarım. Normal mi bilmiyorum ama ben vitaminlere ve demir ilacına bağladım onlara başladığımdan beri böyle gibi
Canm daha o ne sekillerw girecek takma bebisin buyuyor ne guzelKizlar gobek deliginiz ne durumda ben soktayim ya baya disa cikti normalde baya cukurdu firtladi disariya karnim buyudukce daha da cikacak sanirim tisortin ustunden findik gibi gorunecekguldugume bakmayin aslinda cok kafaya takiyorum
Çok normal.Kızlar aksamlari bazen geceleri sizinde ayak tabanlarinizda yanma oluyor mu soğuk suya tutup biraz rahatlatiyorum ciddi bişey midir sizce bu yaşayan var mi
Ne güzel canım birdaha ağırmaz inşaallah seninde. bel ağrısı bu kdr zor tahmin etmezdin çok şükür benimde azaldı her içmesemde iki günde bir soda içiyorum süt yogurt dikkat ediyorum yeterki ağrılar geri gelmesin :)Aslında ben de ilk önce böbrekten şüphe ettim ve korktum enfeksiyon falan olursa diye ama hayır canım böbrek değil, tam alt kaburga kemiklerimin olduğu yerdi ve neyse ki bu sabah kalktıgımda geçmişti.. dun akşam eşime ovdurdum ve belime yastıklar koyarak sırt üstü yattım, şükür şimdi iyiyim.. Belki de yel girmiştir.. Mümkün olduğunca yoğurt süt tuketiyorum ama evet maden suyunu hergun icmem lazim onu kaçırıyorum..
Canım ben sunny baby nin satürn modeline baktım, büyük ihtimalle onu alicam.. Baska modeller de incelemiştim en son bu dediğim ve kanz in cameron modeli arasında kalmıştım, kanzda oto koltuğunu iskelete takmak için ekstra aparat vardi ve evde kullanmak istediğimde onu çıkarmam gerekiyodu o yüzden tk çıkar içime sinmedi, diger taraftan sunny babynin kapatıp açması bana daha kolay geldi..
Iyiaksamlar cnm bende cvp yazmak istedim sana. Merak etme sürekli hareket etmiyolar zaten.yani gün icinde harekett ediyolar ama bazen mesela aksama kadar hissetmedigim oluyo ama ben en cok sırt üstü yattigimda ve tatli yedigimde cok net belli oluyo ve artik cok hafif disardan baktigindada gorülebiliyor.Hem herkesin farklidir bazi bebek daha hareketli bazı bebek daha sakjn olur kafana takma yani..
Bu haftalarda sürekli hissetmezsin zaten bazı güçlü hareketlerini hissediyorsun bi kaç hafta sonra daha netleşir bebeğin kemikleri sertleştikçe
Gönlünü ferah tut
Yaa çook sağolunTatlim gun icinde bir veya iki defa hissediyorum. Oyle 5 kere 6 kere oldu dersem yalan olur. Ve hic anlamam kac kere olmasi gerekiyor azonce kahvaltidan kalktim su ictim arkami yaslandim bur kere tekme yedim birde dondu heralde acayip bisi hissettim icimde bisiler yapiyor ama debeleniyor mu donuyor mu anlamiyorum baya hareket etti yani. Buyuyorlar 20 cm 242 gr olmus oglum birde erkek daha guclu oluyor diyorlar ya o nedenle tekmeleri net hissediyorum sanirim ama diger hareketleri adlandiramiyorum.
Aynen bende kan ilacına bAğlıyorum doktoruma sorcam inşallah unutmazsamCanm ben yaşıyorum ki normalde elim ayağım yaz kış buz gibidir ama şu 10 gündür yanıyor hep açıkta ayaklarım. Normal mi bilmiyorum ama ben vitaminlere ve demir ilacına bağladım onlara başladığımdan beri böyle gibi
Amin canım Sağolasın, umarım hepimiz ağrısız sızısız bi hamilelik geçiririz.. İnsanın acısı nerdeyse canı orda malesef.. Senin de azalmasına sevindimNe güzel canım birdaha ağırmaz inşaallah seninde. bel ağrısı bu kdr zor tahmin etmezdin çok şükür benimde azaldı her içmesemde iki günde bir soda içiyorum süt yogurt dikkat ediyorum yeterki ağrılar geri gelmesin :)
Canim bende de cok oluyordu o kanat cirpmalar hatta gidiklaniyorum yaziyordum ben hala emin olamadim bebegimmiydi acaba diye dusunuyorum. Ama tekmeleri yiyince iste bu bebegim diyeceksin azkaldiBugun 16+0 bebegimi hissetmek için çok mu erken? Içimde ara ara bi kanat çırpıyor gibi his var ama pek kasiklarima yakin değil, daha çok mideme ve sol kaburgama yakın. Bebek olabilir mi acaba? Randevum persembeye, günler geçmez artık :)
Ben o gıdıklanmayı kasığımda hissediyordum canım. Daha bir haftadır anca göbek deliğime yakın oluyor tekmeleri. O kadar yukarda olur mu bilemedim canım.Bugun 16+0 bebegimi hissetmek için çok mu erken? Içimde ara ara bi kanat çırpıyor gibi his var ama pek kasiklarima yakin değil, daha çok mideme ve sol kaburgama yakın. Bebek olabilir mi acaba? Randevum persembeye, günler geçmez artık :)
Amin canım teşekkür ederimAmin canım Sağolasın, umarım hepimiz ağrısız sızısız bi hamilelik geçiririz.. İnsanın acısı nerdeyse canı orda malesef.. Senin de azalmasına sevindim
Canım ben de sırt üstü yatınca bi kaç defa hissettim bence etken değil, çünkü kişiye göre değişiyor kimin göbeği kalın kiminin ince :) bende 16 1 de hissettim ilk :)Bugun 16+0 bebegimi hissetmek için çok mu erken? Içimde ara ara bi kanat çırpıyor gibi his var ama pek kasiklarima yakin değil, daha çok mideme ve sol kaburgama yakın. Bebek olabilir mi acaba? Randevum persembeye, günler geçmez artık :)
Montessori bebekler için diil de sanki 2 yaştan sonra daha uygun gibi değil mi? Bir de onların ulaşabilecekleri boyutta bir gardrop nasıl olabilir ki gardrop yerine çekmece tarzında birşeyler olur sanırım minyatür :)) çok şirin görünüyorlar ama kullanışlı mıdır emin olamadım benKızlar nasılsınız ?
Bugün herkes pek sessiz :)
Bebek odası fikirleriniz neler ? Ben montesorri bebek odası şeklinde düşünüyorum benim gibi düşünen anneler var mı ?
Montessori bebekler için diil de sanki 2 yaştan sonra daha uygun gibi değil mi? Bir de onların ulaşabilecekleri boyutta bir gardrop nasıl olabilir ki gardrop yerine çekmece tarzında birşeyler olur sanırım minyatür :)) çok şirin görünüyorlar ama kullanışlı mıdır emin olamadım ben
Evet baktım çok güzel etkinlikler var 3 aydan itibaren yaptırılabilir :)Tabi ki ilk 6 ay bende yanımda beşikte yatırmayı planlıyorum ama daha fazla değil :)Açıkçası montesorri felsefesi çocuğa özgüven aşılayan ve kendi becerilerini geliştirmesini sağlayan bir felsefe okullarda da çok kullanıyoruz. Uygulanabilirlik olarakta bebekler ve montesorri diye araştırırsanız harika etkinliklerde bulabilirsiniz 0-12 aydan itibaren :)
Evet baktım çok güzel etkinlikler var 3 aydan itibaren yaptırılabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?