2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar aksamlari bazen geceleri sizinde ayak tabanlarinizda yanma oluyor mu soğuk suya tutup biraz rahatlatiyorum ciddi bişey midir sizce bu yaşayan var mi

Kızlar aksamlari bazen geceleri sizinde ayak tabanlarinizda yanma oluyor mu soğuk suya tutup biraz rahatlatiyorum ciddi bişey midir sizce bu yaşayan var mi
Canm ben yaşıyorum ki normalde elim ayağım yaz kış buz gibidir ama şu 10 gündür yanıyor hep açıkta ayaklarım. Normal mi bilmiyorum ama ben vitaminlere ve demir ilacına bağladım onlara başladığımdan beri böyle gibi

Bendede inanılmaz bi yanma var ayaklarımda bir sonraki kontrolümde soracagım doktora

Çok normal.
Geçen hamileliğimde ekim kasımda geceleri soğuk balkona ayaklarımı basıp oturduğumu bilirim, ayaklarımın altı yanardı ve terlerdi ve ıyy kokardıdoktorum sen bir de emzirirken gör demişti geçiyor bir süre sonra ama sıcaklarda o ayak yanması çekilmiyor.

Ne güzel canım birdaha ağırmaz inşaallah seninde. bel ağrısı bu kdr zor tahmin etmezdin çok şükür benimde azaldı her içmesemde iki günde bir soda içiyorum süt yogurt dikkat ediyorum yeterki ağrılar geri gelmesin :)

Bu haftalarda sürekli hissetmezsin zaten bazı güçlü hareketlerini hissediyorsun bi kaç hafta sonra daha netleşir bebeğin kemikleri sertleştikçe
Gönlünü ferah tut

Yaa çook sağolun hamilelikte takıntılı oldum çıktım sözleriniz rahatlattı.... tabi dayanamadım salı gününe randevu aldım..bir kaç kez güçlü hissettim şimdi hissetiklerim çok hafif acaba benmi uyduruyorum diyorum hatta öyle hafif o yüzden kafama takılıyor ama siz böyle deyince daha iyi hissettim salı günü inşaallah herşey yolundadır

Aynen bende kan ilacına bAğlıyorum doktoruma sorcam inşallah unutmazsam

Amin canım Sağolasın, umarım hepimiz ağrısız sızısız bi hamilelik geçiririz.. İnsanın acısı nerdeyse canı orda malesef.. Senin de azalmasına sevindim

Bugun 16+0 bebegimi hissetmek için çok mu erken? Içimde ara ara bi kanat çırpıyor gibi his var ama pek kasiklarima yakin değil, daha çok mideme ve sol kaburgama yakın. Bebek olabilir mi acaba? Randevum persembeye, günler geçmez artık :)

Canim bende de cok oluyordu o kanat cirpmalar hatta gidiklaniyorum yaziyordum ben hala emin olamadim bebegimmiydi acaba diye dusunuyorum. Ama tekmeleri yiyince iste bu bebegim diyeceksin azkaldi

Ben o gıdıklanmayı kasığımda hissediyordum canım. Daha bir haftadır anca göbek deliğime yakın oluyor tekmeleri. O kadar yukarda olur mu bilemedim canım.

Kızlar nasılsınız ?
Bugün herkes pek sessiz :)
Bebek odası fikirleriniz neler ? Ben montesorri bebek odası şeklinde düşünüyorum benim gibi düşünen anneler var mı ?

Geçen burdan bir arkadaşımız ameliyat olacaktı sanırım adını hatırlayamadım iyidir inşallah bebiside kendiside..varmı bilgisi olan kızlar aklıma geldi bugün merak ettim

Canım ben de sırt üstü yatınca bi kaç defa hissettim bence etken değil, çünkü kişiye göre değişiyor kimin göbeği kalın kiminin ince :) bende 16 1 de hissettim ilk :)

Ben henüz hiç hissetmedim kızımı doktor 20. Haftadan sonra hafif dalgalanmalar şeklinde hissedebilirsin demişti hala beklemedeyim. Bebişlerini hisseden arkadaşlar sizlere katılmak istiyorum bir an önce :)

Kızlar nasılsınız ?
Bugün herkes pek sessiz :)
Bebek odası fikirleriniz neler ? Ben montesorri bebek odası şeklinde düşünüyorum benim gibi düşünen anneler var mı ?
Montessori bebekler için diil de sanki 2 yaştan sonra daha uygun gibi değil mi? Bir de onların ulaşabilecekleri boyutta bir gardrop nasıl olabilir ki gardrop yerine çekmece tarzında birşeyler olur sanırım minyatür :)) çok şirin görünüyorlar ama kullanışlı mıdır emin olamadım ben

Tabi ki ilk 6 ay bende yanımda beşikte yatırmayı planlıyorum ama daha fazla değil :)Açıkçası montesorri felsefesi çocuğa özgüven aşılayan ve kendi becerilerini geliştirmesini sağlayan bir felsefe okullarda da çok kullanıyoruz. Uygulanabilirlik olarakta bebekler ve montesorri diye araştırırsanız harika etkinliklerde bulabilirsiniz 0-12 aydan itibaren :)

Evet baktım çok güzel etkinlikler var 3 aydan itibaren yaptırılabilir :)

Evet baktım çok güzel etkinlikler var 3 aydan itibaren yaptırılabilir :)

Benim arkadaşlarım var yaptıran bebeklerine gerçekten farkındalıklarını arttırıyor ve hepsi evde yapılabilen şeyler bende buna dayanarak zaten bebek odasınıda ondan tercih ettim ama hazır almayacağım hazırı inanılmaz pahalı güvendiğim bir mobilyacıda kendi beğendiğim şekilde kullanışlı olarak yaptırmayı planlıyorum :) ayrıca ikia'da oyuncak dolapları hep açık sistem ve güzel oradan da bakabilirim ama elbise dolabını seninde dediğin gibi uyduramayacağım için yaptırıcağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…